- Reaction score
- 19.386
Σιγά μην εμποδίσει ένα τέτοιο δευτερευούσης σημασίας γεγονός τον Αμίρ να εκφράσει τη γνώμη του.Δεν τα έχει πιάσει στα χέρια του
Σιγά μην εμποδίσει ένα τέτοιο δευτερευούσης σημασίας γεγονός τον Αμίρ να εκφράσει τη γνώμη του.Δεν τα έχει πιάσει στα χέρια του
Από ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΑΚΑ € 639. Μου έστειλαν ακριβώς το ζευγάρι που αποσφράγισαν για να ακούσω (εντελώς δίκαιο και σωστό). Είδαν ότι ενδιαφερόμουν σοβαρά αλλά κι ότι χωρίς ακρόαση δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση αγοράς. Δίστασαν αρκετά, δεν ανοίγουν πια ακουστικά όπως κάποτε, αλλά τελικά ...πήραν τη σωστή απόφαση! Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ήξερα ότι οι ακροάσεις έχουν σταματήσει. Μου έδωσαν κι όσο χρόνο ήθελα κι έτσι τελικά δυό μέρες μετά κέρδισαν μια πώληση.Πόσο τα πήρες και από που;
Ανέβασέ μας τις μετρήσεις σου από το mini dsp ears, τόσο του 30 όσο και του 650, να δούμε τη σύγκριση που λες.
Με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά το έκανα πριν λίγο, σε ξεχωριστό νήμα για τα Neumann:Ανέβασέ μας τις μετρήσεις σου από το mini dsp ears, τόσο του 30 όσο και του 650, να δούμε τη σύγκριση που λες.
Κοιτα Beyerdynamic MMX series τωρα το audiophile αστο. Τα mmx δεν ξερω αλλα λιγο που ακουσα τα studio δεν με χαλασαν καθολουΜέχρι 200 ευρώ ακουστικά με μικρόφωνο με πολύ χαμηλή παραμόρφωση και κοντά σε Harman tuning που δεν χρειάζονται ειδικό ενισχυτή για απευθείας σύνδεση στο dell της δουλειάς που να είναι audiophile υπαρχει κάτι αξιόλογο και over ear όχι ψείρες