- Reaction score
- 15.601
Τι τυχερός που είμαι, να μην με ενδιαφέρει πλέον να βλέπω οτιδήποτε!
Καιρό τώρα έχει χαθεί το τόπι στην Nova/United Group... υπομονή (φαντάζομαι έκανες τα βασικά, re-scan satellite, reboot τον δέκτη)Στο δορυφορικό της nova ακόμα δε μου άνοιξαν τα κανάλια της cosmote. Πήρα στο 13800, ακούγεται ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για ενεργοποίηση ως 25/8.
Ναι μωρέ. Έτσι κι αλλιώς εχω συνδρομή cosmote, την οποία προφανώς θα διακόψω ή θα την αφήσω για τον γιο μου τώρα που πάει για σπουδές.Καιρό τώρα έχει χαθεί το τόπι στην Nova/United Group... υπομονή (φαντάζομαι έκανες τα βασικά, re-scan satellite, reboot τον δέκτη)
Φθηνότερος σημαντικά από αυτόν της Black Magic ?Ναι μωρέ. Έτσι κι αλλιώς εχω συνδρομή cosmote, την οποία προφανώς θα διακόψω ή θα την αφήσω για τον γιο μου τώρα που πάει για σπουδές.
Άσχετο:
Επειδή αγαπώ οτιδήποτε έχει μπάλα, αγόρασα έναν ωραίο κινέζικο multiviewer.
Ταμαμ για βραδιές ch.l. κλπ κλπ
Αν θυμάμαι καλά 300-350 ευρώ είχα δώσει. Στην αρχή ήθελε δουλίτσα με τα Edid κλπ.Φθηνότερος σημαντικά από αυτόν της Black Magic ?
Για δες παλι. Εμενα τωρα ανοιξαν. Παντως το 4Κ που ειπε καποιος πιο πανω, δεν το βλεπω.Στο δορυφορικό της nova ακόμα δε μου άνοιξαν τα κανάλια της cosmote. Πήρα στο 13800, ακούγεται ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για ενεργοποίηση ως 25/8.