Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 41.890
Πρώτο πρώτο με έβαλες τον βαρώνο βλέπω.

Σωστό αυτό, αλλά κάποιες κατηγορίες αλληλοεπικαλύπτονται, π.χ. κάποιος μπορεί να είναι χομπίστας και commuter παράλληλα (βασικά ο commuter εξ ορισμού είναι και χομπίστας). Ή οι χίπστερς με τα φιξάκια που εντάξει μπορεί να είναι και επιδειξίες αλλά και "εναλλακτικοί" κ.λπ. Αλλά ναι, δίκιο έχεις ότι ομαδοποιούνται όλοι από τους απ' έξω σε κάτι που δεν είναι ομοιογενές πράγματι.Η έξτρα δικιά μου κριτική έχει να κάνει με την ισοπέδωση των κατηγοριών των ποδηλατών. Ποδηλάτης θεωρείται ο commuter, ο εναλλακτικός, ο χομπίστας, ο χασομέρης, ο επιδειξίας, ο ασκούμενος, ο αθλητής. Ο 15χρονος, ο εργένης 30άρης, ο 40άρης που ψάχνει λόγο να το σκάσει από την οικογένεια, ο 60άρης που αρνείται να γεράσει.
Δεν πειράζει, δεν πρέπει αυτό που αγαπάμε να γίνεται ψυχαναγκασμός.Εμένα πάντως μου περισσεύουν...
...όχι τα χρήματα, ούτε τα βατ! Μερικά κιλά που πήρα πάλι, με το να κάνω τόσο λιγότερο ποδήλατο φέτος!![]()
![]()

Πτνα ΝΔΕμένα πάντως μου περισσεύουν...
...όχι τα χρήματα, ούτε τα βατ! Μερικά κιλά που πήρα πάλι, με το να κάνω τόσο λιγότερο ποδήλατο φέτος!![]()
![]()

Εγώ με πασόκ ήμαν σαν στάμνα με χερούλιαΠτνα ΝΔ![]()

Για 5 κιλά μιλάω, όχι για 55, το βάρος που παίρνουν όσοι ταΐζονται καλά από τη πτναΝΔ!Πτνα ΝΔ![]()

Εγώ Σώτο έχω αδυνατίσει, έχω ρέψει .... άσε που το έχω ρίξει και στην ψυχολογική ανάλυση όπως θα διαπιστώσεις σε λίγο διαβάζοντας το νήμα Μπρετσος - Μάρκου. Πάντα κακό σημάδι όταν ενδίδω σε τέτοιες αναλύσεις....που με έκανες και τρώω γατοτροφή
Για 5 κιλά μιλάω, όχι για 55, το βάρος που παίρνουν όσοι ταΐζονται καλά από τη πτναΝΔ!![]()
![]()
Το λες σ' εμένα που ζω για τη σάτιρα σε όλα;Εννοείται ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, αλλά εντάξει, δεν μπορεί και να μην κριτικάρεις μία μενταλιτέ που βλέπεις διάχυτη στον δρόμο και στο ίντερνετ στα διάφορα φόρα.
Κι εγώ με αυτό θα πάω σήμερα μάλλον, έχει μείνει παραπονεμένο πάνω από μήνα... (μάλλον θα του βάλω και τα κανονικά λάστιχα ΜΤΒ, ευκαιρία να βάλω και φρέσκο ζουμί).Μετά από αρκετό καιρό το καβάλτσα, μιλάμε είναι ο ορισμός του fun bike, γούνες, λακκούβες, χαντάκια, πεζοδρόμια, σκαλιά, σκέτη αλητείαView attachment 331259
Δεν μπορείς να φανταστείς σήμερα χαρά που έκανα με το scale, μόνο σούζες δεν έκανα!!Κι εγώ με αυτό θα πάω σήμερα μάλλον, έχει μείνει παραπονεμένο πάνω από μήνα... (μάλλον θα του βάλω και τα κανονικά λάστιχα ΜΤΒ, ευκαιρία να βάλω και φρέσκο ζουμί).![]()