Xiaomi Mi Box

Reaction score
4.154
άν οι συχνότητες στο χώρο είναι κορεσμένες και υπάρχουν πολλές παρεμβολές, το καλώδιο είναι σίγουρη λύση.
αυτό εννοω wifi μόνο για browsing

Reaction score
4.531
Από usb σε dac και ηχεία. Δεν φορτώνει την ταινία αν είναι 5.1 οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάποιο av receiver.
Τι εννοείς με τον ήχο; Λες για USB καλώδιο και ήχος. Έχω αναφερθεί για το πρόβλημα του 5,1 από την οπτική σε ενισχυτή χωρίς HDMI παλαιότερα και συγκεκριμένα για το Netflix. Αφορά το Xiaomi TV box gen2

Reaction score
3.283
Δυστχώς το wifi δεν κάνει για ταινίες . Μόνο audio και αν. Μακάρι να υποστήριζε otg ethernet , όπως το Fire TV Stick
Το player είναι συνδεδεμένο με εξωτερικό δίσκο, από εκεί βλέπω τις ταινίες.

Reaction score
4.154

μηχανικός ? πόσα TB? Τροφοδοσία από που παίρνει , είναι αρκετή?

Reaction score
107
Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με εξωτερικούς δίσκους ακόμα και χωρίς τροφοδοσία; Και στο gen1 και στο gen2.
Βέβαια στο gen2 υπάρχει πρόβλημα με τον πολυκάναλο. Βγαίνει σε pcm stereo αν και επιλέγω passthrough.

Reaction score
3.283
Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με εξωτερικούς δίσκους ακόμα και χωρίς τροφοδοσία; Και στο gen1 και στο gen2.
Βέβαια στο gen2 υπάρχει πρόβλημα με τον πολυκάναλο. Βγαίνει σε pcm stereo αν και επιλέγω passthrough.
Μήπως επειδή οι ταινίες έχουν χαμηλότερο bitrate ?
Εγώ τις βλέπω όλες ασυμπίεστες, δεν ξέρω.

Reaction score
107
Μήπως επειδή οι ταινίες έχουν χαμηλότερο bitrate ?
Εγώ τις βλέπω όλες ασυμπίεστες, δεν ξέρω.
Πολύ πιθανό. Αν τις βλέπεις πχ σε bluray 40+Giga που είναι η μία ίσως. Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους αρχεία. Αν είχα αίθουσα οικιακού σινεμά στο σπίτι μου μπορεί να το επιχειρούσα αλλά αν ήμουν σε τέτοιο επίπεδο δεν ασχολιόμουν με xiaomi box και τέτοια. Αλλά με ένα Revolution Player One και πάνω

Reaction score
7.049
6TB, ξεχωριστή τροφοδοσία, δεν είναι ο δίσκος το πρόβλημα.
Στις ρυθμίσεις χρίσης της usb θύρας έχεις επιλέξει MTP "(media transfer protocol) ???

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.454
Καλημέρα σε όλους. Μετά απο συμβίωση 5 χρονων στην κουζίνα με της πρώτης γενιάς, το μηχανάκι άρχισε να δείχνει τα χρόνια του πολύ άσκημα. Συνεχείς επανεκκινήσεις λόγω κωλυμάτων, κακό wifi (καλά αυτό ήταν απο την αρχη) και παλιό λειτουργικό. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην τρίτη γενιά. Το εχει δοκιμάσει κανεις; Βελτιώθηκε το ασύρματο. Χρήση απλή το θέλω κυρίως streaming με netflix & cosmote tv.

Reaction score
107
Καλημέρα σε όλους. Μετά απο συμβίωση 5 χρονων στην κουζίνα με της πρώτης γενιάς, το μηχανάκι άρχισε να δείχνει τα χρόνια του πολύ άσκημα. Συνεχείς επανεκκινήσεις λόγω κωλυμάτων, κακό wifi (καλά αυτό ήταν απο την αρχη) και παλιό λειτουργικό. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην τρίτη γενιά. Το εχει δοκιμάσει κανεις; Βελτιώθηκε το ασύρματο. Χρήση απλή το θέλω κυρίως streaming με netflix & cosmote tv.
Έχω το gen2. Ακόμα πάει καλά αν και έχει βγει το gen3 το οποίο δεν έχει ξεχωριστή έξοδο ήχου το οποίου αν θες να το συνδέσεις σε παλαιότερο ενισχυτή που δεν έχει οπτική αυτό δεν είναι εφικτό . Επίσης σαφώς καλύτερο είναι το Nokia8000-8010 το οποί είχα πάρει στα 70 ευρώ αλλά μάλλον είναι end of life. Οπότε αν πήγαινα σε αγορά θα περίμενα λίγο και ίσως πήγαινα σε αυτό. Ρίξε μια ματιά Thomson 240 αν και η τιμή του είναι ανεβασμένη.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.454
Ειναι για απλή χρήση στην κουζίνα, δεν υπάρχουν ενισχυτές ηχεια κτλ. Ο λόγος που δεν έχω smart tv είναι γιατί η LG που έχουμε παίζει μια χαρά οπότε με ένα streameraki των 60 - 70 ευρώ που βγαίνει το gen3 είμαστε μια χαρά. Και επειδή δυστυχώς δεν έχουμε πρίζα κεραίας και ότι εσωτερική κεραία και να βάλω δεν πιάνει καλά, πήγαμε σε Cosmote TV. Οπότε αν παίζει καλά το wifi και όχι σαν το πρώτο θα προχωρήσω σε αυτό. Σας ευχαριστώ όλους.

Reaction score
107
Θα προτιμούσα το gen3 τότε αλλά στην χώρα μας δεν το βλέπω ακόμα διαθέσιμο. Το έχουν δυο τρεις «ως διαθέσιμο» αλλά ίσως σου πουν ότι το περιμένουμε. Υπάρχει η λύση από το εξωτερικό και η τιμή του είναι λίγο ακριβότερο από το gen2

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.185
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ