Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δεν ξερω αν μου φαινεται μονον εμενα πολυ χαλια η εφαρμογη του controler απο το κινητο αλλα πασχει σοβαρα ειδικα στο κομματι του ιντερνετικου ραδιοφωνου με κυριο προβλημα οτι δεν εχει επιλογη να φυγεις απο τους τοπικους σταθμους και να πας σε ολο τον κοσμο να το πω απλαΥπάρχει εκτός play store αναβάθμιση της Εφαρμογής
Τη μπάρα αυτή τη έχεις υπόψιν?Δεν ξερω αν μου φαινεται μονον εμενα πολυ χαλια η εφαρμογη του controler απο το κινητο αλλα πασχει σοβαρα ειδικα στο κομματι του ιντερνετικου ραδιοφωνου με κυριο προβλημα οτι δεν εχει επιλογη να φυγεις απο τους τοπικους σταθμους και να πας σε ολο τον κοσμο να το πω απλα
Το παραπανω απο οσο εψαξα γινεται μονον απο την οθονη του μηχανηματος
Δεν μου εμφανιζει αυτη την μπαρα ουτε τις επιλογες που βλεπω δεξια στην εικονα που εχεις βαλειΤη μπάρα αυτή τη έχεις υπόψιν? View attachment 333277
Αδιάφορο στους SSD.Και είναι σχετικά γεμάτος.
Streamer-DAC σε ΟλοκληρωμένοΟσοι εχετε το Α8 το δουλευετε και σαν προ επανω σε τελικο η μονο σαν dac streamer ?
Review ..
Μη πιάσω κάνα δράπανο και το πλακώσω στις τρύπες το κουτί, έπρεπε να έχει άνοιγμα στο άνω μέρος ρε συ, σαπάν θα φύγει η ζέστη όχι στο πλάιE! βάλε και συ ένα Air condition να το δροσίσεις.