- Reaction score
- 84.964
Και καλά θα κάνεις.Επειδή δεν τα θυμάμαι καλά και βαριέμαι να ανατρέξω στο σχετικό νήμα, θα κρατήσω μια επιφύλαξη.
Και καλά θα κάνεις.Επειδή δεν τα θυμάμαι καλά και βαριέμαι να ανατρέξω στο σχετικό νήμα, θα κρατήσω μια επιφύλαξη.
Εδώ υπάρχουν ακόμα εταιρείες που πουλάνε χαϊεντοκαλώδια, η trinnov θα κλείσει, που τα προϊόντα της κάνουν αποδεδειγμένα δουλειά;Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μάθετε να τα ρυθμίζετε μόνοι σας τα τριλολόγια , γιατί ποιος ξέρει αν θα υπάρχει η εταιρεία αύριο να σας τα ρυθμίζει.
Εγω προτείνω να τα σπρώξετε πριν χάσουν κι αλλο την αξία τους . Να τα ακούει τα μηχανήματα και κάποιος άλλος στο σπίτι, να μην είναι τόσο δύσκολο να βάλει ενα δισκο της Αλεξίου στο Spotify
Η καλύτερη λύση είναι να πάρετε ολοκληρωμένο ενισχυτή και πικαπ με usb
Ετερον εκατερον.Το ποιοτικό προϊόν δε διασφαλιζει την οικονομική υγεία μιας εταιρίας.Εδώ υπάρχουν ακόμα εταιρείες που πουλάνε χαϊεντοκαλώδια, η trinnov θα κλείσει, που τα προϊόντα της κάνουν αποδεδειγμένα δουλειά;
Για να αγοράσεις καλωδιακια εσυ πρέπει να παρεις μεγάλη απόφαση..Σιγά..
Άντε να'ναι 300 μέτρα. Άντε 400.
Σιγά.
Μη μας πεις μόνο ότι ακούγονται οι βάσεις ανόρθωσης γιατί αυτό δεν το πιστεύω με τιποτα!Για να αγοράσεις καλωδιακια εσυ πρέπει να παρεις μεγάλη απόφαση..
Μπάμιες για 3 χρόνια. .
Βάλε κι ένα χρόνο σπανακορυζο για βάσεις ανόρθωσης να μην ακουμπάνε στο έδαφος.
Σαν τα Ιαπωνικά τρένα..
Άσε θα πέσει πείνα…
Να σε πω πως δεν ξέρω απ' αυτά?Μη μας πεις μόνο ότι ακούγονται οι βάσεις ανόρθωσης γιατί αυτό δεν το πιστεύω με τιποτα!
Αν το ταμείο των απόρων μελών του avsite η οπως αλλιως λέγεται,μπορεί να με ενισχύσει ν' αγοράσω κι εγώ απ' αυτά γιατί είναι λιγάκι ακριβα θα ήμουν ευγνώμων και θα τα δάνειζα και σ' άλλα μέλη προς ακροαση.Η αλήθεια είναι ότι έχω όμως όχι για καλώδια ηχείων.Βοηθηστε με για να συμπληρώσω τη συλλογή μου.Θωμά. Ε Θωμά.
Για ποιό λόγο κάνει την όποια διαφορά ; Ξέρουμε ; Λένε γιατί, έστω σαν υπόθεση ;Μη μας πεις μόνο ότι ακούγονται οι βάσεις ανόρθωσης γιατί αυτό δεν το πιστεύω με τιποτα!
Πίστευε και μη ερεύνα.Για ποιό λόγο κάνει την όποια διαφορά ; Ξέρουμε ; Λένε γιατί, έστω σαν υπόθεση ;
Σύ ειπας.απατεωνοFurutech
Οντως?Μη μας πεις μόνο ότι ακούγονται οι βάσεις ανόρθωσης γιατί αυτό δεν το πιστεύω με τιποτα!
Ε, κάτσε να ακούσω πρώτα.με τις παπαριές που θα ακούσεις
Ναι, άκουσε άκουσε, αλλά μόνον σε άτυφλον τεστ.Ε, κάτσε να ακούσω πρώτα.
Εν αρχή ην το NCF(nano crystal formula)που η Furutech χρησιμοποιεί και σ' άλλα προϊόντα της.Δε θυμάμαι περισσότερα.Οποιος δε βαριέται ας ψάξει.Για ποιό λόγο κάνει την όποια διαφορά ; Ξέρουμε ; Λένε γιατί, έστω σαν υπόθεση ;
Γενικά μιλάω και μόνο για το σήκωμα των καλωδίων απο το έδαφος. Αφού το λένε και άλλες εταιρίες αυτό απο ότι έχω καταλάβει. Με ποιά λογική - αρχή ας πούμε. Δεν θέλω μεγάλη ανάλυση. Θα βρω μετά εγώ εάν έχει κάποια έστω σαν υπόθεση πιθανότητα να ισχύει. Απλώς βαριέμαι να ψάχνω και φαίνεται να έχεις ασχοληθεί με το θέμα αρκετά. Να με γλυτώσεις τα άσχετα που κάποιοι θα λένε.Εν αρχή ην το NCF(nano crystal formula)που η Furutech χρησιμοποιεί και σ' άλλα προϊόντα της.Δε θυμάμαι περισσότερα.Οποιος δε βαριέται ας ψάξει.
Δεν το πιστεύω τόσο πολύ που τα...χρησιμοποιώ! Όχι όμως σε καλώδια ηχείων.Επειδη είναι πολύ ακριβά αν διέθετα το ποσόν που ζητούν θα προτιμούσα να το διαθέσω σε καλώδια δίχως αυτά.Οντως?