Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Γυαλιστερός γενιέσαι, δεν γίνεσαι... δεν μπορεί το παιδί, παλεύει μεν αλλά...Μια χαρά γυαλιστερός γίνεσαι έστω και σταδιακά.
Καλές και ασφαλείς προπονήσεις με το κουκλί!
Ωχ, αυτό σηκώνει αίμα.Γυαλιστερός γενιέσαι, δεν γίνεσαι... δεν μπορεί το παιδί, παλεύει μεν αλλά...
Προτείνω έναν αγώνα με ποδήλατα για να ξεππλυθεί η μεγάλη αυτή προσβολή.Πάω να ετοιμάσω σφουγγαρίστρα και κουβά...
Μέσα!!Προτείνω έναν αγώνα με ποδήλατα για να ξεππλυθεί η μεγάλη αυτή προσβολή.
Και εσύ τέκνον βρούτε?Γυαλιστερός γενιέσαι, δεν γίνεσαι... δεν μπορεί το παιδί, παλεύει μεν αλλά...
Μετά τις διακοπές του Αυγούστου θα αναβαθμίσω το wilier. Τα περιφερειακά θα μεταφερθούν σε νέο πλαίσιο rim brakes. Κάτι που θα μου μείνει ως παρακαταθήκη στα φρένα με τακάκια (που όμως μπορούν να βγάλουν ένα πολύ ελαφρύ ποδήλατο). Οι επιλογές λίγες, ακούω προτάσεις...Μέσα!!
Και εσύ τέκνον βρούτε?
Εγώ θα σε βοηθούσα Αθανάσιε ευχαρίστως εάν και δεν έκανες έγγραφη συγγνώμη και apologia (απολοτζία) αλλά δεν ξέρω τι είναι το wilier, τα περιφερειακά και τα rim brakes.Μετά τις διακοπές του Αυγούστου θα αναβαθμίσω το wilier. Τα περιφερειακά θα μεταφερθούν σε νέο πλαίσιο rim brakes. Κάτι που θα μου μείνει ως παρακαταθήκη στα φρένα με τακάκια (που όμως μπορούν να βγάλουν ένα πολύ ελαφρύ ποδήλατο). Οι επιλογές λίγες, ακούω προτάσεις...
Εγώ θα σε βοηθούσα Αθανάσιε ευχαρίστως εάν και δεν έκανες έγγραφη συγγνώμη και apologia (απολοτζία) αλλά δεν ξέρω τι είναι το wilier, τα περιφερειακά και τα rim brakes.