Οκ μια χαρα τοτεΑυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι θα δοκιμαστεί στο σύστημά μου και ισως να στείλει προς πώληση το δικό μου.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Οκ μια χαρα τοτεΑυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι θα δοκιμαστεί στο σύστημά μου και ισως να στείλει προς πώληση το δικό μου.
Χαίρομαι που ισιωνουν όπως η στραβή νοοτροπια.Βεβαίως ισιώνουν. Και το στραβό μπάσο ισιώνει.
Αρκεί να ξέρεις, αλλιώς τα στραβώνεις περισσότερο.
Αρντητή. Μην του λες ετσι δεν θα μας πειΟκ, αναμένουμε με αγωνία (not) τις ακουστικές εντυπώσεις (ψευδαισθήσεις) σου από την δοκιμή πολυμπριζου (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) στο χώρο σου.
Άντε, γράφε τώρα.
'γω δεν ακούω ούτε τη γυναίκαμ' που σκάει πίσω απ' τ' αυτίμ' και ψιθυρίζει ''σου 'ρχεται''Θα παει σε ενα ξένο χώρο με ξένα ηχεία και ηλεκτρονικά (η και οχι ξενα ηχεία, μπορεί να εχει τα ίδια το μαγαζί) για να αποφασισει την ηχητική ποιοτητα του πολυμπριζου, τι δεν καταλαβαίνεις;;
Αν είσαι πνεύμα αντιλογίας,η αμφισβήτηση ξεκινά από το πώς το ακούς και ύστερα πηγαίνει στο τι ακούς.Όχι ρε, δε μασάει από πλάκα αυτός, ωραίος είναι.
Μόνο από μουσική δε ξέρει.
(Ούτε από πολυμπριζα).
Αυτό δεν αλλάζει, ασχέτως ποιος πα να ακούσει πολυμπριζα. Είναι η μόνη σταθερά στο σύμπαν.Ανπανακουσωπολυμπριζα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μ' αυτά που θα τους λέω..
Πανάθεμά σε, μου'φυγε μύξα..Εγώ πάντως χωρίς τουίτερ ακούω καλύτερα
Εμένα μου έχει βγει ο καρκίνος γαμώ τα σκαμπό μου.Πανάθεμά σε, μου'φυγε μύξα..
Και που να πας να το σηκώσεις, με τόσα σκάγια που το έχει γεμίσει...Θέλει να μου δώσει ένα ...ξύλινο με πριζες χαιεντάδικες αλλά είναι γκουμούτσα
Πάει και αρκετός καιρός, αλλά νομίζω ότι αυτό που είχα δοκιμάσει απο τον κο Χρήστο, είχε σκάγια μέσα. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, γερνάω κιόλα!! Πάντως, φτιάχνει γκουμούτσες, όντως!!όχι σκάγια δεν έχει, μην τον κατηγορούμε άδικα... αλλά φτιαγμένο με κόντρα πλακέ θαλάσσης >2cm... ούτε sub να ήταν!!!
Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άρνηση προέρχεται από το ότι δεν έχες καθαρίσει ποτέ τις επαφές των πολύμπριζων σου.Βεβαίως ισιώνουν. Και το στραβό μπάσο ισιώνει.
Αρκεί να ξέρεις, αλλιώς τα στραβώνεις περισσότερο.