- Reaction score
- 138.486
Αυτό καλύπτεται εύκολα από την ασφάλιση.bonus το αυτοκίνητο αντικατάστασης σε πιθανο τρακάρισμα/βλαβη.
Αυτό καλύπτεται εύκολα από την ασφάλιση.bonus το αυτοκίνητο αντικατάστασης σε πιθανο τρακάρισμα/βλαβη.
Πάει τρέχοντας αυτός.Δηλαδή με κάτω από 15k km ετησίως, το προτείνεις αφού και η αγορά και η ενοικίαση είναι πεταμένα λεφτά;
Τον μμλακα δεν τον γλυτώνεις όμως (ασεΑυτό καλύπτεται εύκολα από την ασφάλιση.
Οικονομοτεχνικά δεν έχεις άδικο, εάν ψάχνεις για "απόσβεση" ή κάτι τέτοιο, ωστόσο από τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά στατιστικά στοιχεία ξέρουμε πως η μέση ημερήσια μετακίνηση ενός Ευρωπαίου πολίτη είναι μόλις 25km, δηλαδή ο μέσος ετήσιος όρος βρίσκεται στα ~9.000χλμ.όλα αυτά υπό την προϋπόθεση οτι βγαίνει αριθμός χλμ κάθε χρόνο, αλλιώς δεν υπάρχει οικονομικό νόημα ούτε στην αγορά ούτε στη χρονομίσθωση.
με 15000χλμ το χρόνο αμφότερες περιπτώσεις είναι πεταμένα λεφτά και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Και τόσο που τα άντεξες, είσαι ήρωας.Του ID3 πήραν τον Μπέο κοντά στα 20.000
Εγώ δεν πρότεινα Tesla balloon, για cash μιλάω.Υπολογισμός σύγκρισης Leasing και αγοράς με Tesla Baloon που προτάθηκε,
O @alexis το πρότεινε.Εγώ δεν πρότεινα Tesla balloon, για cash μιλάω.
Πότε καλέ και δεν το ξέρω; Ιδέα δεν έχω τι είναι το balloon.O @alexis το πρότεινε
Αυτό δεν εννοούσες;Υπάρχει και η άλλη οδός. Όταν έρθει η ώρα το δίνεις όσο θέλει η αντιπροσωπεία που θα πάρεις το επόμενο.
Ναι οκ, τώρα διάβασα πάνω κάτω τι είναι το balloon. Αυτό που εννοούσα πριν είναι να έχεις αγοράσει το όχημα, και μετά από Χ χρόνια πας στην αντιπροσωπία του επόμενου οχήματος σου (δεν το έχεις αγοράσει ακόμα) και του το δίνεις όσο θέλει φτάνει να φύγει από πάνω σου χθες.Αυτό δεν εννοούσες;
Μετοχές του ελονα τι άλλο ?Που να βάλω 50 να μου δίνουν 15%; Και 100 βάζω…
Πολύ σωστά.Το leasing στην ελλάδα βέβαια ειναι ακομα ενας τομέας που το κρατος κατάφερε να καταντησει ανεκδοτο, αν την ίδια συζήτηση την κάναμε σε μια κανονική χώρα, που παιζουν ρόλο οι οικονομίες κλίμακας και το αυτοκίνητο λογίζεται ως εργαλείο και οχι ως είδος πολυτελείας, θα ειχε ακομα περισσότερα πλεονεκτήματα.