Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δεν θα τα καταφέρω να πάω.Να παρατησω τη δουλεια και να παω;
Ελπιζω σε live bluray.
![]()
Οι SepticFlesh στο Ηρώδειο μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών! | Rock Overdose / Rock - Metal Music
Οι SepticFlesh στο Ηρώδειο μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών! | Rock Overdose / Rock - Metal Musicrockoverdose.gr
Δεν πρόλαβα ούτε το περσινό αλλά ούτε πήρα χαμπάρι για τη νέα συναυλία στο Ηρώδειο.Δεν θα τα καταφέρω να πάω.![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να επαναλάβουν - κάποια στιγμή - το όλο εγχείρημα.
Έλα ρε, έβαλαν και δεύτερη ημέρα, WOW!!! Να πάτε, να πάτε, θα περάσετε τέλεια! Πότε είναι η δεύτερη ημέρα;Δεν πρόλαβα ούτε το περσινό αλλά ούτε πήρα χαμπάρι για τη νέα συναυλία στο Ηρώδειο.
Είδα όμως πως έβαλαν και δεύτερη μέρα. Οι προπωλήσεις ανοίγουν στις 12/08 17:00.
Θα πάρω τη σύζυγο που μόνο σχέση με το μέταλ δεν έχει, θα αρπάξει 2 χαπάκια για πονοκέφαλο και θα πάμε.
17:01 ελπίζω να έχω τα εισητήρια![]()
Κι εγώ για εκεί προσπάθησα κι "έφαγα άκυρο". Παρόλο που ήμουν με το δάχτυλο στο mouse, όταν κατάφερα να μπω, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του κάτω διαζώματος είχαν εξαφανιστεί. Πήρα λίγο πιο πάνω και πλάγια, αλλά ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα. Τουλάχιστον, φέτος, θα πάω.Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη.
Ακόμη δεν ξέρω ποιές θέσεις θα κοιτάξω να πάρω αλλά στοχεύω κέντρο κάτω κάτω.
Να είμαι φάτσα κάρτα.
Τα έβγαλα με το που βγήκαν. Κάτω διάζωμα, κερκίδα Γ, Σειρά 2Κι εγώ για εκεί προσπάθησα κι "έφαγα άκυρο". Παρόλο που ήμουν με το δάχτυλο στο mouse, όταν κατάφερα να μπω, όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του κάτω διαζώματος είχαν εξαφανιστεί. Πήρα λίγο πιο πάνω και πλάγια, αλλά ΟΚ, τι να κάνουμε τώρα. Τουλάχιστον, φέτος, θα πάω.