JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.014
Μπαστουνόβλαχος έγραψα !
Αλλο μπαστουνόβλαχος , άλλο μπουρτζόβλαχος.
Αλλο μπαστουνόβλαχος , άλλο μπουρτζόβλαχος.
Φέτα ; Εγώ τελευταία το τρώω με μαγιονέζα ή ταραμοσαλάτα. Πάει. Χορταίνεις και λίγο.Το βάζω αποκλειστικά για τον Μάρκου, μήπως μάθει επιτέλους να τρώει σωστά View attachment 339163
Πέρασε έξω!!Φέτα ; Εγώ τελευταία το τρώω με μαγιονέζα ή ταραμοσαλάτα. Πάει. Χορταίνεις και λίγο.
Ωραίο εάν και λίγο. Καλό λάδι.
Πάει , δοκίμασε το να δεις. Τελευταία την έχω ψωνίσει με την μαγιονέζα, βάζω σχεδόν παντού. Έτσι το ανακάλυψα ότι μου πάει και στον αρακά. Και μετά λέω ας δοκιμάσω και με ταραμοσαλάτα (την βιομηχανική στύλ) μπας και χορτάσω. Πάει και με αυτήν , όχι τόσο αλλά πάει.Ο αρακάς δε χορταίνει, έχει όμως πολλά οφέλη. Καλή φάση με μανιτάρια.
Καλά βρε συ thva μαγιονέζα!?
μαγιονέζα κέτσαπ
View attachment 339170
Ισα ρε μπαστουνόβλαχε.Το βάζω αποκλειστικά για τον Μάρκου, μήπως μάθει επιτέλους να τρώει σωστά View attachment 339163
Όχι ... δεν τρώμε ψάρι με αυγό και μαγιονέζα, εάν ένα απο όλα είναι χαλασμένο έχουμε πάθει τριπλή ζημιά.Εμένα που λες ΘΒ μου αρέσει η σαρδέλα με μαρμελάδα
Το έψαξα γιατί δεν το γνώριζα, τυροπιτάκια λέει με γέμιση συκωταριά...οι μποξάδες
Αυτό ήθελα να πω και εγώ βρε συ Μπρέτσο. Ούτε καν με λίγη φετούλα λαδορίγανη ; Πολύ πιουρίστας (HI FI ) είσαι στο φαγητό.Το έψαξα γιατί δεν το γνώριζα, τυροπιτάκια λέει με γέμιση συκωταριά...
Θα πας χαμένος