- Reaction score
- 11.905
Άρα πρέπει να καταλήξεις στα DT990 Premium τα οποία είναι τα πιο κατάλληλα για τη μουσική που ακούς.
www.hidizs.net
www.hidizs.net
Νομίζω οτι τα focal stellia ειναι τα κατάλληλα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλιώς τα sennheiser hd 820. Με την κατάλληλη ενίσχυση και πηγη πάντα. Με 3-4k τη βγάζεις την άκρη. Δεν ειναι ανοιχτά αλλα μπασο και ανοιχτά... ειναι θεμα...
Και με τα focal clear mg την κάνεις σωστά τη δουλειά αλλα με eq.
Μέχρι τότε, για δες και ενα πολύ καλό inear, V-shaped τόσο όσο, όπως αυτο:
.![]()
HIDIZS MS5 4BA 1DD Hybrid 5 Units HiFi In-Ear Monitors Earphones
Experience precise audio with MS5 Hybrid IEMs. Built for pure soundstage and comfort. Discover your new daily driver—limited stock available!www.hidizs.net
Προυπολογισε και ενα καλωδιακι:
![]()
HIDIZS BL10-RC 6N Monocrystalline Silver Earphone Upgrade Cable
504 Core 8-Strand 26AWG "Amorphous" Wire Hidizs Composite Braiding™ Single Crystal Copper Silver-Plated Wire Core Hidizs UltraSoft™ Extremely Soft Insulation Outer Skin Hidizs GoldMix™ Gold-Plated Soldering Hidizs HD-OFC Gilding™ Oxygen-Free Copper Gold-Plated 4.4mm Balanced Plug 0.78mm Standard...www.hidizs.net
Από ηχο θα σε ικανοποιησουν σίγουρα. Αλλα ως iems φέρνουν κούραση στα αυτιά. Θα χρειάζεσαι πιο συχνά διαλείμματα. Και οκ. Προφανώς άλλο soundstage έχεις με τα μεγάλα. Αλλά πίστεψε με, μονο σε ΑΒ θα σου λείψει. Ειδικά απο oomph θα είσαι υπερκομπλε. Και με το καλώδιο που σου προτείνω και απο πρίμα.
Τα 1990 ίσως?
Το παραπάνω ποστ μου ηθελε κυρίως να τονίσει ότι αυτά που ζητάς ειναι πολλά. Δεν ειναι λίγα. Και σωστα τα βρίσκεις μονο σε κορυφαια ακουστικα... και,σου πρότεινα κλειστά λόγω subbass. Σκέψου και τα neumann ndh20-30. Με τους οποίους συμβιβασμούς
Τα 1990 ίσως?
Το παραπάνω ποστ μου ηθελε κυρίως να τονίσει ότι αυτά που ζητάς ειναι πολλά. Δεν ειναι λίγα. Και σωστα τα βρίσκεις μονο σε κορυφαια ακουστικα... και,σου πρότεινα κλειστά λόγω subbass. Σκέψου και τα neumann ndh20-30. Με τους οποίους συμβιβασμούς
Φαίνεται από τις τεχνικές τους προδιαγραφές άλλωστε, ότι τα DT990 Premium δένουν καλύτερα με EDM σε σχέση με άλλα ακουστικά