Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
2.433
Δεν γνωρίζω , πάντως έχει χρώμα λεμονιού σε σχήμα μανταρινιού.
Τεσπα θα περιμένω λίγο ακόμη μπας και πάρει πορτοκαλί χρώμα, τότε θα είναι σίγουρα μανταρίνι.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Παιδιά οι λεμονιές είναι νερατζιές μπολιασμένες , με λεμονιές.
Το λεμόνι , ή λεμονιά δεν υπάρχει ουσιαστικά. Είναι νερατζιά μπολιασμένη. Οπως έλεγε ο φίλος ο Βασιλάκης ο κηποτέχνης.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.328
Λοιπον που λετε να μη τα πολυγραφω, εχω για 2η φορα παλιδρομηση, γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση με καμμενο φαρυγγα, λιγο πριν ο 3ο σταδιο, πριν την εγχειρηση δηλαδη…

ευτυχως το προλαβα κ μου κοψε τα παντα ο γιατρος.,, αστα ενα δραμα , δεν εμεινε κ τιποτα να φαω.. σαλατες αλκοολ καφεδες τηγανιτα κλπ τυρια ολα κομμενα.. πρεπει να αλλαξω διατροφη κ ν αποβαλλω το στρεσς μπας κ την παλεψω..

βεβαια Από την άλλη τώρα κατάλαβα τα βλέπω με καθαρό μυαλό το τι έτρωγα τόσα χρόνια. Μόνο σαβούρα…

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.328
Για κανα 2μηνο τουλαχιστον για αρχη αλλαγη διατροφης κ ενα laprazol το πρωι, που βεβαια δε νιωθω να κανει κ πολλα!
Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Γιάννο δεν ήξερα ότι παίρνει χειρουργείο αυτή η ιστορία.
Αν ω μη γένοιτο χρειαστεί τι κάνουν ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.328
Γιάννο δεν ήξερα ότι παίρνει χειρουργείο αυτή η ιστορία.
Αν ω μη γένοιτο χρειαστεί τι κάνουν ?
Κοιταξε, δε γνωριζω και πολλα, οποιος ξερει ας βοηθησει η ας προτεινει, αν κ απ οτι καταλαβα το εχεις πολυς κοσμος αυτο, ο γιατρος που πηγα, για 2φορα, η προηγουμενη ηταν πριν περ 4-6 χρονια αν θυμαμαι, ειπε πως ειναι 3 σταδια, ενα δυο και τρια, εγω ειμαι στο 2 πριν το 3 , στο 3 κανεις εγχειρηση λεει ζορικη και ισως βγουν πολυποδες η και τιποτα πιο « κακο», παντως αν το αφηνα κι αλλο, γιατι καιρο μ ενοχλει, θα χα σοβαροτερο θεμα.
Και καφεδες κομμενοι, μονο γαλλικο, γλυκα, απειρα φαγητα, βασικα ετρωγα κι επινα μονο τα λαθος οπου σε συνδυασμό με άλλα πράγματα έφτασα εδώ που έφτασα Και πρέπει να το γυρίσω σε γίνει η καλύτερα πιο σωστή διατροφή τουλάχιστον για 23 μήνες μέχρι να δούμε πως θα πάει.
Ο φιλος ο Κανακακης προτεινε καποια πραγματα, θα γινω μαλλον σα τις γκομενες κι εγω…😂😂

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.412
Μια για μένα, μια για τη γυναίκα, και μια μπαλαντέρ.

1000011004.jpg

Για μένα (προφανώς) η "χοντρή":

1000011003.jpg

1,250 είναι το μπαμπατσκο.. USA black Angus, prime, grass fed. Θα την καταφέρω πιστεύω.

Μεθαύριο ή σε 3 μέρες θα λάβει χώρα η μάχη, προς ώρας έπεσε αλάτι και θα μείνουν ανοιχτά να ξεραθούν κάπως στο ψυγείο. Ωρίμανση.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.894
Παιδιά οι λεμονιές είναι νερατζιές μπολιασμένες , με λεμονιές.
Το λεμόνι , ή λεμονιά δεν υπάρχει ουσιαστικά. Είναι νερατζιά μπολιασμένη. Οπως έλεγε ο φίλος ο Βασιλάκης ο κηποτέχνης.
Όχι.

A genomic study of the lemon indicated it was a hybrid between bitter orange (sour orange) and citron.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.233
Λοιπον που λετε να μη τα πολυγραφω, εχω για 2η φορα παλιδρομηση, γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση με καμμενο φαρυγγα, λιγο πριν ο 3ο σταδιο, πριν την εγχειρηση δηλαδη…

ευτυχως το προλαβα κ μου κοψε τα παντα ο γιατρος.,, αστα ενα δραμα , δεν εμεινε κ τιποτα να φαω.. σαλατες αλκοολ καφεδες τηγανιτα κλπ τυρια ολα κομμενα.. πρεπει να αλλαξω διατροφη κ ν αποβαλλω το στρεσς μπας κ την παλεψω..

βεβαια Από την άλλη τώρα κατάλαβα τα βλέπω με καθαρό μυαλό το τι έτρωγα τόσα χρόνια. Μόνο σαβούρα…
Περαστικά ρε Γιάννη. Και εγώ έχω περάσει δυο φορές οισοφαγική παλινδρόμηση, γαστρίτιδα και κάτι άλλα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Έκανα δύο μήνες φαρμακευτική αγωγή και έκοψα διάφορα φαγητά τότε που δεν θυμάμαι, αλλά αυτό που με έσωσε και πλέον έγινε τρόπος ζωής είναι ότι έκοψα το βραδινό και την ξάπλα μετά το φαγητό. Έχω μειώσει και τα γεύματα καθώς κάθε τρεις και λίγο κάτι θα μασούλαγα. Επίσης πολύ σπάνια θα φάω έξω, και αν πάω δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι κάτι σε στιλ γρήγορου φαγητού.
χωρίς καφέ και χωρίς τυράκια; ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!
Όλα γίνονται. Είναι θέμα συνήθειας και τίποτε άλλο.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87