skonst
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 987
Γνωρίζει κάποιος που είναι συνδρομητής cosmote tv την λειτουργία των λήψεων.Εμένα δύο ημέρες μετά σβήνονται οι λήψεις.Υπάρχει τρόπος να διατηρηθούν;
Αν πούμε ότι στο νετφλιξ σε κλίμακα 1-10 ακούμε το dd με βαθμολογία 7 στον ΟΤΕ τι βάζεις?Μέχρι Dolby Digital 5.1 παίζει πρός το παρόν στα δορυφορικά.
( και για να είμαι ειλικρινής δεν προβλέπεται να αλλάζει σύντομα, όχι Ελλάδα, αλλά παντού, λόγω τεχνικών "θεμάτων" και κυριότερα κοστολογικών θεμάτων )
Μέσω δορυφόρου δεν ξαναβάζωΓια να μην ανοίγω θέμα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μου την έπεσαν για Cosmote tv μέσω δορυφόρου αλλά δεν ήξεραν να μου πουν με τον ήχο τι γίνεται. Κάποιες εκπομπές ή και ταινίες είναι 4κ μου απάντησαν αλλά για ήχο δεν. Είναι ακόμη αυτό το κλασικό 5.1 surround ή κλειδώνει ο ενοσχυτής σας και σε άλλα format;
Ευχαριστώ και αναμένω.
Είναι για εντοπισμό αυτών που μοιράζουν πειρατικά το πακέτο, δυστυχώς ΔΕΝ μπορείς να το εξαφανίσεις.Να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Που και που βλέπω καμιά ταινία και εχθές είδα λίγο ειδήσεις.
Πάντα κατά διαστήματα που βγάζει έναν κωδικό φάτσα φόρα πάνω στη εικόνα. Πώς φεύγει αυτό;
View attachment 238045
Για να μην έχεις αυτά τα θέματα με δορυφορικό θες μεγαλύτερο πιάτο και επαγγελματική εγκατάσταση και όχι προχειροδουλειά που κάνουν οι περισσότεροι συμβεβλημένοι εγκαταστάτες.Μέσω δορυφόρου δεν ξαναβάζω
Άμα φυσάει πολύ χάνεται η πιξελιάζει η εικόνα. Μάλλον κουνιέται το πιάτο
Μέσω net ,4K υπάρχει μόνο σε ένα καναλι ,αθλητικό
dd 5.1 δεν έχουν όλες οι ταινίες αλλά όπου υπάρχει είναι εφάμιλλο του Netflix . Προσωπικά δεν καταλαβαίνω διαφορές
Το netflix έχει ανώτερο ήχο τεχνικά τουλάχιστον.Αν πούμε ότι στο νετφλιξ σε κλίμακα 1-10 ακούμε το dd με βαθμολογία 7 στον ΟΤΕ τι βάζεις?
Ευχαριστώ Βασίλη , με κάλυψες απόλυτα. Μια χαρά είναι το νετφλιξ λοιπόν και τα bluray επίσηςΤο netflix έχει ανώτερο ήχο τεχνικά τουλάχιστον.
Στο Netflix έχουμε Dolby Digital Plus 5.1 αλλά και Atmos (μέσω Dolby Digital Plus (MAT)).
Στα δορυφορικά έχουμε το απλό Dolby Digital που πέραν μη υποστήριξης Atmos, έχει και χαμηλότερο bitrate (το Netflix αν δεν έχει αλλάξει κάτι δίνει 768kbps στο audio, ενώ το δορυφορικό είναι το μέγιστο στα 640kbps, με συνήθης τιμή γύρω στα 228kbps, ενώ υπάρχει και άλλο περιθώρειο στο netflix για ανέβασμα του bitrate μιας και το DD+ υποστηρίζει μέχρι και 6.144kbps).
Από τιμή δεν το γνωρίζω.Τελικά συμφέρει το cosmote tv με δορυφόρο ή με triple play;Από θέμα ποιότητας εικόνας και κυρίως τιμής.
Χωρίς να κερδίζεις κάτι στο οικονομικό κομμάτι. Απλώς τα έχεις* όλα σε μια συνδρομή.
Πολύ καλύτερο να τα έχεις ξεχωριστά. Βαριέσαι το netflix? το κόβεις για 2 μήνες.Απλώς τα έχεις* όλα σε μια συνδρομή