- Reaction score
- 76.473
Δεν είναι γελοία και έχει μεγάλη διαφορά στην εξάπλωση φωτιάς.Αντί για όρθια, ξάπλα. Η γελοία απάντηση αν τους την πεις είναι ............. ότι τα αφήνουν για λίπασμα.
Δεν είναι γελοία και έχει μεγάλη διαφορά στην εξάπλωση φωτιάς.Αντί για όρθια, ξάπλα. Η γελοία απάντηση αν τους την πεις είναι ............. ότι τα αφήνουν για λίπασμα.
Δεν είπα ότι δεν έχει διαφορά από τα όρθια χόρτα. Η σύγκριση είναι μεταξύ μαζεμένου και αμάζευτου. Για μένα δεν υπάρχει καθαρό αν είναι αμάζευτο. Έχω δει πως καίγεται και το αμάζευτο και το καθαρό.Δεν είναι γελοία και έχει μεγάλη διαφορά στην εξάπλωση φωτιάς.
Ισχύει. Παιδεία 0, Πηθικισμός στο φουλ και οι παραλίες γεμάτες σήμερα (θίγω άλλο ένα θέμα, άσχετο με τη φωτιά, σχετικό με τον πηθικισμό όμως)...Σχεδόν όλες αυτές δίπλα στο δρόμο είναι από τσιγάρα...
Υπάρχουν δεκάδες περιστατικά που έχουν ανάψει κλινοσκεπάσματα από καύτρα τσιγάρου.εχει προσπαθήσει ποτέ κανείς να βάλει φωτιά με τσιγάρο; ας πούμε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, να βάλει σε μια ψησταριά ότι προσάναμμα θέλει, ξερά χόρτα, πούσι από πεύκα, να πετάξει μέσα ένα τσιγάρο και να πάρει φωτιά.
τα έχει καταφέρει;
Δεν έχω υπόψη μου σχετικά περιστατικά αλλά έχω την εντύπωση ότι μια κουβέρτα λόγω του χνουδιού που έχει είναι πιο εύκολο να αρπάξει από ότι τα ξερόχορτα που για να γίνει αυτό θέλει πολύ ειδικές συνθήκες ώστε να γίνει τόσο γρήγορα πριν η καύτρα να είναι τελείως ακίνδυνη, όσοι κάπνιζαν/ουν καταλαβαίνουν τι λέω.Υπάρχουν δεκάδες περιστατικά που έχουν ανάψει κλινοσκεπάσματα από καύτρα τσιγάρου.
Δεν είναι ούτε εύκολο ούτε ακατόρθωτο
Καλά τα ταβάνια χάρτινα είναι? Από μπαίνει όλο αυτό το νερό?
Αν φυσάει το τσιγάρο λαμπαδιάζει. Επίσης στα ξερόχορτα υπάρχουν και σκουπίδια(πλαστικά από φρέντους και χαρτιά)εχει προσπαθήσει ποτέ κανείς να βάλει φωτιά με τσιγάρο; ας πούμε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, να βάλει σε μια ψησταριά ότι προσάναμμα θέλει, ξερά χόρτα, πούσι από πεύκα, να πετάξει μέσα ένα τσιγάρο και να πάρει φωτιά.
τα έχει καταφέρει;