Eurovision 2024

Τατατατα ?

• Μαπα

Votes: 49 62,0%
  • Καλουτσικο

Votes: 4 5,1%
  • Καλο

Votes: 8 10,1%
  • Γάμ@το

Votes: 11 13,9%
  • Γ@μάτο

Votes: 7 8,9%

• Total voters
    79

ika

News
Reaction score
15.122
Συγγνώμη, όχι να καμαρώνουμε δλδ, αλλά ο δικός μας Τζεισον Αντιγκονε είναι σκάλες ομορφότερος στην κατηγορία μουσάτος με φόρεμα.
και χωρίς φόρεμα

Attachments

Reaction score
19.395
Ε, τωρα για να σου την πω ... με τέτοιους παραπάνω στις φωτό και αυτά που είδαμε στην Γιουροβίζιον θες να νικήσουμε και τον Πούτιν ; χα χα. Βρε αυτούς τους βλέπει ο εχθρός (όπως έλεγε και ο βασιλιάς που λέει ο Άμπε στο Braveheart) και παίρνει θάρρος για αυτό και έστειλε την Πριγκίπισσα για διαπραγμάτευση, την οποία μας την άφησε και έγκυο.

Ο "Αμπε @Abessalom βέβαια τον τίτλο τον έχει απο τους Νορμανδούς για αυτό είναι νορμάλ ... μετά πήγε στους ¨Αγγλους. :D Τωρα βέβαια ¨Αμπε ξανάρχονται τα Fiefdom βλέπω αλλά τα χρήματα δεν τα μαζεύει ο Σερίφης για τον Βαρώνο αλλά πάνε κατευθείαν στον Βασιλιά. ;) :D

Eurovision 1964 :

At the age of 16, she won the Sanremo Music Festival in 1964 singing "Non ho l'età" ("I'm not old enough"), with music composed by Mario Panzeri and lyrics by Nicola Salerno. Her win enabled her to represent Italy in the Eurovision Song Contest 1964 in Copenhagen with the same song, where she claimed her country's first ever victory in the event.

Reaction score
13.546
Ε, τωρα για να σου την πω ... με τέτοιους παραπάνω στις φωτό και αυτά που είδαμε στην Γιουροβίζιον θες να νικήσουμε και τον Πούτιν
Άντε πάλι με τον Πούτιν εσύ..μια ερώτηση θα σού κάνω και θα μού απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι..στο σόι σού εσένα τα αρσενικά είναι σαν και αυτούς στην γιουροβιζιον μουσατοι με γόβες και στρινγκ?

Reaction score
19.395
Άντε πάλι με τον Πούτιν εσύ..μια ερώτηση θα σού κάνω και θα μού απαντήσεις με ένα ναι ή ένα όχι..στο σόι σού εσένα τα αρσενικά είναι σαν και αυτούς στην γιουροβιζιον μουσατοι με γόβες και στρινγκ?
Δεν ξέρω , δεν μένω Αγγλία , Γερμανία κλπ δεν έχουμε τέτοια εμείς εδώ. Είμαστε πρωτόγονοι. Στην δική μου οικογένεια μέχρι και οι γυναίκες είναι αντράκια. Φαντάσου οι άντρες. ¨Ααε που δεν λέω για τους ¨¨Ελληνες. "Κερδίσουμε" εννοώ το Ευρωπαικό Νατο. Οι τελευταίοι άνδρες ήταν οι Ουκρανοί και εξαφανίστηκαν και αυτοί πάει. Άσε που ήταν και Ρώσοι χα χα. Α, ξέχασα και τους Γιουγκοσλάβους. Εμείς μείναμε μόνο barely ... ας κανονίσουμε.

Last edited:

Reaction score
13.546
Δεν ξέρω , δεν μένω Αγγλία , Γερμανία κλπ δεν έχουμε τέτοια εμείς εδώ. Είμαστε πρωτόγονοι. Στην δική μου οικογένεια μέχρι και οι γυναίκες είναι αντράκια. Φαντάσου οι άντρες. ¨Ααε που δεν λέω για τους ¨¨Ελληνες.
Ναι ναι ξέρω στο σόι σού έχετε καταγωγή από το ξανθό το γένος 😉..για αυτο μπορείς και τσουβαλιαζεις όλους τουςυπόλοιπους😉. όσο για τους Άγγλους άσε τι λένε ..την μισή γη είχαν αυτοκρατορία. .και όταν ο Χίτλερ ξεκ@λι!ζε τους Ρώσους..ούτε πού του περνούσε από το μυαλό να επιτεθεί στο νησί 😉 όταν οι αδερφή ο Στάλιν υπέγραψε συμφωνίες με τον Χίτλερ οι Άγγλοι τον έγραφαν στα @@@@ ..κάτι ήξερε..και σε ερώτηση για ζαντολαστιχα πάλι κάτι θα βρεις να μας πεις για το ξανθό το γένος

Reaction score
19.395
Ναι ναι ξέρω στο σόι σού έχετε καταγωγή από το ξανθό το γένος 😉..για αυτο μπορείς και τσουβαλιαζεις όλους τουςυπόλοιπους😉. όσο για τους Άγγλους άσε τι λένε ..την μισή γη είχαν αυτοκρατορία. .και όταν ο Χίτλερ ξεκ@λι!ζε τους Ρώσους..ούτε πού του περνούσε από το μυαλό να επιτεθεί στο νησί 😉..κάτι ήξερε..και σε ερώτηση για ζαντολαστιχα πάλι κάτι θα βρεις να μας πεις για το ξανθό το γένος
Και κοίτα που κατέληξαν οι ¨Αγγλοι. Δεν έχω καμιά καταγωγή απο το ξανθό γένος , αυτά είναι ιστορίες για αρκούδες , δεν θα μου λές εμένα αυτά που λές στον Πρινς. Αλλά και ¨Ελληνες που έχουν και έχω γνωρίσει μια χαρά παιδιά είναι, με μια χαρά Εθνική συνείδηση. Αλλά καλύτερα να κοιτάει ο κάθενας τον εαυτό του και τι κάνει οπότε don΄t go there. Αυτά που λές, ούτε καν συνειδητοποιείς τι λές.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.024
Όταν ο Στάλιν υπέγραφε συμφωνίες με τον Χίτλερ οι Άγγλοι πετούσαν αετό.

Reaction score
13.546
Και κοίτα που κατέληξαν οι ¨Αγγλοι. Δεν έχω καμιά καταγωγή απο το ξανθό γένος , αυτά είναι ιστορίες για αρκούδες , δεν θα μου λές εμένα αυτά που λές στον Πρινς.
Που κατέληξαν οι Άγγλοι? Όχι θα μού λές ιστορίες εσύ για το ξανθό το γένος..τσουρέκια..στα σύνορα τους με ένα κράτος με 70 Χιλ βεληνεκές πυραύλους 2 χρόνια τώρα με 200.000 νεκρούς τραυματίες..και μού τους έχεις και για ραμπο μη χ@σ@ και το λες και το ξαναλές 😉

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.024
Με κατεβασμένα τα βρακιά τους έπιασε. Πώς να μην τους βγει το όνομα μετά, θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής.

Reaction score
13.546
Ναι για αυτό δεν τολμούσε απόβαση στο νησί..ενώ τον Ρώσο τον έπιασε με την βαζελίνη στο χέρι 😉

Reaction score
19.395
Με κατεβασμένα τα βρακιά τους έπιασε. Πώς να μην τους βγει το όνομα μετά, θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής.
Ξαναγράφουμε ιστορία βλέπω ... ΟΚ ΟΚ .

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.024
Ξαναγράφουμε ιστορία βλέπω ... ΟΚ ΟΚ .

Σίγουρα δεν είναι του παρόντος θέματος, αλλά μετά τη Συμφωνία του Μονάχου τι έμενε να πει κανείς για την Αγγλία;
Μα δεν θα τολμήσει ο Χερρ Χίτλερ... πήρα τον έντιμο λόγο του. Πόσο γελοία ακούγονται αυτά σήμερα εν γνώσει του τι επακολούθησε.

Reaction score
19.395
Σίγουρα δεν είναι του παρόντος θέματος, αλλά μετά τη Συμφωνία του Μονάχου τι έμενε να πει κανείς για την Αγγλία;
Μα δεν θα τολμήσει ο Χερρ Χίτλερ... πήρα τον έντιμο λόγο του. Πόσο γελοία ακούγονται αυτά σήμερα εν γνώσει του τι επακολούθησε.
Μπα το πολύ ψωμί είναι απο το 1908 μέχρι το 1932 -34. Αργά το έπιασες το νήμα .αλλά εντάξει καταλαβαίνω τι θές να πείς. ¨Ετσι όπως το έγραψες όμως να ξέρεις δεν στέκει ακριβώς. Τα πράγματα δεν ήταν (ούτε είναι, ούτε ποτέ θα είναι) τόσο απλά.

Εδιτ: Α, ναι σόρρυ ..και αυτή η συμφωνία βέβαια ναι ...για την Τσεχοσλοβακία. Πρίν όμως να δείς τι γινότανε και πως φτάσαμε εκεί. Το παρουσιάζεις ότι ήταν αγαθά παιδάκια οι Αγγλοι και τους έπιασε κορόιδο ; ¨Ετσι νομίζεις συνέβησαν τα πράγματα ;

Last edited:

Reaction score
13.546
Ας είχε συμμαχήσει η Αγγλία με τους Γερμανούς το μόνο εύκολο..και θα είχατε να λέγατε σήμερα 😉

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893