- Reaction score
- 77.894
Το ποτήρι κερνάς εσύ στο σεξ;Κάποιοι λεκέδες, πρωτεϊνούχοι, δεν φεύγουν εύκολα. Κόψτε το σεξ και αμέσως καλύτερα.
Το ποτήρι κερνάς εσύ στο σεξ;Κάποιοι λεκέδες, πρωτεϊνούχοι, δεν φεύγουν εύκολα. Κόψτε το σεξ και αμέσως καλύτερα.
Οταν έκανα σεξ υπήρχαν λεκέδες ολουθε, ποτήρια, πιάτα, τοίχοι, πατώματα. Το έκοψα και ησύχασα.Το ποτήρι κερνάς εσύ στο σεξ;
FixedΟταν έκανα σεξ (μόνος μου) υπήρχαν λεκέδες ολουθε, ποτήρια, πιάτα, τοίχοι, πατώματα.
Ο Ντίμης πιτσιλάει στα τρία μέτρα, η Μελίνα κερνάει σε ποτήρια, άλλος;Fixed
Για πολλλααα χρονια χρησιμοποιουσα τετοιο και οταν χαλασε (δεν ανεβαζε νερο) πριν δυο χρονια το πλυντηριο και το ανοιξα, ειχε μισο χιλιοστό κοκκινες εναποθεσεις στο παγουρι χαμηλα και στον πιεσοστατη. Το καθαρισα με υδροχλωρικο οξυ και απο τοτε παιζει μια χαρα. Χωρις τετοιες ταμπλετες φυσικα
Κάτι άλλο σου κάνει τις εναποθέσεις , όχι οι ταμπλέτες.Για πολλλααα χρονια χρησιμοποιουσα τετοιο και οταν χαλασε (δεν ανεβαζε νερο) πριν δυο χρονια το πλυντηριο και το ανοιξα, ειχε μισο χιλιοστό κοκκινες εναποθεσεις στο παγουρι χαμηλα και στον πιεσοστατη. Το καθαρισα με υδροχλωρικο οξυ και απο τοτε παιζει μια χαρα. Χωρις τετοιες ταμπλετες φυσικα
να ένας ωραίος τίτλος νήματος που θα μπορούσε να κονταροχτυπηθεί στα ίσα με εκείνο της κολονοσκόπησηςΔεν ήταν για εμένα η παρατήρηση. Εγώ δεν θυμάμαι καθόλου πως ήταν
Να το ρωτήξω κι αυτό, είναι και 20 χρονώ μοντέλο. Δεν ήμουν εδώ όταν έγινε η διάγνωση και από ότι κατάλαβα έχει φαγωθεί τελείως το impeller από τη χρήση και αυτό είναι ένα assembly με το μοτεράκι του και δεν υπάρχει μόνο του. Ο τεχνικός άφησε μήνυμα ότι θα ψάξει μήπως υπάρχει κάτι αλλά δεν βρέθηκε. Του έχω εμπιστοσύνη του συγκεκριμένου γιατί είναι ο ίδιος που έρχεται χρόνια στο σπίτι όταν παρουσιάζεται βλάβη σε κάποια συσκευή και γνωρίζει και το παρελθόν μουΜάνα μου βρες έναν που κάνει επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και γμτο το επίσημο service.
Θα σου βρει αντλία πλυσίματος ακόμα και μτχ
Τζαστ σεινγκ
Ααα, γι αυτό δε στο έφτιαξε!γνωρίζει και το παρελθόν μου.