JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.885
Κουκουβάγια να υποθέσω λες τον ντάκο ?
Μάλιστα!!Κουκουβάγια να υποθέσω λες τον ντάκο ?
Με τελείωσαν οι ελιές, εννοώ οι θκιέσμ, από τα θκάμ δέντρα, δεν αγοράζω ελιές ποτέΑν είχε λιγότερο αγγούρι, αλλά και αρκετές ελιές που λείπουν, θα ήταν τέλειο!
Εγώ που έπαιζα μπάλα σε όλη τη Κρήτη για 8 χρόνια, κουκουβάγια το έλεγαν οι ντόπιοι. Μόνο στα τουριστικά μέρη το λέγανε ντάκο.Αμάν πια και αυτοί οι κρητικοί.
Σαν τους Ιάπωνες. Η μισή χώρα 100v/50hz η άλλη μισή 100v/60hz .
Αποφασίστε τι θετε .
Πάντως η από εδώ μεριά, ντάκο το λέει.. κουκουβάγιες μόνο τα νυχτοπούλια ήξερα, μέχρι πριν από αυτό το ποστ!Η μιση κρητη το λεει ντακο η αλλη μιση κουκουβαγια.
Θα τον εγκαλέσω σε τάξη!@Sotos65 για βάλε μια τάξη
Είστε σίγουρα Κρητικός κύριε?Πάντως η από εδώ μεριά, ντάκο το λέει.. κουκουβάγιες μόνο τα νυχτοπούλια ήξερα, μέχρι πριν από αυτό το ποστ!
Για πολιτική μιλήσατε;Μου φέρνει παξιμάδι με μυζήθρα, κρασάκι, και πιάσαμε την κουβέντα για καμιά ωρίτσα!
Τι λες μπρε;Αθήνα δεν το έχω συναντήσει κάπου σε κάποιο κατάλογο.
Όχι! Αλλά θα σου πω πια είναι η πλάκα! Αυτός είναι συνταξιούχος εργολάβος, αλλά πριν 26 χρόνια... όπως μου είπε, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος του τότε νομάρχη Γιώργο Κατσανεβάκη! Κι ο Κατσανεβάκης τότε υποστηριζόταν από τον.... Συνασπισμό! Τι συμπτώσεις ε;Για πολιτική μιλήσατε;
Ως κουκουβάγια?Τι λες μπρε;
Στο 80% των μαγαζιών υπάρχει στο κατάλογο.
Έχεις γνωρίσει πολλούς "περίεργους" κρητικούς φαίνεται, όλα ανάποδα!
ΥΓ. Την Κυριακή έκανα έναν ωραίο γύρο από Τοπόλια, Αλιγούς, και κατεβαίνοντας Μύλωνες είδα μια μεγάλη βελανιδιά και μια πινακίδα για μια εκκλησία, και λέω δεν πάω (έχω περάσει κι άλλες φορές, αλλά δεν είχα σταματήσει). Πριν προλάβω να ανέβω, ακούω μια φωνή από εκεί που νόμιζα ότι είναι η εκκλησία (που ειναι λίγο πιο κάτω), "έλα να σε κεράσω"! Ε πήγα, να μην πάω! Μου φέρνει παξιμάδι με μυζήθρα, κρασάκι, και πιάσαμε την κουβέντα για καμιά ωρίτσα! Να κάτι τέτοια τα πάω!!