- Reaction score
- 25.647
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΛΑΓΚΑΔΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΡΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΣΤΑ 102 ΠΛΕΟΝ....
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΛΑΓΚΑΔΑ Η ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΡΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και χωρίς φόρεμαΣυγγνώμη, όχι να καμαρώνουμε δλδ, αλλά ο δικός μας Τζεισον Αντιγκονε είναι σκάλες ομορφότερος στην κατηγορία μουσάτος με φόρεμα.
Ε, τωρα για να σου την πω ... με τέτοιους παραπάνω στις φωτό και αυτά που είδαμε στην Γιουροβίζιον θες να νικήσουμε και τον Πούτιν ; χα χα. Βρε αυτούς τους βλέπει ο εχθρός (όπως έλεγε και ο βασιλιάς που λέει ο Άμπε στο Braveheart) και παίρνει θάρρος για αυτό και έστειλε την Πριγκίπισσα για διαπραγμάτευση, την οποία μας την άφησε και έγκυο.
Ίδιος ο nemo είναι
Άντε πάλι με τον Πούτιν εσύ..μια ερώτηση θα σού κάνω και θα μού απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι..στο σόι σού εσένα τα αρσενικά είναι σαν και αυτούς στην γιουροβιζιον μουσατοι με γόβες και στρινγκ?Ε, τωρα για να σου την πω ... με τέτοιους παραπάνω στις φωτό και αυτά που είδαμε στην Γιουροβίζιον θες να νικήσουμε και τον Πούτιν
Δεν ξέρω , δεν μένω Αγγλία , Γερμανία κλπ δεν έχουμε τέτοια εμείς εδώ. Είμαστε πρωτόγονοι. Στην δική μου οικογένεια μέχρι και οι γυναίκες είναι αντράκια. Φαντάσου οι άντρες. ¨Ααε που δεν λέω για τους ¨¨Ελληνες. "Κερδίσουμε" εννοώ το Ευρωπαικό Νατο. Οι τελευταίοι άνδρες ήταν οι Ουκρανοί και εξαφανίστηκαν και αυτοί πάει. Άσε που ήταν και Ρώσοι χα χα. Α, ξέχασα και τους Γιουγκοσλάβους. Εμείς μείναμε μόνο barely ... ας κανονίσουμε.Άντε πάλι με τον Πούτιν εσύ..μια ερώτηση θα σού κάνω και θα μού απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι..στο σόι σού εσένα τα αρσενικά είναι σαν και αυτούς στην γιουροβιζιον μουσατοι με γόβες και στρινγκ?
Ναι ναι ξέρω στο σόι σού έχετε καταγωγή από το ξανθό το γένος ..για αυτο μπορείς και τσουβαλιαζεις όλους τουςυπόλοιπους. όσο για τους Άγγλους άσε τι λένε ..την μισή γη είχαν αυτοκρατορία. .και όταν ο Χίτλερ ξεκ@λι!ζε τους Ρώσους..ούτε πού του περνούσε από το μυαλό να επιτεθεί στο νησί όταν οι αδερφή ο Στάλιν υπέγραψε συμφωνίες με τον Χίτλερ οι Άγγλοι τον έγραφαν στα @@@@ ..κάτι ήξερε..και σε ερώτηση για ζαντολαστιχα πάλι κάτι θα βρεις να μας πεις για το ξανθό το γένοςΔεν ξέρω , δεν μένω Αγγλία , Γερμανία κλπ δεν έχουμε τέτοια εμείς εδώ. Είμαστε πρωτόγονοι. Στην δική μου οικογένεια μέχρι και οι γυναίκες είναι αντράκια. Φαντάσου οι άντρες. ¨Ααε που δεν λέω για τους ¨¨Ελληνες.
Και κοίτα που κατέληξαν οι ¨Αγγλοι. Δεν έχω καμιά καταγωγή απο το ξανθό γένος , αυτά είναι ιστορίες για αρκούδες , δεν θα μου λές εμένα αυτά που λές στον Πρινς. Αλλά και ¨Ελληνες που έχουν και έχω γνωρίσει μια χαρά παιδιά είναι, με μια χαρά Εθνική συνείδηση. Αλλά καλύτερα να κοιτάει ο κάθενας τον εαυτό του και τι κάνει οπότε don΄t go there. Αυτά που λές, ούτε καν συνειδητοποιείς τι λές.Ναι ναι ξέρω στο σόι σού έχετε καταγωγή από το ξανθό το γένος ..για αυτο μπορείς και τσουβαλιαζεις όλους τουςυπόλοιπους. όσο για τους Άγγλους άσε τι λένε ..την μισή γη είχαν αυτοκρατορία. .και όταν ο Χίτλερ ξεκ@λι!ζε τους Ρώσους..ούτε πού του περνούσε από το μυαλό να επιτεθεί στο νησί ..κάτι ήξερε..και σε ερώτηση για ζαντολαστιχα πάλι κάτι θα βρεις να μας πεις για το ξανθό το γένος
Που κατέληξαν οι Άγγλοι? Όχι θα μού λές ιστορίες εσύ για το ξανθό το γένος..τσουρέκια..στα σύνορα τους με ένα κράτος με 70 Χιλ βεληνεκές πυραύλους 2 χρόνια τώρα με 200.000 νεκρούς τραυματίες..και μού τους έχεις και για ραμπο μη χ@σ@ και το λες και το ξαναλέςΚαι κοίτα που κατέληξαν οι ¨Αγγλοι. Δεν έχω καμιά καταγωγή απο το ξανθό γένος , αυτά είναι ιστορίες για αρκούδες , δεν θα μου λές εμένα αυτά που λές στον Πρινς.
¨Ετσι νομιζεις.Όταν ο Στάλιν υπέγραφε συμφωνίες με τον Χίτλερ οι Άγγλοι πετούσαν αετό.
Ξαναγράφουμε ιστορία βλέπω ... ΟΚ ΟΚ .Με κατεβασμένα τα βρακιά τους έπιασε. Πώς να μην τους βγει το όνομα μετά, θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής.
Ξαναγράφουμε ιστορία βλέπω ... ΟΚ ΟΚ .
Μπα το πολύ ψωμί είναι απο το 1908 μέχρι το 1932 -34. Αργά το έπιασες το νήμα .αλλά εντάξει καταλαβαίνω τι θές να πείς. ¨Ετσι όπως το έγραψες όμως να ξέρεις δεν στέκει ακριβώς. Τα πράγματα δεν ήταν (ούτε είναι, ούτε ποτέ θα είναι) τόσο απλά.Σίγουρα δεν είναι του παρόντος θέματος, αλλά μετά τη Συμφωνία του Μονάχου τι έμενε να πει κανείς για την Αγγλία;
Μα δεν θα τολμήσει ο Χερρ Χίτλερ... πήρα τον έντιμο λόγο του. Πόσο γελοία ακούγονται αυτά σήμερα εν γνώσει του τι επακολούθησε.
Επίφοβο, μπορεί να σταματούσε την ερμηνεία, να μάζευε 2-3 από το κοινό επί σκηνής, να έβγαζε από την τσέπη ζάρια και να ρίχναν καμιά παρτίδα....