- Reaction score
- 136.578
Το μαϊμού έχει πάντα δίκιο.
Κάτι άλλα μαμούνια, όχι.
Κάτι άλλα μαμούνια, όχι.
¨Εχω μέσο τον Κο Χρήστο .... θα περάσω.Μούφα σύστημα θα έχεις τότενες.
Χρειάζεται πιστοποίηση, κάνε αίτηση και θα σε τακτοποιήσουμε ιδιαιτέρως.
Τις κακές λιγότερο κακά και τις καλές καλύτερα.Εγω γενικά νομίζω (απο την μικρή δική μου εμπειρία με το δικό μου) ότι ένα καλό σύστημα παίζει καλά όλες τις εγγραφές. Και τις κακές.
Χαι Φάιδες το λενε αυτό ; .... Ε, εντάξει δίκιο μπορεί να έχουν.
Καλά και καλάθια.ότι ένα καλό σύστημα παίζει καλά όλες τις εγγραφές. Και τις κακές.
¨Εχω μέσο τον Κο Χρήστο .... θα περάσω.
Ναι, κι εσύ κρατάς το άδικο, κι είμαστε νταξ.50% δίκιο το'.έχεις.
Θα σου γράψω μόνο αυτό..Ναι, κι εσύ κρατάς το άδικο, κι είμαστε νταξ.
Εγω πάντως τις κακές μίξεις ηχογραφήσεις τις ακούω πιο ευχάριστα στο αυτοκίνητο. Στο σύστημα στο σπίτι με ενοχλούν περισσότερο.Εγω γενικά νομίζω (απο την μικρή δική μου εμπειρία με το δικό μου) ότι ένα καλό σύστημα παίζει καλά όλες τις εγγραφές. Και τις κακές.
Ναι τα ακούω και εγώ τα ελαττώματα στην μίξη aπλώς δεν είναι τόσο χάλια όσο λέτε εδω όλοι οι audio people πάντα βρίσκω κάποια καλά χαρακτηριστικά όπως είπα τα οποία αναδεικνύονται - αναπαράγονται καλύτερα να πω, γιατί το ανδεικνύονται το μυαλό του οντιοφίλ πάει αλλού με το αναδεικνύονται χα χα. Αλλά και μερικά π.χ. που φαίνονται σε ένα σύστημα σαν κακά ... στο καλό καταλαβαίνεις ότι ήταν και ο σκοπός της παραγωγής. Είναι πολλά .... αλλά γενικά επειδή βαριέμαι να γράφω χα χα ισχύει αυτό : "Αλλά συνήθως είναι η αίσθηση και συνειδητοποίηση ότι αυτό που άκουγες σε ένα κακό σύστημα και δεν σου έκανε μουσική "λογική" στο καλό κάνει."Εγω πάντως τις κακές μίξεις ηχογραφήσεις τις ακούω πιο ευχάριστα στο αυτοκίνητο. Στο σύστημα στο σπίτι με ενοχλούν περισσότερο.
Λογικό μου φαίνεται. Εάν ένα σωστό σύστημα αναπαραγωγης όπως όλα αυτά στα στούντιο έπαιζαν και τις κακές ευχάριστα τότε δεν θα μπορούσε να γίνει καμιά σοβαρή δουλειά.
Δεν αμφισβητώ αυτό που ακούς απλά να ρωτήσω..Εγω πάντως τις κακές μίξεις ηχογραφήσεις τις ακούω πιο ευχάριστα στο αυτοκίνητο. Στο σύστημα στο σπίτι με ενοχλούν περισσότερο.
Λογικό μου φαίνεται. Εάν ένα σωστό σύστημα αναπαραγωγης όπως όλα αυτά στα στούντιο έπαιζαν και τις κακές ευχάριστα τότε δεν θα μπορούσε να γίνει καμιά σοβαρή δουλειά.
Δεν με διαβάζειςΔεν αμφισβητώ αυτό που ακούς απλά να ρωτήσω..
Μήπως στο σπίτι ακούς συνήθως σε υψηλότερη ένταση απ' ότι στο αυτοκίνητο?
Αυτό θα έκανε μια κακή ηχογράφηση λογικά να ενοχλεί περισσότερο, μήπως παίζει κι αυτό ρόλο..?
Οι κακές ηχογραφήσεις ΔΕΝ ενιχλούν. Κάτι άλλο γινεται ακούγοντας τες.
Σταμάτα ρέυ, σε διαβάζω γαμ@τ'οφελεκμγαμ..Δεν με διαβάζεις
Τώρα ακούει τον μικρό ερωτικό σε.βινύλιο, άστον..Σταμάτα ρέυ, σε διαβάζω γαμ@τ'οφελεκμγαμ..
Ούτε να ρωτήσουμε πιά?
Κυρ Χρήστοοο..