- Reaction score
- 84.035
Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένεςΑπλώς φαγώθηκα να υλοποιήσω το waveforming,
Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένεςΑπλώς φαγώθηκα να υλοποιήσω το waveforming,
Κάτι θα κάνω και προς αυτή την κατεύθυνση.Εντάξ, σύ κάνεις παιχνίδι.
Εγώ πάντως θα βαζα πρώτα τις ντάνες πετροβάμβακα να "εξαφανίσω" τελείως τον πίσω τοίχο και μετά θα παιζα με πίσω σαμπς, dsp και waveforming.
Νταξ. Άλλοι αλλάζουν καλώδια. Ρεύματος...Απλώς φαγώθηκα να υλοποιήσω το waveforming,
και πως σκατά ακούγεται αυτό το πράγμα.
Σεφτομαι να περασω ως την Κυριακη αν ειναι ακομη συνδεμενα να τ ακουσω πριν βαλεις τα καινουρια μπας και καταλαβω καποια διαφορα απ τα καινουρια οταν με το καλο τα συνδεσεις.Όχι, αυτά παίζουν ακόμα, προς ώρας.
Απλά θα αλλάξει την άσφαλεια στον πίνακαΤα γομάρια τα έβαλες να σου κάνουν λίγο μασάζ? Με 10 kw μόνο αυτά τα άσπρα γαϊδούρια αν δεν έχεις 30Α ασφάλεια δεν την γλυτώνεις την γραμμούλα, μπορεί κ δυο.
Κόλλα κ κανενα αυτοκόλλητο έξω απο την είσοδο "Προσοχή κίνδυνος Μεγάλη (εν)τάση
Δεν έχει κανένα νόημα... Ούτε εκεί το συνέχισα.Μη τα λες έτσι αυτά, βάλε Link.
Υπάρχει κι ο 32άρης με τις 36 εξόδους...αφενός να εκμεταλλευτώ στο 100% τις δυνατότητες του (ακριβού - και γιατί να κάθεται ανεκμετάλλευτος) τρινοβ (θα γεμίσω κι όλες τις 20 εξόδους του, δε θα αφήσω τίποτα να "κάθεται" αχρησιμοποίητο), και αφετέρου διότι πραγματικά σκάω από περιέργεια να δω τι δγιάλο σοφτγουερ φτιάξαν αυτά τα μαστόρια στην τρινοβ, και πως σκατά ακούγεται αυτό το πράγμα.
Πλέον, με 10 ηχεία στο bed layer, 5 σαμπ και 5 ηχεία ψηλά, καλύπτω όλες τις εξόδους του τρινοβ (20), υλοποιώντας ταυτόχρονα και το waveforming. Πλήρης εκμετάλλευση του διαθέσιμου εξοπλισμού, όλων των δυνατοτήτων του.
Μην βγάλουν μαλλιά και οι καραφλοί απ'τη διέγερση του χώρουΘα ακούσουν μπάσο και οι κουφοί..
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταίαΜην βγάλουν μαλλιά και οι καραφλοί απ'τη διέγερση του χώρου
Του φωτός στην καράφλα;Λέγεται πως σβήνει πιο αργά και από τις τελευταίες ανακλάσεις
τώρα κατάλαβα γιατί μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητας πριν μου τον στείλουνέχουν μελετήσει στα presets και την ύπαρξη καραφλού μεταξύ των ακροατών
Αν έστελνες καμία τέτοια φώτο αλλά preset θα έστελναν.τώρα κατάλαβα γιατί μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητας πριν μου τον στείλουν
τώρα κατάλαβα γιατί μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητας πριν μου τον στείλουν
"Υπερβολή" το D50 III, κάνεις την δουλειά σου αφού θα οδηγήσεις sub από αυτό και με το DacMagic 200M (Cambridge Audio), αλλά... θα χτυπήσεις το D50 III σίγουρα μόνο και μόνο επειδή γνωρίζεις πως έχει καλύτερες επιδόσεις ακόμα και αν αυτές δεν... αποτυπωθούν στο άκουσμαΔύο τεμάχια D50 III
(Unofficial) Topping D50 III DAC review and measurements
Here is a review and measurements of the recent Topping D50 III DAC The D50 III is a small DAC. From above, it looks like a square of approx 13x13cm . I purchased it new from Audiophonics for around 230€ (pre-release discount included). This is one of the cheapest DACs with balanced and...www.audiosciencereview.com
Με λίαν αξιόλογες μετρήσεις όπως φαίνεται, βρίσκονται καθ' οδόν για να γίνουν αναλογικές οι 4 επιπρόσθετες (λίαν προσφάτως ενεργοποιημένες) ψηφιακές έξοδοι του τρινοβ, ώστε να οδηγηθούν τα 4 από τα 5 νέα σαμπ.
Το 5ο, το εμπρός κεντρικό, θα οδηγείται από την τελευταία (τη 16-η) διαθέσιμη αναλογική έξοδο του τρινοβ.
Και 15 δορυφόροι θα γεμίσουν όλες τις υπόλοιπες αναλογικές εξόδους του τρινοβ. Ζωή να'χουν τα καλά μου τα 310, πως αβγατίζουν έτσι δε ξέρω.