Το σχόλιό μου ΗΤΑΝ πολιτικό.Άσε τα πολιτικά. Το σχόλιο σου είναι αισχρό
Δεν το κατάλαβες αρχικά, δεν το καταλαβαίνεις ούτε τώρα, δε θα προσπαθήσω περισσότερο.
Το σχόλιό μου ΗΤΑΝ πολιτικό.Άσε τα πολιτικά. Το σχόλιο σου είναι αισχρό
Ξυδάκι.Μην προσπαθείς το κανεις χειρότερο
Έχεις σκεφθεί ότι μπορεί να μην έχουν επιλογές όταν βυθίζονται σε τέτοιες καταστάσεις;Πάντως ανεξαρτήτως της κόντρας, Παπανωτα-Αχτσιογλομπεκατωρου ή δικής σας, τι το φοβερό είπε;
Δεν αρέσκονται να λένε πρώτα οι ίδιες οι γυναίκες ότι αυτές επιλέγουν τον άνδρα και όχι το αντίστροφο; Ποιος θα φταίει εάν επιλέξουν σατράπη; Αυτό νομίζω ήταν το περιεχόμενο των λόγων του ξινού, όχι η νομιμοποίηση της ασχήμιας που δέχεται κάθε δύσμοιρη. Τουλάχιστον την ευθύνη των επιλογών του εξακολουθεί να την έχει ο καθένας, νομίζω!
Μίλησα για την επιλογή, όχι το μετά. Ούτε θαρρώ ότι ο ξινος το γενικευσε.Έχεις σκεφθεί ότι μπορεί να μην έχουν επιλογές όταν βυθίζονται σε τέτοιες καταστάσεις;
Οποιοδήποτε ξέπλυμα των βιαστών κακοποιητών αποτελεί ντροπή και ως απλή σκέψη.
Εμένα πάλι δεν μου φάνηκε κανένας ότι πάει να ξεπλύνει κάποιο βιαστή, κακοποιητή, γυναικοκτόνο κλπ λουλούδια, αλλά ότι γιατί να φτάσει μέχρι εκεί η κατάσταση και δεν επιλύθηκε νωρίτερα εν τη γενέσει της? έχει η πολιτεία (ο κατεξοχήν υπεύθυνος για την ποιότητα ζωής των αδύναμων πολιτών) κάποια δομή, μια υπηρεσία που θα μπορεί ο/η ευρισκόμενος/η σε αδυναμία να προσφύγει? Αλλά και να έχει ποιός το ξέρει? τι θα πάρει το 100? θα πάει στην εκκλησία? τι θα κάνει?, που θα βρεί καταφύγιο ο έχων ανάγκη? το έμαθε πουθενά? πχ στην βασική εκπαίδευση? 100% ανικανότητα της συγκροτημένης πολιτείας προς τα αδύναμα μέλη της. Αυτό είναι από τα μεγάλα κενά του επίσημου κράτους. Και φυσικά ένα επιτελικό κράτος θα έπρεπε αυτά να τα είχε προβλέψει και λύσει και όχι μετά από μία στυγερή γυναικοκτονία θυμηθήκαμε και θα δημιουργήσουμε 5ψήφιο νούμερο?Έχεις σκεφθεί ότι μπορεί να μην έχουν επιλογές όταν βυθίζονται σε τέτοιες καταστάσεις;
Οποιοδήποτε ξέπλυμα των βιαστών κακοποιητών αποτελεί ντροπή και ως απλή σκέψη.
Απο την άλλη όμως, έχουμε αυτό που είπε ο Παπανώτας και έπεσαν όλοι να τον φάνε ( έχουμε και εκλογές, βεβαίως βεβαίως ), ότι δηλαδή συν Αθηνά και χείρα κίνει. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στο κράτος, όταν βλέπεις γυναίκες να κάνουν καταγγελία και μετά να επιστρέφουν στον βασανιστή και εν δυνάμει δολοφόνο τους.
Βασικά όσο ανεβαίνει η τάση πέφτει η ένταση και άρα η ανάγκη για χοντρά καλώδια, γι'αυτό και στα τουτού πάνε σε αρχιτεκτονική 800V, για να γλιτώσουν κόστος και βάρος από τα καλώδια.Τάση 150.000 βολτ απαιτεί πολύ χοντρά χάλκινα καλώδια.
Ηλεκτρολόγος μηχ/κός είμαι, τα ξέρω αυτά, και πριν το γράψω το προηγούμενο το σκέφτηκα λίγο, αλλά έκρινα πως δεν θα έμπαινε κανείς στη διαδικασία....Βασικά όσο ανεβαίνει η τάση πέφτει η ένταση και άρα η ανάγκη για χοντρά καλώδια, γι'αυτό και στα τουτού πάνε σε αρχιτεκτονική 800V, για να γλιτώσουν κόστος και βάρος από τα καλώδια.
(ναι, ήμουν ανέκαθεν η ψυχή των πάρτυ)