alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.479
BYD Sea Lion 07 EV
Δε λες πάλι καλά που δεν είναι ροζ;Και μένα μου αρέσει το στυλ, αλλά προς θεού όχι κίτρινα χερούλια!
Μάλλον κάποιο σύστημα γεωπροσδιορισμού/τηλεμετρίας για τις δοκιμές είναι.Και μένα μου αρέσει το στυλ, αλλά προς θεού όχι κίτρινα χερούλια!
Τα ραντάρ/καμέρες/κεραίες επάνω σε στερεοσκοπική διάταξη τι είναι;
Το κίτρινο είναι μάλλον το κανονικό χρώμα του αυτοκινήτου και από έξω είναι καλυμμένο με film-wrap.Δε λες πάλι καλά που δεν είναι ροζ;
Προς τι με βλέπεις να έχω μένος;ΥΓ Βρε gid, γιατί τόσο μένος;
Αν καταλάβαινα δε θα σε ρωτούσα.Τι να σου πω; Νομίζω καταλαβαίνεις και μόνος σου.
Ποιο pride βρε συ, στο καμουφλάζ; Στο θέμα των ΕV αναφέρομαι, όπου αρπάζεσαι και με τα... χερούλια!Αν καταλάβαινα δε θα σε ρωτούσα.
Η ανάρτηση που σχολιάζεις εμπλέκει δύο θέματα. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τη μόδα με τα πράιντ χρώματα.
Το σχόλιο για τα χερούλια προφανώς στο πράιντ κολλούσε.Ποιο pride βρε συ, στο καμουφλάζ; Στο θέμα των ΕV αναφέρομαι, όπου αρπάζεσαι και με τα... χερούλια!
Τέλος πάντων, μπορεί να είναι παρεξήγηση...
Ο Αυστραλός τα χώνει σε όλους τους κατασκευαστές εδώ και χρόνια, ανεξαρτήτως κινητήρα. Τα χώνει σε κάθε εταιρία (ή και ρυθμιστική αρχή) που εμπαίζει τον καταναλωτή είτε με το σκάρτο προϊόν όπως βγαίνει καινούριο από την έκθεση, είτε με το κακό σέρβις.Μια χαρά παρόν είναι. Αλλά αν κάθεσαι και ακούς τύπους σαν το καγκουρό όχι απλά δεν είναι το μέλλον, δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης.
Δεν σου κάνει καμία εντύπωση ότι αυτοί που -όπως λες- "λιβανίζουν" τα ηλεκτρικά είναι όσοι τα έχουν στην κατοχή τους; Σήμερα, όχι στο μέλλον.Και μου ξενίζει το συστηματικό λιβάνισμα που γίνεται στα ηλεκτρικά στο φόρουμ, ηλεκτρο-ταλιμπάν έχουν γίνει μερικοί.
Δε κρατώ τεφτέρι τι αμάξι έχει ο καθένας που γράφει εδώ. Μόλις για τρία μέλη ξέρω να πω με βεβαιότητα πως έχουν πάρει ηλεκτρικό. Πάντως ποτέ δεν αμφισβήτησα το initial value των ηλεκτρικών. Με το πέρασμα των χρόνων οι τωρινοί κάτοχοι θα καταλήξουν σε συμπεράσματα. Μακάρι να μην τους αγγίξουν ποτέ τα "κουσούρια" που καταγράφονται στις ειδήσεις. Κάποιους άλλους, τους έχουν ήδη αγγίξει.Δεν σου κάνει καμία εντύπωση ότι αυτοί που -όπως λες- "λιβανίζουν" τα ηλεκτρικά είναι όσοι τα έχουν στην κατοχή τους; Σήμερα, όχι στο μέλλον.
Αυτή η διαπίστωση δεν κολλάει με τα στοιχεία που έχω παραθέσει. Που βασίζονται σε συγκεκριμένα περιστατικά και όχι σε υποκειμενικές γνώμες.Αντίθετα, όσοι ανακαλύπτουν μόνο προβλήματα με τα ηλεκτρικά (τα περισσότερα φανταστικά), είναι είτε παντελώς άσχετοι με αυτά, είτε παντελώς άσχετοι με το οτιδήποτε (επιπέδου ταξιτζήδες) είτε όσοι θίγονται τα συμφέροντά τους.