Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μηνύματα
20.468
Reaction score
15.210
Το αγαπημένο κάποιου εδώ μέσα πιάτο.








IMG_3187.jpeg


Γιατι αυτη η εταιρεία έχει υπέροχη γεύση στα ζυμαρικά της?

Νομιζω ίσως και το σχήμα να παίζει ρόλο.Υπεροχη η γεύση των ζυμαρικων αυτών με τη σως απο τις ντομάτες μου - με κιμα.

IMG_3188.jpeg
 




Μηνύματα
6.557
Reaction score
329
Είναι ντροπή κάποιοι να μην έχουν τι να φάνε, κι εμείς να δημοσιοποιούμε τι τρώμε τώρα.
Ειλικρινά λυπάμαι για αυτή τη χώρα

dreaming food.png
 

Μηνύματα
314
Reaction score
457
Το αγαπημένο κάποιου εδώ μέσα πιάτο.








View attachment 337950

Γιατι αυτη η εταιρεία έχει υπέροχη γεύση στα ζυμαρικά της?

Νομιζω ίσως και το σχήμα να παίζει ρόλο.Υπεροχη η γεύση των ζυμαρικων αυτών με τη σως απο τις ντομάτες μου - με κιμα.

View attachment 337951
Να φας την σπαγγετινη ολικης που εχουν. Τοπ.

Ειναι γενικα εταιρεια που φτιαχνει βιομηχανικα "φρεσκα" ζυμαρικα υψηλης ποιοτητας. Φαινεται απο το ποσο ανοιχτοχρωμα ειναι. Δε θυμαμαι να το αναλυσω αλλα παιζει ρολο η μεθοδος που τα αποξηραινουν κτλ.
 

Μηνύματα
6.557
Reaction score
329
Τα δικα μας τα Ηλιος είναι τα καλυτερα ζημαρικά , γι αυτό και δεν τα έχει ο ΑB, της πολυεθνικής Ahold Delhaize Group
 

Μηνύματα
28.042
Reaction score
26.408
Δεν μπορώ να σας ακολουθήσω αμφότερους. \
Τι δουλειά έχει το ένα μα το άλλο ?
Το τι χρώμα έχουν τυγχάνει πολλών διεργασιών που περνάνε τα ζυμαρικά .
Μη λέτε αηδίες .
 


Μηνύματα
20.468
Reaction score
15.210
Να φας την σπαγγετινη ολικης που εχουν. Τοπ.

Ειναι γενικα εταιρεια που φτιαχνει βιομηχανικα "φρεσκα" ζυμαρικα υψηλης ποιοτητας. Φαινεται απο το ποσο ανοιχτοχρωμα ειναι. Δε θυμαμαι να το αναλυσω αλλα παιζει ρολο η μεθοδος που τα αποξηραινουν κτλ.
Metodo de cecco Μέθοδος :

1.Slow drying at a low temperature
2.The best durum wheats ( bla bla )
3.coarse ground semolina
4.Cold mountain water ( όπως το νερό του Καματερού )
5.Coarse Bronze-drawing
IMG_3189.jpeg


Πρώτη δόση σάλτσας ντομάτας από ντομάτες του κήπου με ψιλοκομμένα λαχανικά μέσα.Θα βράζει ώρες.
 
Last edited:

Μηνύματα
314
Reaction score
457
Δεν μπορώ να σας ακολουθήσω αμφότερους. \
Τι δουλειά έχει το ένα μα το άλλο ?
Το τι χρώμα έχουν τυγχάνει πολλών διεργασιών που περνάνε τα ζυμαρικά .
Μη λέτε αηδίες .
Ακριβως. Τα πιο ανοιχτοχρωμα ειναι και τα πιο υγιεινα/καλυτερα. Λιγοτερα επεξεργασμενα.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.354
Μηνύματα
2.898.993
Members
38.032
Νεότερο μέλος
nick hi end
Top