- Reaction score
- 19.591
Σιγά μην εμποδίσει ένα τέτοιο δευτερευούσης σημασίας γεγονός τον Αμίρ να εκφράσει τη γνώμη του.Δεν τα έχει πιάσει στα χέρια του
Σιγά μην εμποδίσει ένα τέτοιο δευτερευούσης σημασίας γεγονός τον Αμίρ να εκφράσει τη γνώμη του.Δεν τα έχει πιάσει στα χέρια του
Από ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΑΚΑ € 639. Μου έστειλαν ακριβώς το ζευγάρι που αποσφράγισαν για να ακούσω (εντελώς δίκαιο και σωστό). Είδαν ότι ενδιαφερόμουν σοβαρά αλλά κι ότι χωρίς ακρόαση δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση αγοράς. Δίστασαν αρκετά, δεν ανοίγουν πια ακουστικά όπως κάποτε, αλλά τελικά ...πήραν τη σωστή απόφαση! Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ήξερα ότι οι ακροάσεις έχουν σταματήσει. Μου έδωσαν κι όσο χρόνο ήθελα κι έτσι τελικά δυό μέρες μετά κέρδισαν μια πώληση.Πόσο τα πήρες και από που;
Ανέβασέ μας τις μετρήσεις σου από το mini dsp ears, τόσο του 30 όσο και του 650, να δούμε τη σύγκριση που λες.
Με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά το έκανα πριν λίγο, σε ξεχωριστό νήμα για τα Neumann:Ανέβασέ μας τις μετρήσεις σου από το mini dsp ears, τόσο του 30 όσο και του 650, να δούμε τη σύγκριση που λες.
Κοιτα Beyerdynamic MMX series τωρα το audiophile αστο. Τα mmx δεν ξερω αλλα λιγο που ακουσα τα studio δεν με χαλασαν καθολουΜέχρι 200 ευρώ ακουστικά με μικρόφωνο με πολύ χαμηλή παραμόρφωση και κοντά σε Harman tuning που δεν χρειάζονται ειδικό ενισχυτή για απευθείας σύνδεση στο dell της δουλειάς που να είναι audiophile υπαρχει κάτι αξιόλογο και over ear όχι ψείρες
Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ .Θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά νομίζω έχει σημασία.
Να συζητάμε το ότι μια επιχείρηση του επιπέδου ΝΑΚΑ, ήταν διστακτική, και "ρίσκαρε" ανοίγοντας μια σφραγισμένη συσκευασία ακουστικών. Είναι απόδειξη ότι 14 χρόνια κρίσης δεν μας έμαθε τίποτα. Θέλουμε αλλά 14 στο κεφάλι ΜΗΠΩΣ και καταλάβουμε οτι το να παρέχουμε demo προϊοντα για τους πελάτες μας δεν αποτελεί ΡΙΣΚΟ, αλλά υποχρεώση της κάθε επιχείρησης, μιας και ο ρόλος του πελάτη δεν είναι συνώνυμος με αυτόν το μαλάκα...
Το γράφω για δύο λόγους, αφενός μεν, επειδή στα ακουστικά μετράει τρομακτικά η άνεση, για την οποία δεν οποία δεν μπορείς να βρεις μετρήσεις για το κεφάλι σου! Αφετέρου δε, πριν 5 περίπου χρόνια έκανα σχεδόν 100 χλμ να πάω στα κεντρικά του ΝΑΚΑ για προϊοντα που με ενδιέφεραν και είχαμε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια συζήτηση...
-Τι θα κάνω αν τα ανοίξω και δεν τα αγοράσεις;
-Μα δεν πήγα στο κατάστημα σας στα 10 χλμ απο το σπίτι μου αλλά έκανα 100χλμ, πληρωσα διόδια, σε κάλεσα 2-3 φορές, έχεις το κινητό μου. Ξεκάθαρα, εχω έρθει για να τα αγοράσω!
-Αν ομως δεν τα αγοράσεις;
Προσέξτε, ΕΚΕΙΝΟΙ μου είχαν πει έλα στα κεντρικά. Απλά με περάσανε για τόσο μαλάκα, που θέλανε να τους δώσω τα λεφτά και αυτοί απλά να μου φορτώσουν τα κουτιά στο αυτοκίνητο.
Στο μεταξύ μιλάμε για επιχείρηση που έχει demo μουσικά όργανα δεκάδων χιλιαδων ευρώ !
Ουσία, Μην αγοράζετε απο κανένα φουστη ο οποίος σας αρνείται demo. Δεν ειναι φυσιολογικό, δεν είναι σωστό, ποτέ δεν ήταν, ποτέ δεν θα γίνει.
Μπλέξατε με λαλακες; Τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια, είναι και αυτοί λαλάκες; Επικοινωνία με το ευρωπαϊκό τμήμα. Δεν μπορεί κάπου θα βρεθεί ένας λογικός ανθρωπος.
Να γράφουμε και τα καλά. Τιμή και δόξα, στον προ τετραετίας αντιπρόσωπο της Monitor Audio ο οποίος ΣΚΙΣΤΗΚΕ για να στείλει demo ηχεία της σειράς silver σε συνεργαζόμενο κατάστημα για να τα ακούσω. Είχαμε αριστη επικοινωνία, άσχετα αν τελικά δεν αγόρασα. Αν το τότε budget μου σήκωνε τα gold, επειδή τον εμπιστευτηκα, θα τα αγόραζα χωρίς την παραμικρή ακρόαση.