ika
News
- Reaction score
- 14.710
Ντοπή τους , ούτε το λαδι μας το Ελληνικό δεν είναι ικανοί να επεξεργάζονται και να συσκευάζουν .
Το καλό πυρηνέλαιο είναι κατάλληλο για τηγανητές πατάτες στη θέση των σπορέλαιων. Αλλά άντε βρες το.Με πυρηνέλαιο δεν ξέρω να μαγειρεύει κανένας σπίτι του, μόνο σε επαγγελματίες κουζίνες έχω δει.
Στις πολύ καλές μάλλον, αν μιλάμε για τηγάνι, γιατί στις υπόλοιπες θα βρούμε μόνο φοινικέλαιο και λοιπά γράσσα...Με πυρηνέλαιο δεν ξέρω να μαγειρεύει κανένας σπίτι του, μόνο σε επαγγελματίες κουζίνες έχω δει.
Αριστο για τις υψηλες θερμοκρασίες , που απαιτείται π.χ. στο τηγάνισμα . Καλύτερο αλλά και πιο ακριβό απο το ηλιέλαιο και το καλαμποκέλαιο (αραβοσιτέλαιο) .Με πυρηνέλαιο δεν ξέρω να μαγειρεύει κανένας σπίτι του, μόνο σε επαγγελματίες κουζίνες έχω δει.
Nope, δεν μας ενδιαφέρει μόνο η υψηλή θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει αλλά και ο τρόπος παραγωγής του, εγώ δεν θα το έτρωγα ως υπολειμμα στις πατάτες μου.Το καλό πυρηνέλαιο είναι κατάλληλο για τηγανητές πατάτες στη θέση των σπορέλαιων. Αλλά άντε βρες το.
Σε ποιο σημείο της παραπομπής θέλεις να εστιάσουμε ;Πυρηνέλαιο - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org