- Reaction score
- 4.120
Κάποια review που κυκλοφόρησαν δεν είναι ενθαρρυντικά.....
Ωραία θέα!What have we here ?
Μόλις τα πήρε τα πήγε διακοπές.What have we here ?
Κι εγώ με το γιο μου, ομοίως συνοδεία κόκκινου κρασιού, με 2 μοσχαρίσχιες μπριζολάρες, και παντσετες και σουτζουκάκια, συν τα ακουστικά της σονος.συνοδεία κόκκινου κρασιού και μπριζολίτσας black angus
Το σοκ και δέος από την πρώτη ακρόαση των Sonos Ace ? @flash
View attachment 333295
ή μήπως όχι;
No spoilers
Γράφω το review αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να είναι έτοιμο το πρωί.Εμάς που δεν μας ενδιαφέρει η συνεργασία με την arc θα μας πεις τελικά πως παίζουν;
Είναι για το τεύχος του περιοδικού που θα βγει σε λίγες ημέρες.Να τα λέμε και αυτά....
Sonos' Privacy Policy Change Suggests It Might Sell Your Data
Popular audio company Sonos recently updated its U.S. privacy policy to make a small but notable change that seemingly puts customer data at risk. As...www.macrumors.com
@billpeppas review link please ?
Ίσως ακόμα πιο σημαντικά για εμάς εδώ στην ΕΕ (που όσο να'ναι προστατευόμαστε κάπως από τέτοιες πρακτικές λόγω GDPR) να είναι αυτά:Να τα λέμε και αυτά....
Και στο ανοιχτό κάποιος άλλος αποφασίζει. Επειδή χρησιμοποιώ Home Assistant, κάθε φορά που κάνω update τρέμω μήπως κάποιος έχει κάνει κάτι που θα μου κρεμάσει κάποια λειτουργία. Ναι, οκ, μπορείς να πεις πως μπορείς να καθίσεις να το ψάξεις και να το προγραμματίσεις αλλά το 99% δεν έχει τέτοιες δυνατότητες.Δεν ήθελε η Sonos να κάνεις edit το queue, τι ζόρι τραβάτε τώρα εσείς; Να μάθετε να ζείτε χωρίς αυτό (ή να περιμένετε αν/πότε ο ελεήμων πατήρ θα το επαναφέρει).
disclaimer: Δεν γνωρίζω σε βάθος τις αλλαγές που αναφέρονται, τι αφαιρέθηκε ακριβώς και πόσο χρήσιμο ήταν, αλλά δεν είναι αυτό το point. Το point είναι ότι στο κλειστό "οικοσύστημα" αποφασίζει άλλος για σένα τι χρειάζεσαι και τι όχι.