bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.763
Poll εδώ και τώρα!!
Βρε κι εγώ τρώω σαρδέλες αλλά μου είναι πολύ εύκολο να αναγουλιάσω. Μόνο ψητές σε κάρβουνα, καθαρισμένες και προμαριναρισμένες.Ανάμεσα σε ψάρια και φασολάδα, θα διάλεγε το 99,999 % του κόσμου να φάει ψαράκι.
Σαρδέλα παντρεμένη, ελαφρώς ψητή, είναι μούρλια, και πολύ θρεπτική για τον οργανισμό μας.
Α, όχι, εγώ τρώω φασολάδα, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, σχεδόν κάθε φορά που ανεβαίνω χειμώνα με χιόνια στα χιονοδρομικά.Άσε που έχω να φάω (φασολάδα) πολλά χρόνια, μπορεί και δεκαετίες.
Ε, ναι. Καθαρισμένες και διπλές, παντρεμένες.τρώω σαρδέλες αλλά μου είναι πολύ εύκολο να αναγουλιάσω. Μόνο ψητές σε κάρβουνα, καθαρισμένες και προμαριναρισμένες.
Α, όχι, εγώ τρώω φασολάδα, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, σχεδόν κάθε φορά που ανεβαίνω χειμώνα με χιόνια στα χιονοδρομικά.
Εκεί έχουν σπέσιαλ φασολάδα, πάντα πακέτο με τα κατάλληλα συνοδευτικά (μπριζόλες, πανσετες, λουκάνικα, κλπ). Δηλαδή σφαγή, κανονικά. Κοντοσούβλια, αρνιά, μυαλά, γλώσσες, οτιδήποτε έχουν, συν φασολάδα. Έτσι, ναι.
Πχ εδώ με αρνί, είχε και κοκορέτσι, κι άλλα.
Ε, και φασολάδα, εκεί στο κέντρο κάπου, σα σαλάτα, μαζί με τις άλλες σαλάτες.
View attachment 330444
Και ωραία γλυκά κουταλιού είχε κει ο μάστορας.
View attachment 330445
Φασολάδα, φακές, φασόλια φούρνου, γίγαντες κλπ, τα έχω όλα ως σαλάτες, όχι ως κυρίως. Όπως και τη φάβα. Ωραιότατη η φάβα, σε μια γωνία ως σαλάτα, και ποτέ ως "κυρίως πιάτο".
...λογικο, καθοτι.. νουντλς κινεζικα πραματα...Κάτι ψήνεται...
Μαϊμού, τι τσασίτι είναι αυτά τα μακαρόνια?
δεν είχαμε τέτχοια στο χωριόμ
Το μπακάλικο στο χωριόμ δεν έχει νουντλς......λογικο, καθοτι.. νουντλς κινεζικα πραματα...
Όπως λέμε Κλιψ?
Κινόα είναι αφτό??