Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μηνύματα
20.470
Reaction score
15.214
Το αγαπημένο κάποιου εδώ μέσα πιάτο.








IMG_3187.jpeg


Γιατι αυτη η εταιρεία έχει υπέροχη γεύση στα ζυμαρικά της?

Νομιζω ίσως και το σχήμα να παίζει ρόλο.Υπεροχη η γεύση των ζυμαρικων αυτών με τη σως απο τις ντομάτες μου - με κιμα.

IMG_3188.jpeg
 




Μηνύματα
6.557
Reaction score
329
Είναι ντροπή κάποιοι να μην έχουν τι να φάνε, κι εμείς να δημοσιοποιούμε τι τρώμε τώρα.
Ειλικρινά λυπάμαι για αυτή τη χώρα

dreaming food.png
 

Μηνύματα
314
Reaction score
457
Το αγαπημένο κάποιου εδώ μέσα πιάτο.








View attachment 337950

Γιατι αυτη η εταιρεία έχει υπέροχη γεύση στα ζυμαρικά της?

Νομιζω ίσως και το σχήμα να παίζει ρόλο.Υπεροχη η γεύση των ζυμαρικων αυτών με τη σως απο τις ντομάτες μου - με κιμα.

View attachment 337951
Να φας την σπαγγετινη ολικης που εχουν. Τοπ.

Ειναι γενικα εταιρεια που φτιαχνει βιομηχανικα "φρεσκα" ζυμαρικα υψηλης ποιοτητας. Φαινεται απο το ποσο ανοιχτοχρωμα ειναι. Δε θυμαμαι να το αναλυσω αλλα παιζει ρολο η μεθοδος που τα αποξηραινουν κτλ.
 

Μηνύματα
6.557
Reaction score
329
Τα δικα μας τα Ηλιος είναι τα καλυτερα ζημαρικά , γι αυτό και δεν τα έχει ο ΑB, της πολυεθνικής Ahold Delhaize Group
 

Μηνύματα
28.044
Reaction score
26.409
Δεν μπορώ να σας ακολουθήσω αμφότερους. \
Τι δουλειά έχει το ένα μα το άλλο ?
Το τι χρώμα έχουν τυγχάνει πολλών διεργασιών που περνάνε τα ζυμαρικά .
Μη λέτε αηδίες .
 


Μηνύματα
20.470
Reaction score
15.214
Να φας την σπαγγετινη ολικης που εχουν. Τοπ.

Ειναι γενικα εταιρεια που φτιαχνει βιομηχανικα "φρεσκα" ζυμαρικα υψηλης ποιοτητας. Φαινεται απο το ποσο ανοιχτοχρωμα ειναι. Δε θυμαμαι να το αναλυσω αλλα παιζει ρολο η μεθοδος που τα αποξηραινουν κτλ.
Metodo de cecco Μέθοδος :

1.Slow drying at a low temperature
2.The best durum wheats ( bla bla )
3.coarse ground semolina
4.Cold mountain water ( όπως το νερό του Καματερού )
5.Coarse Bronze-drawing
IMG_3189.jpeg


Πρώτη δόση σάλτσας ντομάτας από ντομάτες του κήπου με ψιλοκομμένα λαχανικά μέσα.Θα βράζει ώρες.
 
Last edited:

Μηνύματα
314
Reaction score
457
Δεν μπορώ να σας ακολουθήσω αμφότερους. \
Τι δουλειά έχει το ένα μα το άλλο ?
Το τι χρώμα έχουν τυγχάνει πολλών διεργασιών που περνάνε τα ζυμαρικά .
Μη λέτε αηδίες .
Ακριβως. Τα πιο ανοιχτοχρωμα ειναι και τα πιο υγιεινα/καλυτερα. Λιγοτερα επεξεργασμενα.
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
14.560
Reaction score
45.303
Αυτά είναι σίγουρα πολύ πιο νόστιμα από τις μπάμιες Μπρέτσο .
Αυτά είναι επιλογή ανάγκης, δεν έχεις ακούσει τι λέει ο απλός λαός?
Το νόστιμο δεν είναι και υγιεινό, με εξαίρεση τις μπάμιες που και νόστιμες είναι και υγιεινές και ομορφαίνουν :tongue:
 


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
52.400
Reaction score
128.680
Τα 2 χρωστούμενα:

Μαύρος πειρατής, στο νέο Οίτυλο.

1000012163.jpg


1000012164.jpg


1000012167.jpg


Το καλύτερο ψάρι στην περιοχή.
Χωρίς συζήτηση. Πας.

Βασικά αυτός μαζεύει όλα τα φρέσκα ψάρια, κι από τους ντουφεκάδες, κι άμα πάνε 2 μέρες και δε τα ψήσει, τα μοιράζει στις υπόλοιπες ταβέρνες.

Είναι ο αρχηγός, ο Νίκος.

Υποχρεωτικά πρέπει να πάρεις στήρα, αυτό πρέπει να φας, μη ρωτάς το γιατί.

Η ποικιλία βέβαια, είναι τεράστια:

1000012168.jpg


Και δε τα δείχνω όλα τα διαθέσιμα, γίνεται χαμός, έχει και μερικά στρείδια.

Να μια στήρα στο 1,300, λευκό κρέας, ζουμερο, πεντανόστιμο λέμε

1000012177.jpg


Να και μαριδάκι πεντανόστιμο

1000012176.jpg


Και θα φας τόσο πολύ, που θα κοντεύεις να σκάσεις. Εγώ αυτό έπαθα, έτοιμος να εκραγω. Τι λιμοντσέλο, τίποτα δε βοηθούσε, ξάπλα θέλει

1000012178.jpg


Το μαγαζί έχει τόσο πολύ εξαιρετικό φρέσκο ψάρι, που θέλει μια βδομάδα να τρως συνεχώς σε αυτό, για να τα δοκιμάσεις.

Είναι μαστ.


Νο.2.

Μια ακόμα επιλογή, η 3η και αλανιάρα, είναι για πίτσα και μακαρονάδα. Ναι, χρειάζεται μια τέτοια ατασθαλία, ιδίως με εξαιρετικά ιταλικά υλικά και τρομερούς συνδυασμούς.

Το μαγαζί είναι παλιό και πολύ όμορφο, τόσο ο εξωτερικός χώρος, όσο και μέσα. Ακόμα και τα μπάνια πολύ όμορφα.

1000012144.jpg


Οι μακαρονάδες, σπουδαίες. Μα έχουν κάτι μακαρόνια που τα ονόματά τους (από κάποια τουλάχιστον) δε τα ήξερα, και συνδυασμούς φανταστικούς, ιδίως με ψάρι. Πάστα. Άρχοντες.

Καπνιστά κρέατα από Ιταλία, άλλο πράμα.

Οπότε, μακαρονάδα και πίτσα. Τοπ.

Στις σαλάτες τώρα, έχει κάτι επίσης εξαιρετικά πιάτα, δοκίμασα αυτό με φακή μπελουγκα, ήταν πολύ δροσιστικό πιάτο, με πορτοκάλι παρακαλώ, και καπνιστή μπρεζάολα:

1000012148.jpg


Έχει και ωραία γλυκά.

Πολύ ωραία δηλαδή, όχι απλώς ωραία.

Για τέλος, άφησα τα ορεκτικά, τα κρύα πιάτα.

Ντιμιφουτ, δες τα με προσοχή.

1000012145.jpg



Και με τη σειρά που τα βλέπεις στον κατάλογο, να πως είναι:

1. Μπουράτα, με φράουλες λέμε. Εξαιρετικός συνδυασμός, ότι καλύτερο λέμε.

1000012146.jpg


Τάκος και χαζά. Δε μ'αρεσουν αυτά, αλλά τι α κάεις

1000012147.jpg


Καρπατσιο μοσχάρι, απλώς εξαιρετικό.
Χοντρές φέτες, όπως μ'αρεσει, μαλακό βουτυρένιο το κρέας. Τοπ.

1000012149.jpg


Ε, και το ταρτάρ. Σα καβουροσαλάτα, αλλά με αστακό. Το πράσινο φύκι από κάτω, πολύ μ'αρεσει.

1000012150.jpg


Στο σεβίτσε το μαγκο ήταν ξινό, δε μάρεσε.
Το ψάρι παλαμίδα, εξαιρετικό.

1000012152.jpg


Ευτυχώς ήταν δυνατό το γλυκό δηλαδή

1000012154.jpg

Σόρρυ...🤣😁😜
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.354
Μηνύματα
2.899.069
Members
38.032
Νεότερο μέλος
nick hi end
Top