Black, Death & Extreme metal

Reaction score
2.654

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.509
Ω, να σου γαμήσω...!!!:o:o:o

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ψήνομαι...

@costas EAR Τους θυμάσαι; Είναι οι κάφροι με τη συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας από το Blu-Ray που έπαιξα στο σπίτι σου! "Ψήνεσαι" να κάνεις βολτίτσα στο Ηρώδειο;:biggrin: Θα περάσουμε καλά!!!

@bonepeeler2 Αν δεν καταφέρεις να πας, πάρε το Blu-Ray της συναυλίας στο Μεξικό, για να σου φύγει η καύλα!

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.509
Να παρατησω τη δουλεια και να παω;
Ελπιζω σε live bluray.

Δεν θα τα καταφέρω να πάω. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ελπίζω να επαναλάβουν - κάποια στιγμή - το όλο εγχείρημα.

Reaction score
2.654
Δεν θα τα καταφέρω να πάω. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ελπίζω να επαναλάβουν - κάποια στιγμή - το όλο εγχείρημα.
Δεν πρόλαβα ούτε το περσινό αλλά ούτε πήρα χαμπάρι για τη νέα συναυλία στο Ηρώδειο.
Είδα όμως πως έβαλαν και δεύτερη μέρα. Οι προπωλήσεις ανοίγουν στις 12/08 17:00.
Θα πάρω τη σύζυγο που μόνο σχέση με το μέταλ δεν έχει, θα αρπάξει 2 χαπάκια για πονοκέφαλο και θα πάμε.
17:01 ελπίζω να έχω τα εισητήρια :)

wizzy

Reaction score
22.509
Δεν πρόλαβα ούτε το περσινό αλλά ούτε πήρα χαμπάρι για τη νέα συναυλία στο Ηρώδειο.
Είδα όμως πως έβαλαν και δεύτερη μέρα. Οι προπωλήσεις ανοίγουν στις 12/08 17:00.
Θα πάρω τη σύζυγο που μόνο σχέση με το μέταλ δεν έχει, θα αρπάξει 2 χαπάκια για πονοκέφαλο και θα πάμε.
17:01 ελπίζω να έχω τα εισητήρια :)
Έλα ρε, έβαλαν και δεύτερη ημέρα, WOW!!! Να πάτε, να πάτε, θα περάσετε τέλεια! Πότε είναι η δεύτερη ημέρα;

Φέτος κατάφερα να κλείσω εισιτήριο - αν κι όχι στις θέσεις που ήθελα.

Reaction score
2.654
Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη.
Ακόμη δεν ξέρω ποιές θέσεις θα κοιτάξω να πάρω αλλά στοχεύω κέντρο κάτω κάτω.
Να είμαι φάτσα κάρτα.

Reaction score
23.208
Δεν είναι μέταλ αλλά το ποστάρω εδώ μιας και ροκάδες πλέον δεν υπάρχουν και γιατί οι φίλοι της μέταλ εκτιμούν έναν κορυφαίο κιθαρίστα όπου και να τον πετύχουν.

Terry Kath.

wizzy

Reaction score
22.509
Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη.
Ακόμη δεν ξέρω ποιές θέσεις θα κοιτάξω να πάρω αλλά στοχεύω κέντρο κάτω κάτω.
Να είμαι φάτσα κάρτα.
Κι εγώ για εκεί προσπάθησα κι "έφαγα άκυρο". Παρόλο που ήμουν με το δάχτυλο στο mouse, όταν κατάφερα να μπω, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του κάτω διαζώματος είχαν εξαφανιστεί. Πήρα λίγο πιο πάνω και πλάγια, αλλά ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα. Τουλάχιστον, φέτος, θα πάω.

Reaction score
2.654
Κι εγώ για εκεί προσπάθησα κι "έφαγα άκυρο". Παρόλο που ήμουν με το δάχτυλο στο mouse, όταν κατάφερα να μπω, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του κάτω διαζώματος είχαν εξαφανιστεί. Πήρα λίγο πιο πάνω και πλάγια, αλλά ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα. Τουλάχιστον, φέτος, θα πάω.
Τα έβγαλα με το που βγήκαν. Κάτω διάζωμα, κερκίδα Γ, Σειρά 2

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv