- Reaction score
- 18.360
Exponentιal tube absorbers, cylindrical magnets και άλλα καλούδια, ουάου ...ψάρωσα. Πολύ ωραία παιζουν κλασική που άκουσα λίγο στο βίντεο.
Last edited:
Από τη Eurovision 2024?
Και ο ίδιος θα προτιμούσα να μην ψέκαζα με... κατσαριδοκτόνο επεμβάσεις πάνω στην τάξη της παρουσίασης πριν την ολοκλήρωσή της...Εγω θα περίμενα να ξεκινήσει η παρουσίαση από αυτό το δωμάτιο.
View attachment 331233
21 ηχεία 11.4.6 €300K κόστος 48000W συνολική ισχύς. 15Hz χαμηλό.
<3ESL57
Κλασσική περίπτωση βλάβης.
Ε, κείνη η εποχή ήταν ταυτόχρονα των EAR και των Quad, όποιος μένει ακόμα σε ένα από αυτά τα δυο, λογικά θα θέλει και το δεύτερο. Καλά κάνανε και τα βάλανε πακέτο, ταιριάζουν γάντι.Πού είναι ο EAR, οεο;;;
πουλησαν ηδη 6 δευγαρια λενε στην εκθεσηΠεράστε κόσμε ! Η Αυτής Μεγαλειότητα το επιβλητικόν πόνημα του τρισμέγιστου Laurence Dickie το Giya Moya M1
View attachment 331157
View attachment 331164
Από εκεί το Moya και από εδώ... La Moya.
View attachment 331148
΄΄Πως μας ενώνει και πως μας δονεί δεκάξι woofer η φωνή...΄΄
View attachment 331149
O συμπαθής σχεδιαστής το ΄΄τερμάτισε΄΄ παντοιοτρόπως έχοντας υιοθετήσει κιόλας αντιδιαμετρική διάταξη των τετράδων από woofer σε καθένα ηχείο ώστε να έχουμε - τουλάχιστον θεωρητικά - αμοιβαία εξουδετέρωση συντονισμών στην καμπίνα από χυτό πολυμερές κατά τη λειτουργία των.
Η επίδειξη ήταν τυπικό παράδειγμα για την ανάγκη εγκατάστασης... sub. Τα main ηχεία είχαν μεν την ικανότητα διαχείρισης της απαιτούμενης ισχύος και κατέβαιναν αρκετά χαμηλά. Καθώς όμως ανερχόταν το volume και τερματίζονταν τα ΄΄γκάζια΄΄ οδηγούμενα με τα γνωστά Mola Mola ενισχυτικά ο χώρος δυσανασχετούσε από έκτοπη ενέργεια και το αποτέλεσμα τότε χαλούσε και τις ανώτερες οκτάβες με αποτέλεσμα ανηδονία και...αναηδονία - υπό την έννοια ότι δεν ΄΄τραγουδούσαν΄΄ όπως θ'άρμοζε.
Εκτός αυτού η έκτοπη ενέργεια μεταδιδόταν και σε γειτονικά δωμάτια χαλώντας τις εντυπώσεις και από τα εκεί εγκατεστημένα setup. Σε διαφορετικό χώρο όπως μια μεγάλη σάλα και απομακρυσμένα από τοιχωματικά όρια θα είχαν καλύτερη συνθήκη να επιδείξουν τις αρετές τους. Αλλιώτικα χρειάζονταν αυτόνομα sub και το σχετικό καλιμπράρισμα της ανταπόκρισης από το χώρο για τις χαμηλές οκτάβες.
Laurence Dickie: ΄΄ Δεν είναι τα ηχεία μου που θα ήθελαν sub , αλλά ο χώρος΄΄
View attachment 331156
Αυτά κι αν ταιριάζουν γάντι με την έκθεση.χαϊενδικά switcher
Θα στήνει κάποιος ένα ιμερσιβ σεταπ.πουλησαν ηδη 6 δευγαρια λενε στην εκθεση
Το δωμάτιο Gershmann και TLA ηταν φανταστικό, το αστειο είναι πως είπα στον φιλο μου "πολύ ωραίο ε" και ο ιδιοκτήτης της TLA ηταν ενδιαμεσα μας και με άκουσε αλλα εγω δέν το ήξερα λολ. μας συστηθηκε πολυ φιλικός, μια χαρα. ουπς το ξανα έκανα, εκφερα γνώμη. οσον δεν ειναι αρνητική ισως την γλητώσωΑ, αυτά μου άρεσαν αρκετά που τα άκουσα στην Εκθεση εδώ.