Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.054
Γιατί όμως? Δεν είμαι και πολύ φαν των σουπών, αλλά τι κακό έχουν?
Τίποτε. Απλώς, τις έχω ταυτίσει με αρρώστια. Άααααχου το χρυσούλι μου είναι αρρωστούλι κι έχει πυρετάκο, να του φτιάξω μια σουπίτσα να γιάννει πχιο γρήγορα. Άσε που από τεχνικής πλευράς είναι τεμπελόφαγο. Τα βάζεις όλα μέσα (τί λεω μεσημεργιάτικα) και βράζουν όλα μαζί.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.186
Τίποτε. Απλώς, τις έχω ταυτίσει με αρρώστια. Άααααχου το χρυσούλι μου είναι αρρωστούλι κι έχει πυρετάκο, να του φτιάξω μια σουπίτσα να γιάννει πχιο γρήγορα. Άσε που από τεχνικής πλευράς είναι τεμπελόφαγο. Τα βάζεις όλα μέσα (τί λεω μεσημεργιάτικα) και βράζουν όλα μαζί.
Άσε που όταν είναι η αηδία στο πιάτο νομίζεις ότι θα πεταχτεί κάτι μέσα από τα ζουμιά. :o

Άλλη σιχαμάρα είναι αυτοί που την τρώνε ρουφώντας και κάνουν σαν ανάποδη κλανιά.

Για την υφή ας μη σχολιάσω καλύτερα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.092

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.144
Άσε που όταν είναι η αηδία στο πιάτο νομίζεις ότι θα πεταχτεί κάτι μέσα από τα ζουμιά. :o

Άλλη σιχαμάρα είναι αυτοί που την τρώνε ρουφώντας και κάνουν σαν ανάποδη κλανιά.

Για την υφή ας μη σχολιάσω καλύτερα.
Άμα φάτε τη μαγειρίτσα που φτιάχνω εγώ θα αλλάξετε γνώμη. Κι αν είχατε φάει τη σούπα του ψαρά, όπως την έφτιαχναν πριν πολλά χρόνια στην Κάρυστο και στην Πέρδικα της Αίγινας, θα είχατε δει τον Χριστό φαντάρο. Δεν έχω καταφέρει να την φτιάξω έτσι...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.054
Δεν αμφιβάλλω, αλλά είναι θέμα γούστου. Η σούπα του ψαρά είναι σούπα, και πολύ νόστιμη μάλιστα, διότι συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι που οδηγούν στην παρασκευή σούπας σχεδόν αναγκαστικά.

Reaction score
11.480

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.247
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87