- Reaction score
- 138.486
Το δικό μου Υ είναι πιο άσπρο απ'αυτά
Έχω βάλει και λεντ για χαλαρό φωτισμό περιμετρικά στην κεντρική κονσόλα, τλία εβλώ, γ@μάτο!
Για τους πίσω καθήμενους, περιμετρικά του λευκού (πρόσθετο) πίσω πλαστικού της κεντρικής κονσόλας, έχω ακόμα ένα κορδόνι λεντ να περάσω, για απαλό νυχτερινό φωτισμό.
Μένει και να περάσω το head up display. Ίσως αύριο.
Πολύ γούσταρα αυτά τα λευκά στο τιμόνι, γενικά με ενθουσιάζει το λευκό εσωτερικό.
Χαίρομαι να μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητό μου, να το βλέπω, πολύ γουστάρω!
Αντιθέτως, το μαύρο εσωτερικό στο Τέσλα μου φαίνεται άσχημο. Γεροντίλα. Ουστ.
Εν τω μεταξύ όλα αυτά είναι παμφθηνα, και ταιριάζουν γάντι..
"Μαμά" όλη η κεντρική κονσόλα ήταν μαύρη, όπως και το arm rest.
Έχω και κάλυμμα της ηλιοροφης λευκό, που κόβει τελείως τη ζέστη.
Τώρα όμως σκέφτομαι μήπως πάρω ένα ηλεκτρικό κάλυμμα οροφής, έχει εδώ στη Θεσσαλονίκη που το περνάνε κιόλας, σύνολο 7 κατοσταρικα περασμένο, με πλήκτρα εκεί στον καθρέφτη να ανοιγοκλείνει όσο θες. Εξαιρετικό είναι, το είδα από κοντά.
Έχω βάλει και λεντ για χαλαρό φωτισμό περιμετρικά στην κεντρική κονσόλα, τλία εβλώ, γ@μάτο!
Για τους πίσω καθήμενους, περιμετρικά του λευκού (πρόσθετο) πίσω πλαστικού της κεντρικής κονσόλας, έχω ακόμα ένα κορδόνι λεντ να περάσω, για απαλό νυχτερινό φωτισμό.
Μένει και να περάσω το head up display. Ίσως αύριο.
Πολύ γούσταρα αυτά τα λευκά στο τιμόνι, γενικά με ενθουσιάζει το λευκό εσωτερικό.
Χαίρομαι να μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητό μου, να το βλέπω, πολύ γουστάρω!
Αντιθέτως, το μαύρο εσωτερικό στο Τέσλα μου φαίνεται άσχημο. Γεροντίλα. Ουστ.
Εν τω μεταξύ όλα αυτά είναι παμφθηνα, και ταιριάζουν γάντι..
"Μαμά" όλη η κεντρική κονσόλα ήταν μαύρη, όπως και το arm rest.
Έχω και κάλυμμα της ηλιοροφης λευκό, που κόβει τελείως τη ζέστη.
Τώρα όμως σκέφτομαι μήπως πάρω ένα ηλεκτρικό κάλυμμα οροφής, έχει εδώ στη Θεσσαλονίκη που το περνάνε κιόλας, σύνολο 7 κατοσταρικα περασμένο, με πλήκτρα εκεί στον καθρέφτη να ανοιγοκλείνει όσο θες. Εξαιρετικό είναι, το είδα από κοντά.
Last edited: