- Reaction score
- 3.565
αυτό εννοω wifi μόνο για browsingάν οι συχνότητες στο χώρο είναι κορεσμένες και υπάρχουν πολλές παρεμβολές, το καλώδιο είναι σίγουρη λύση.
αυτό εννοω wifi μόνο για browsingάν οι συχνότητες στο χώρο είναι κορεσμένες και υπάρχουν πολλές παρεμβολές, το καλώδιο είναι σίγουρη λύση.
Τι εννοείς με τον ήχο; Λες για USB καλώδιο και ήχος. Έχω αναφερθεί για το πρόβλημα του 5,1 από την οπτική σε ενισχυτή χωρίς HDMI παλαιότερα και συγκεκριμένα για το Netflix. Αφορά το Xiaomi TV box gen2
Το player είναι συνδεδεμένο με εξωτερικό δίσκο, από εκεί βλέπω τις ταινίες.Δυστχώς το wifi δεν κάνει για ταινίες . Μόνο audio και αν. Μακάρι να υποστήριζε otg ethernet , όπως το Fire TV Stick
Το player είναι συνδεδεμένο με εξωτερικό δίσκο, από εκεί βλέπω τις ταινίες.
6TB, ξεχωριστή τροφοδοσία, δεν είναι ο δίσκος το πρόβλημα.μηχανικός ? πόσα TB? Τροφοδοσία από που παίρνει , είναι αρκετή?
Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με εξωτερικούς δίσκους ακόμα και χωρίς τροφοδοσία; Και στο gen1 και στο gen2.Το player είναι συνδεδεμένο με εξωτερικό δίσκο, από εκεί βλέπω τις ταινίες.
Μήπως επειδή οι ταινίες έχουν χαμηλότερο bitrate ?Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με εξωτερικούς δίσκους ακόμα και χωρίς τροφοδοσία; Και στο gen1 και στο gen2.
Βέβαια στο gen2 υπάρχει πρόβλημα με τον πολυκάναλο. Βγαίνει σε pcm stereo αν και επιλέγω passthrough.
Πολύ πιθανό. Αν τις βλέπεις πχ σε bluray 40+Giga που είναι η μία ίσως. Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους αρχεία. Αν είχα αίθουσα οικιακού σινεμά στο σπίτι μου μπορεί να το επιχειρούσα αλλά αν ήμουν σε τέτοιο επίπεδο δεν ασχολιόμουν με xiaomi box και τέτοια. Αλλά με ένα Revolution Player One και πάνωΜήπως επειδή οι ταινίες έχουν χαμηλότερο bitrate ?
Εγώ τις βλέπω όλες ασυμπίεστες, δεν ξέρω.
Στις ρυθμίσεις χρίσης της usb θύρας έχεις επιλέξει MTP "(media transfer protocol) ???6TB, ξεχωριστή τροφοδοσία, δεν είναι ο δίσκος το πρόβλημα.
Δεν θυμάμαι καθόλου, θα το δω σε κάποια φάση, ευχαριστώ!Στις ρυθμίσεις χρίσης της usb θύρας έχεις επιλέξει MTP "(media transfer protocol) ???