Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.708
Μιλάς μια περίεργη διάλεκτο βέβαια, αλλά τα βασικά τα κατάλαβα!

Αν κάτι μου αρέσει πολύ, είναι τα ρεπρίζ από τα φανάρια, είτε με την κούρσα ή με το ΜΤΒ! Κάποιοι μάλλον με αυτοκίνητα ειδικά, θα τους φαίνεται περίεργο πόσο γρήγορα επιταχύνουμε (βέβαια μετά είναι άλλη υπόθεση).![]()
Τι είναι εκεί ; Μπουλμέδες βλέπω ... σε κανά φέρι μπότ είσαι ;Μετά από αρκετό καιρό το καβάλτσα, μιλάμε είναι ο ορισμός του fun bike, γούνες, λακκούβες, χαντάκια, πεζοδρόμια, σκαλιά, σκέτη αλητείαView attachment 331259
Μεγάλη μπουκιά φάε... αλλά σε Τέσλα μη πας να κολλήσεις στο φανάρι για εκκίνηση.Κάποιοι μάλλον με αυτοκίνητα ειδικά, θα τους φαίνεται περίεργο πόσο γρήγορα επιταχύνουμε
Συνέχισε έτσι και μας βλέπω να μας ανοίγουν νέο νήμα.Μεγάλη μπουκιά φάε... αλλά σε Τέσλα μη πας να κολλήσεις στο φανάρι για εκκίνηση.
Μπρετσος ακούει Ε;![]()
Ε είπαμε, σιγά μην κάνω κόντρα και με Φ1 ή Hayabusa... Σε λογικά πλαίσια μιλάμε, τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από έναν ποδηλάτη, κάτι πιο αργό στο ξεκίνημα!Μεγάλη μπουκιά φάε... αλλά σε Τέσλα μη πας να κολλήσεις στο φανάρι για εκκίνηση.
Μπρετσος ακούει Ε;![]()

άι μαρή και εσύ έμαθες και τον μπουλμέΜπουλμέδες βλέπω
Που να ξέρω εγώ απο αυτά βρε Πανκρόκ, σάπμως έκανα μήπως 21 μήνες σε πολεμικό πλοίο όπως εσύ ; Μήπως πήγα και σε πόλεμο ; Μήπως έχω και υπογεγραμμένη εύφημη μνεία γιατί έσωσα κάποιους που τυγχάνει μετά η Ελλάδα να τους θεώρησε ήρωες και προσκυνάει στο όνομά τους και θα συνεχίζει να το κάνει καθώς περάσανε στα βιβλία της ιστορίας για κάτι που κάνανε σε ύστερο χρόνο και για το οποίο έδωσαν την ζωή τους ; Μπα .....όχι. Σε όνιερο μου θα το είδα και αυτό και πάρα πολλά άλλα.άι μαρή και εσύ έμαθες και τον μπουλμέ

Το σιδέρωμα - τσάκιση των πέντε ωκεανών να δεις.Τη φορέστε βλέπω τη μπελαμάνα και τη λιγαδούρα![]()

Ξέρεις που εστιάζει το παραπάνω που έγραψα, εγώ τώρα δουλεύω τη προηγούμενη γενιά di2, 11 speed.H Canyon ανακοίνωσε ότι τα ποδήλατά της με τη νέα σειρά της Sram θα έχουν την ίδια τιμή με αυτά που φορούσαν την παλιά.