Το σύστημα μου

Reaction score
897
Συνέχισε να επικαλεισαι τις κριτικές των ηχείων σου και ν' αναπαύσεις τη συνείδηση σου.Εγω έχω ακούσει τη μουσική μου σε κορυφαία συστήματα και γι αυτό συνεχιζω ν' ασχολούμαι με το χόμπυ.
Γενικά μιλώντας, πώς ηταν η παιδική σας ηλικία;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.857
Μην γίνεσαι κακός.
Δεν χρειάζεται . Ο καθένας ακούει τη μουσική του όπως μπορεί και όπως γουστάρει .
Δλδ τι ? Αμα έρθω και ακούσω τα ηχεία σου τα οποία είμαι σίγουρος ότι είναι ψόφια σε σύγκριση με τα δικά μου πρέπει να σε κράξω?
Αυτά έχεις επειδή αυτά γουστάρεις άσχετα αν έδωσες ένα σκασμό λεφτά.

Reaction score
253
Συνέχισε να επικαλεισαι τις κριτικές των ηχείων σου και ν' αναπαύσεις τη συνείδηση σου.Εγω έχω ακούσει τη μουσική μου σε κορυφαία συστήματα και γι αυτό συνεχιζω ν' ασχολούμαι με το χόμπυ.
Όταν θέλω κάτι να αγοράσω , ναι πρώτη κίνηση είναι να μάθω και ερευνήσω.
Σαφώς και δεν παίρνω σαν υπ όψιν στο 100% τις απόψεις στις κριτικές αλλά δεν μπορείς και να τις παραβλέψεις.
Σπίτι μου πήραν θέση αρκετά και κορυφαία ηχεια , και τολμώ να πω , πως αυτά είναι ένα ζευγάρι πολύ σοβαρό ηχείο, με καταπληκτική ποιότητα κατασκευής (είμαι τεχνικός και γνωρίζω τι σημαίνει ποιότητα) και το άκουσμα τους είναι τόσο, όσο πρέπει.
Δεν θα σε κουράσουν ούτε τα μπάσα , ούτε οι μεσαίες αλλά ούτε και τα πρίμα.
Ακόμη και ώρες ατέλειωτες να τα ακούσεις δεν θα νιώσεις κόπωση.
Παρ όλα αυτά ναι, από αισθητική θα ήθελα κάτι καλύτερο γιαυτο κοίταξα τα sonus.
Εσύ όμως , είσαι αυστηρός κριτής στα πάντα όλα , εκτός αυτών που επικαλεστείς..
Το σέβομαι όμως και συνεχίζω να σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον ομολογώ…..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.876
IMG_7957.jpeg
Εγώ αυτό που βλέπω είναι να λείπει η σωστή- ή έστω κουτσά στραβά αποδεκτή- απόκριση μεταξύ 160-450Hz, σε πάρα πολύ σημαντικό σημείο του φάσματος για την μουσική.
Δεν σώζεται με τίποτα, ούτε με Dirac ούτε με σαμπς και φυσικά ούτε με καλώδια.
Ντροπή στην εταιρία που πουλάει αυτό το προϊόν χωρίς σήμανση πως βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία.

Reaction score
1.348
Κάτι λέγατε για eq ειδικά για τα αρνητικά gain στην περιοχή του μπάσου ότι μειώνονται οι κρουστικές και δεν ακούγεται ωραία…

Reaction score
3.950
Βρε ΠΑΗ τελικά..
μήπως να έβρισκες κανά Ψωράλ όπως λέει και ο Μαρκήσιος; δεν θέλουν και κανενός είδους eq καθότι εμπεριέχουν διαστημική τεχνολογία αφού..
Call him. ;)

Reaction score
4.207
Βρε ΠΑΗ τελικά..
μήπως να έβρισκες κανά Ψωράλ όπως λέει και ο Μαρκήσιος; δεν θέλουν και κανενός είδους eq καθότι εμπεριέχουν διαστημική τεχνολογία αφού..
Call him. ;)
Μεγα λαθος! Βλεπεις τον John? Πηρε το Ψοραλ και παρκαρισε. Ολα ειναι βαρετα.
Δεν ειναι αυτο το νοημα της ζωης. Αν δεν υπαρχει διαρκη ανανεωση στα ενδιαφεροντα, καινουριοι ερωτες νεο χρωμα, νεο αιμα νεο καλωδιο, νεο πολυπριζο ε τοτε να παμε να πηδηχτουμε απ το παραθυρο!!

Reaction score
19
Μου αρέσει αυτή η τρέλα τού φόρουμ .. πάντως η αλήθεια είναι επειδή εγώ προσωπικά είμαι άπειρος.. η μεγάλη ακουστική διαφορά είναι σίγουρα η φροντίδα χώρου με όποιον τέλος πάντων είναι αυτή πάνελ κτλπ... Κάνει μεγάλη διαφορά ο χώρος όπως είπε και ένα μέλος άντε για sub οκ άντε το ένα άντε το άλλο .. αλλά φροντίδα χώρου Ε είναι ένα θέμα σοβαρό.. ( η ταπεινή μου άποψη) χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός απλός αυτό που είδα / ακουσα

Reaction score
3.950
Μεγα λαθος! Βλεπεις τον John? Πηρε το Ψοραλ και παρκαρισε. Ολα ειναι βαρετα.
Δεν ειναι αυτο το νοημα της ζωης. Αν δεν υπαρχει διαρκη ανανεωση στα ενδιαφεροντα, καινουριοι ερωτες νεο χρωμα, νεο αιμα νεο καλωδιο, νεο πολυπριζο ε τοτε να παμε να πηδηχτουμε απ το παραθυρο!!
Αλλο παρκάρω και δεν ξανασχολούμαι άλλο το αυτοκίνητο που έχω του 1985 (λέμε τώρα) είναι το καλύτερο όλων των εποχών.

Reaction score
144
Εγω έχω ακούσει τη μουσική μου σε κορυφαία συστήματα και γι αυτό συνεχιζω ν' ασχολούμαι με το χόμπυ.
Θα σου γράψω κάποια πράγματα καλοπροαίρετα και χωρίς παρεξήγηση γιατι ακούμε πολλά κοινά πράγματα.
Δεν περιμένω να σε πείσω ούτε να σε αλλάξω εννοείται.
Αλλά βρε αδερφέ αυτό με τα καλώδια και τις αλλαγές μου κάθεται κάπως.
Η μουσική που ακούς είναι πολύ καλή και αγαπημένη μεν ,αλλά συγγνώμη τι να ακούσεις σε κορυφαία συστήματα όπως γράφεις.
ΔΕΝ ΧΡΕΙAΖΕΤΑΙ HIFI αυτή η μουσική με την έννοια που δίνεις.Δεν είναι στο πετσί της.
Το μεγαλύτερο ποσοστό της συγκεκριμένης μουσικής είναι ηχογραφημένο άθλια.
Δεν μιλάω για το περιεχόμενο αλλά για τις ηχογραφήσεις. 60'S Garage , Garage Punk , Psych κλπ . Στους Starfires aς πούμε τι καλώδιο θέλεις να φύγει το τσίριγμα? Στους Sonics ?
Τραγικές ηχογραφήσεις ήταν οι περισσότερες .
Να πω για το revival των 80's ? Αν βγάλεις έξω μερικά Αυστραλέζικα ,μερικά το τονίζω , με καλές σχετικά ηχογραφήσεις όλα τα άλλα...:drinks:
Oι Lyres ή οι Lime Spiders έχουν ηχογραφήσεις που χρειάζονται κορυφαία συστήματα με αλλαγές καλωδίων επί καλωδίων για να ακουστούν? και εμείς με αυτά μεγαλώσαμε αλλά δε χρειάζεται ρε αρχηγέ διδακτορικό στα καλώδια για να τα ακούσουμε ....και με Tamon of America :fuckyou: τα ακούς ok.
Να πω για τα 90's και πιο μετά ? Baby Woodrose ας πούμε ε?
HIFI:fuckyou: ??...lofi ηχογραφήσεις είναι επί τούτου για να θυμίζουν τa 60's.
Φίλε ΠΑΗ , μαζί σου σε όλα και κυρίως στη μουσική αλλά ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για ΗIFI και κριτικές ακροάσεις αυτή η μουσική.Aπό ιδεολογία δεν είναι.
Απλώς κ@υλα είναι.Απ τη μάνα της.
Αν πάλι προσπαθείς να "σιδερώσεις" αυτή τη μουσική , κάντο με άλλο τρόπο πιο σωστό.
Στο έχουν πει κάποιοι. ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να παίζεις με ότι θές και δε μπορώ να σου πώ ότι είσαι λάθος.
Τη φάση σου κάνεις όπως όλοι μας.Αλλά μερικές φορές νιώθω ότι βρίσκεσαι ακόμα στον μεσαίωνα του Αudio.
ΞΥΠΝΑ ΠΑΗ !!
Φιλικά όλα αυτά και με δόση χιούμορ.:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.861
Είτε με χιούμορ, είτε χωρίς χιούμορ, αυτές οι ηχογραφήσεις δεν ..ακούγονται (χωρίς ασημένια καλώδια με βύζματα κοροϊδίου). 🤪🤣😭

Όχι μωρέ, πλάκα κάνω, ακούγονται (νοτ). 🤪🤣😭

Πάντως άνευ πλάκας, τα στέρεα που τους βάζεις να παίζουν τέτοια μουσική, άμα είχαν στόμα να μιλήσουν, τον εισαγγελέα θα φώναζαν. 🤪🤣😭😁😂

Reaction score
2.267
Θα σου γράψω κάποια πράγματα καλοπροαίρετα και χωρίς παρεξήγηση γιατι ακούμε πολλά κοινά πράγματα.
Δεν περιμένω να σε πείσω ούτε να σε αλλάξω εννοείται.
Αλλά βρε αδερφέ αυτό με τα καλώδια και τις αλλαγές μου κάθεται κάπως.
Η μουσική που ακούς είναι πολύ καλή και αγαπημένη μεν ,αλλά συγγνώμη τι να ακούσεις σε κορυφαία συστήματα όπως γράφεις.
ΔΕΝ ΧΡΕΙAΖΕΤΑΙ HIFI αυτή η μουσική με την έννοια που δίνεις.Δεν είναι στο πετσί της.
Το μεγαλύτερο ποσοστό της συγκεκριμένης μουσικής είναι ηχογραφημένο άθλια.
Δεν μιλάω για το περιεχόμενο αλλά για τις ηχογραφήσεις. 60'S Garage , Garage Punk , Psych κλπ . Στους Starfires aς πούμε τι καλώδιο θέλεις να φύγει το τσίριγμα? Στους Sonics ?
Τραγικές ηχογραφήσεις ήταν οι περισσότερες .
Να πω για το revival των 80's ? Αν βγάλεις έξω μερικά Αυστραλέζικα ,μερικά το τονίζω , με καλές σχετικά ηχογραφήσεις όλα τα άλλα...:drinks:
Oι Lyres ή οι Lime Spiders έχουν ηχογραφήσεις που χρειάζονται κορυφαία συστήματα με αλλαγές καλωδίων επί καλωδίων για να ακουστούν? και εμείς με αυτά μεγαλώσαμε αλλά δε χρειάζεται ρε αρχηγέ διδακτορικό στα καλώδια για να τα ακούσουμε ....και με Tamon of America :fuckyou: τα ακούς ok.
Να πω για τα 90's και πιο μετά ? Baby Woodrose ας πούμε ε?
HIFI:fuckyou: ??...lofi ηχογραφήσεις είναι επί τούτου για να θυμίζουν τa 60's.
Φίλε ΠΑΗ , μαζί σου σε όλα και κυρίως στη μουσική αλλά ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για ΗIFI και κριτικές ακροάσεις αυτή η μουσική.Aπό ιδεολογία δεν είναι.
Απλώς κ@υλα είναι.Απ τη μάνα της.
Αν πάλι προσπαθείς να "σιδερώσεις" αυτή τη μουσική , κάντο με άλλο τρόπο πιο σωστό.
Στο έχουν πει κάποιοι. ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να παίζεις με ότι θές και δε μπορώ να σου πώ ότι είσαι λάθος.
Τη φάση σου κάνεις όπως όλοι μας.Αλλά μερικές φορές νιώθω ότι βρίσκεσαι ακόμα στον μεσαίωνα του Αudio.
ΞΥΠΝΑ ΠΑΗ !!
Φιλικά όλα αυτά και με δόση χιούμορ.:drinks:
Κατ' αρχήν χαίρομαι διότι απολαμβάνουμε την ίδια μουσική.
Δε θέλω να φύγει το τσιριγμα η να "σιδερωσω" όπως νομίζεις.Να αναδειχθούν θέλω.Δεν είναι ευκολο.Μπορει να σου φανεί παράξενο όμως κάποια καλώδια,ακόμη και ακριβά,έκαναν αυτό που λες γι αυτό και απερρίφθησαν.Λεπτομερειες θέλω.Οχι "πνιξιμο".
Όπως αυτές που άκουσα σε συστήματα φίλων και γνωστών.Τον κιθαρίστα να παίζει μόνο για μένα,τον βόμβο του ενισχυτή,το γελάκι του ντράμερ στο τελείωμα του τραγουδιου,όλα αυτά που βγαίνουν η θάβονται από τα καλώδια.
Απολαμβάνω περισσότερο τη μουσική μου έτσι κι έτσι πρέπει να είναι διότι αυτός είναι ο σκοπός του hi-fi.Ν' ακούς τη μουσική σου όσο πιο καλά επιτρέπει η τσέπη σου.
Έχω γράψει αρκετές φορές ότι μετά την συνταξιοδότηση(2,5 χρόνια) θ' αγοραστεί ένα ζεύγος ενεργών ATC η PMC και ύστερα θα μετατραπω σε @JOHN MARKOU για το υπόλοιπο της ζωής μου.Τα Magnepan που ειναι ο πρώτος έρωτας δεν μπορούν να στηθούν λόγω πλάτους του δωματίου.Και πάλι όμως καλώδια! Το interconnect που χρησιμοποιώ σε τριμετρο και ένα από τα ρεύματος μου επί τρια για τα ηχεία και το πολυπριζο.Εννοειται ότι θα παραμείνουν η πρίζα,το πολυπριζο,τα στηρικτικα και τα αξεσουάρ τα οποία κάνουν παρα πολύ καλά τη δουλειά τους και τώρα.

Reaction score
2.267
Όταν θέλω κάτι να αγοράσω , ναι πρώτη κίνηση είναι να μάθω και ερευνήσω.
Σαφώς και δεν παίρνω σαν υπ όψιν στο 100% τις απόψεις στις κριτικές αλλά δεν μπορείς και να τις παραβλέψεις.
Σπίτι μου πήραν θέση αρκετά και κορυφαία ηχεια , και τολμώ να πω , πως αυτά είναι ένα ζευγάρι πολύ σοβαρό ηχείο, με καταπληκτική ποιότητα κατασκευής (είμαι τεχνικός και γνωρίζω τι σημαίνει ποιότητα) και το άκουσμα τους είναι τόσο, όσο πρέπει.
Δεν θα σε κουράσουν ούτε τα μπάσα , ούτε οι μεσαίες αλλά ούτε και τα πρίμα.
Ακόμη και ώρες ατέλειωτες να τα ακούσεις δεν θα νιώσεις κόπωση.
Παρ όλα αυτά ναι, από αισθητική θα ήθελα κάτι καλύτερο γιαυτο κοίταξα τα sonus.
Εσύ όμως , είσαι αυστηρός κριτής στα πάντα όλα , εκτός αυτών που επικαλεστείς..
Το σέβομαι όμως και συνεχίζω να σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον ομολογώ…..
Δεν με πείθεις.Αυτο γιατί σε άλλο νήμα όταν σου έγραψα ως τέως κάτοχος ότι τα ηχεία σου δεν είναι καλά,μου παρέθεσες αμέσως τι λένε οι κριτικες.Αυτο απέχει πολύ από την ενημέρωση.Κι εγώ θα μπορούσα για να αυτοδικαιωθω, να βάζω τις πάμπολλες εξυμνητικες κριτικές για τα PMC.Δεν το έκανα κι ούτε θα το κάνω διότι δε μ' ενδιαφέρει.Μ' ενδιαφέρει αυτό που ακούω στο σπίτι μου και γι αυτό υποστηρίζω αποκλειστικά την άποψη μου κι όχι την άποψη των άλλων.

Reaction score
4.207
.........Όπως αυτές που άκουσα σε συστήματα φίλων και γνωστών.Τον κιθαρίστα να παίζει μόνο για μένα,τον βόμβο του ενισχυτή,το γελάκι του ντράμερ στο τελείωμα του τραγουδιου,όλα αυτά που βγαίνουν η θάβονται από τα καλώδια.
......................
Για εξηγησε μας τι εννοεις με την φραση "ο κιθαριστας να παιζει μονο για μενα". Αδυνατω να το καταλαβω.

Θα μπορουσα να καταλαβω οτι καποια πραγματα θαβονται και δεν ακουγονται απ το βινυλιο σε εκτελεσεις οπου παιζουν ταυτοχρονως πολλα οργανα. Εκει ο συνδιασμος "κεφαλη κι αυλακι βινυλιου" εχει ενα θεμα αναγνωσης περιεχομενου. Αλλα το να παιζει ο κιθαριστας "μονο για μενα" δεν καταλαβαινω πως γινεται και πως σ αυτο που θελεις να πεις, παρεμβαινουν τα διαφορετικης ποιοτητας καλωδια. Δωσε και καποιο παραδειγμα για να κανουμε κι εμεις το πειραμα στο σπιτι.

Οπως επισης αδυνατω να καταλαβω οτι το καλωδιο εξαφανιζει ολα αυτα που αναφερεις. Θα ηθελα κι εδω πολυ συγκεκριμενο παραδειγμα, οχι γενικως και αοριστως.

Reaction score
144
Κατ' αρχήν χαίρομαι διότι απολαμβάνουμε την ίδια μουσική.
Δε θέλω να φύγει το τσιριγμα η να "σιδερωσω" όπως νομίζεις.Να αναδειχθούν θέλω.Δεν είναι ευκολο.Μπορει να σου φανεί παράξενο όμως κάποια καλώδια,ακόμη και ακριβά,έκαναν αυτό που λες γι αυτό και απερρίφθησαν.Λεπτομερειες θέλω.Οχι "πνιξιμο".
Όπως αυτές που άκουσα σε συστήματα φίλων και γνωστών.Τον κιθαρίστα να παίζει μόνο για μένα,τον βόμβο του ενισχυτή,το γελάκι του ντράμερ στο τελείωμα του τραγουδιου,όλα αυτά που βγαίνουν η θάβονται από τα καλώδια.
Απολαμβάνω περισσότερο τη μουσική μου έτσι κι έτσι πρέπει να είναι διότι αυτός είναι ο σκοπός του hi-fi.Ν' ακούς τη μουσική σου όσο πιο καλά επιτρέπει η τσέπη σου.
Έχω γράψει αρκετές φορές ότι μετά την συνταξιοδότηση(2,5 χρόνια) θ' αγοραστεί ένα ζεύγος ενεργών ATC η PMC και ύστερα θα μετατραπω σε @JOHN MARKOU για το υπόλοιπο της ζωής μου.Τα Magnepan που ειναι ο πρώτος έρωτας δεν μπορούν να στηθούν λόγω πλάτους του δωματίου.Και πάλι όμως καλώδια! Το interconnect που χρησιμοποιώ σε τριμετρο και ένα από τα ρεύματος μου επί τρια για τα ηχεία και το πολυπριζο.Εννοειται ότι θα παραμείνουν η πρίζα,το πολυπριζο,τα στηρικτικα και τα αξεσουάρ τα οποία κάνουν παρα πολύ καλά τη δουλειά τους και τώρα.
Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι αλλάζεις καλώδια για να ακούσεις λεπτομέρειες όπως αυτές που αναφέρεις.
Σ' ενα σωστά στημένο σύστημα όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι παρούσες από την πρώτη στιγμή
Κάνε και ένα τεστ με κάποια καλα ακουστικά και θα δεις λεπτομέρεια που θα σου φύγει ο πάτος .
Τέλος πάντων αφού έπεσες στα σκληρά ..ε... στα καλώδια😱 θέλω να πω εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Καλή δύναμη
ΥΓ.πσντως αυτή η μουσικη ,το φτέρνισμα του ντράμερ ,τα γελάκια της γκόμενας που κάνει τα back vocals ,και το τσακ τσουκ από το βύσμα που δεν πιάνει καλά δεν χρειάζονται όλα αυτά τα καλώδια για να ακουστούν το ξαναλέω.
Τυχερός είσαι που δεν ακούς κλασσική..
Αυτά και σταματώ.

Reaction score
2.267
Για εξηγησε μας τι εννοεις με την φραση "ο κιθαριστας να παιζει μονο για μενα". Αδυνατω να το καταλαβω.

Θα μπορουσα να καταλαβω οτι καποια πραγματα θαβονται και δεν ακουγονται απ το βινυλιο σε εκτελεσεις οπου παιζουν ταυτοχρονως πολλα οργανα. Εκει ο συνδιασμος "κεφαλη κι αυλακι βινυλιου" εχει ενα θεμα αναγνωσης περιεχομενου. Αλλα το να παιζει ο κιθαριστας "μονο για μενα" δεν καταλαβαινω πως γινεται και πως σ αυτο που θελεις να πεις, παρεμβαινουν τα διαφορετικης ποιοτητας καλωδια. Δωσε και καποιο παραδειγμα για να κανουμε κι εμεις το πειραμα στο σπιτι.

Οπως επισης αδυνατω να καταλαβω οτι το καλωδιο εξαφανιζει ολα αυτα που αναφερεις. Θα ηθελα κι εδω πολυ συγκεκριμενο παραδειγμα, οχι γενικως και αοριστως.
Κατ' αρχήν πως να κάνεις το πείραμα όταν δεν χρησιμοποιείς τα ανάλογα καλώδια;
Η αίσθηση του κιθαρίστα που παίζει μόνο για μένα είναι η ίδια αίσθηση που έχει ο κάτοχος ενός κορυφαίου συστήματος για ολόκληρη την μπάντα η την ορχήστρα.Σαν ιδιωτική συναυλια.Στην περίπτωση μου,εγραψα επίτηδες κιθαρίστας διότι σε πολλους δίσκους μου,έθαβαν(αθέλητα η ηθελημένα)άλλα όργανα όμως την κιθάρα σχεδόν ποτέ.
Όσο για τα καλώδια και τις λεπτομέρειες της ηχογράφησης,το ακριβότερο αρνητικό παράδειγμα ήταν ένα xlr των 2.500€.

Reaction score
2.267
Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι αλλάζεις καλώδια για να ακούσεις λεπτομέρειες όπως αυτές που αναφέρεις.
Σ' ενα σωστά στημένο σύστημα όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι παρούσες από την πρώτη στιγμή
Κάνε και ένα τεστ με κάποια καλα ακουστικά και θα δεις λεπτομέρεια που θα σου φύγει ο πάτος .
Τέλος πάντων αφού έπεσες στα σκληρά ..ε... στα καλώδια😱 θέλω να πω εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Καλή δύναμη
ΥΓ.πσντως αυτή η μουσικη ,το φτέρνισμα του ντράμερ ,τα γελάκια της γκόμενας που κάνει τα back vocals ,και το τσακ τσουκ από το βύσμα που δεν πιάνει καλά δεν χρειάζονται όλα αυτά τα καλώδια για να ακουστούν το ξαναλέω.
Αυτά και σταματώ.
Τα καλύτερα ακουστικά που είχα ήταν Stax με τον ενισχυτή τους πριν από 20-25 χρόνια.Οντως συνέβαινε αυτό που λες όμως ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω τη μουσική μέσα στο κεφάλι μου.Οσο για τις λεπτομέρειες της ηχογράφησης,υπάρχουν καλώδια που τις αναδεικνύουν όπως και άλλα που τις υποβιβάζουν.Ειναι αναμεσα στις διαφορες που κάνουν τα καλώδια βοηθώντας τις συσκευές.Μια συσκευή είναι τόσο καλή όσο τα καλώδια που συνδέονται πάνω της.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.830
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025