- Reaction score
- 16.293
Τις συνομιλίες του ISS τις πιάνεις με κεραιάκι 1 μέτρου (με ορατότητα) στους 145,800 MHz
Θέλω να τους πιάνω και με σκέδαση στην στρατόσφαιρα. Τι θα περιμένω μόνο πότε θα πάει 11 η ώρα να περνάνε απο πάνω μας.Τις συνομιλίες του ISS τις πιάνεις με κεραιάκι 1 μέτρου (με ορατότητα) στους 145,800 MHz
Ότι σκ@τα ώρα περνάνε τελος πάντων.Δεν περνάνε στις 11, περνάνε σε διάφορες ώρες και όχι κάθε μέρα... Διασκέδαση θα έχεις, σκέδαση δεν ξέρω αν έχει το σήμα αυτό σε αυτή τη συχνότητα...
Για μένα λες τώρα ή για τον Κύριο Μάρκου ; Εγώ εδώ είμαι.Μόλις άρχισε να ζεσταίνεται η κουβέντα, σηκώθηκε κι έφυγε... εδενειναιπραγματααυτα...
Α. ΟΚ ... τι θές να (μην) σου πω ;Ε μαζί δεν πιάσαμε τα περί συχνοτήτων;
Hi End είναι αυτό. Έχει και πιο φθηνά.Να (μην) μου πεις αν σου αρέσουν τα Quasheng UV-K58
Ναί αυτά είχα στο μυαλό μου.Ναι, αυτά για να παρακολουθείς τα μωρά!
Ναι εάν έχει κοντά FM είναι πρόβλημα. Το αντίθετο λιγότερο αλλά και εγώ πήρα ανάλογα μέτρα ότι μπορεσα και μου έκοψε. (γιατί είμαι και ΧαιΕνδ Μεγάλη συζήτηση.Εγώ πασχίζω να γλιτώσω τις παρεμβολές από τα FM με τους σταθμούς που έχω στα 2 χιλιόμετρα, και τα διάφορα ψηφιακά pagers που έχω κοντά, που μου γεμίζουν τις μπάντες... κι άντε φίλτρα notch, band pass, band stop, και δεν συμμαζεύεται... Το αναδιπλωμένο τι το θέλεις, για FM; Παρεμπιπτόντως, εγώ δεν εκπέμπω, απλά ακούω... λαθρακουστής!
Εγώ πάλι εδώ που είμαι , σήμα κινητής δεν έχω ούτε για δείγμα.Ναι εάν έχει κοντά FM είναι πρόβλημα. Το αντίθετο λιγότερο αλλά και εγώ πήρα ανάλογα μέτρα ότι μπορεσα και μου έκοψε. (γιατί είμαι και ΧαιΕνδ Μεγάλη συζήτηση.
Εγώ τα έχω εδω με τον Μητσοτάκη που αφήνει την κάθε εταιρία κινητής να βάζει κεραία σε κάθε πολυκατοικία. Τις κρύβουν κιόλας.
Δεν εκπέμπω βρε. Ναι για FM.
Αρκεί να μην είναι στην πολυκατοικία του καθένα ή στο άμεσο vicinity του. Μπορείς να ζητήσεις να βάλουν μία στην ταράτσα του σπιτιού σου.Αν είχε κεραία σε κάθε πολυκατοικια θα είχαμε σήμα και δεν θα χρειάζονταν να δουλεύει το κινητό σε πλήρη ισχύ δίπλα στο κεφάλι μας. Και δεν θα χρεώνουν περιαγωγή στην Κέρκυρα που το σήμα των Αλβανών είναι ισχυρότερο από τον Ελλήνων παροχών.
Ανάλογα τις περιοχές. Περιοχές με υψηλό (λεμε τώρα υψηλό στον αστικό ιστό της Αθήνας) υψόμετρο είναι κάπως "φιλέτα". Σε αυτές κάποιοι το παρακάνουν, στήνουν παραπάνω κεραίες απο το επιτρεπόμενο για να έχουν μεγαλύτερη κάλυψη ή σήμα. Εκεί έχουν αναπτυχθεί επιτροπές πολυ καλά οργανωμένων πολιτών συνήθως και τις βρίσκουν ή έχουν πληροφόρηση, κάνουν φασαρία και τις παραπανίσιες τις ξηλώνουν (το κράτος με καταγγελία). Είναι δύσκολο να τις βρείς γιατί είναι πλέον πολύ μικρές. Αλλά όπως είπα και παραπάνω στην ουσία η ανάγκη για αυτές έχει (ή θα) σταματήσει πολύ σύντομα και δεν είναι δηλαδή μόνο αποτέλεσμα της δράσης των πολιτών το ξήλωμά τους, όπως αυτοί νομίζουν.Εγώ πάλι εδώ που είμαι , σήμα κινητής δεν έχω ούτε για δείγμα.
Από κανέναν πάροχο.
Υπήρχαν κάτι κεραίες παλιά επάνω από το δημοτικό σχολείο , και στην ταράτσα ενός τύπου , καμουφλαρισμένη ως ηλιακός.
Τους πήραν χαμπάρι και τις ξήλωσαν .
Από τότε , σήμα κινητής εδώ μόνο με το κυάλι.