skonst
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.351
Πέτρο, ωραία μουσικούλα ακούς τελικά φίλε μ. Δεν κάνεις και τίποτα λίστες να μην τα μαζεύουμε αριστερά/δεξιά κ εμείς;The Stems:Spaceship.Απο τα πιο άγνωστα(κακώς!) των Stems
Ο,τι θέλει ο καλωδιοπολυπριζοδικαναλοανευσαμπος φίλος μου!Πέτρο, ωραία μουσικούλα ακούς τελικά φίλε μ. Δεν κάνεις και τίποτα λίστες να μην τα μαζεύουμε αριστερά/δεξιά κ εμείς;
Είναι όμως απαραίτητες, γιατί:Οι λίστες όμως είναι μια πολύ χρονοβόρος υπόθεση.Αν πιάσουμε και τα Σιξτις,χαθήκαμε!
Ένας παραπάνω λόγος να μπουν σε λίστες και να τις ακούσουν και άλλοι και να μείνουν τα κομμάτια παραπάνω καιρό "εν ενεργεία".Υπήρξαν αμέτρητες μπάντες του ενός η δύο 7" που ύστερα εξαφανίστηκαν.
Αυτά τα Tidal και τα υπόλοιπα,είναι σαν αντιγραμμενη κασέτα.Δεν πρόκειται να παίξει ποτέ όπως το βινύλιο η το cd.Ο,τι έχω δεν το έχω σε αυλη μορφή γιατί το θεωρώ υποκατάστατο.Μια ματιά στη δισκοθήκη μου λοιπόν το επόμενο Σαββατοκυριακο!Είναι όμως απαραίτητες, γιατί:
- Κάθεσαι στο σπίτι να διαβάσεις ένα βιβλίο ή AVsite: Βάζεις λίστα
- Πίνεις μπύρες σπίτι με παρέα: Βάζεις λίστα
- Πας περίπατο με τ ακουστικά: Βάζεις λίστα
- Πας κάπου με τ αμάξι: Βάζεις λίστα
κλπ κλπ
Τώρα σου φαίνεται βουνό γιατί δεν έχεις λίστες ακόμη. Αλλά αν πάρεις ένα tidal ή apple music και σου γίνει συνήθεια όποτε ακούς κάτι καλό να το περνάς στην αντίστοιχη λίστα, σε 6 μήνες θα έχεις γ*μω τις δισκοθήκες.
Ένας παραπάνω λόγος να μπουν σε λίστες και να τις ακούσουν και άλλοι και να μείνουν τα κομμάτια παραπάνω καιρό "εν ενεργεία".
Χώρια που κάνεις και γυμναστική με το σήκω σήκω κάτσε κάτσε...Δεν πρόκειται να παίξει ποτέ όπως το βινύλιο
Μη μου πεις ότι ακούς βινύλιο στ' αυτοκίνητο με βαλιτσακι πικάπ!Χώρια που κάνεις και γυμναστική με το σήκω σήκω κάτσε κάτσε...
Και εγώ βινύλιο ακούω στο αμάξι και όταν πάω για χαλαρό περπάτημα στο δάσος.
Όχι μωρέ, το χεις παρεξηγήσει το streaming. Η ευκολία του να ακούς ότι θες χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ είναι το κάτι άλλο. Και χειρότερη ποιότητα να είχε πάλι streaming να ούμε. Με 8€ το μήνα έχεις τα πάντα όλα. Τι να λέμε.
Με τα λεφτά που κάνει ένα καλό πολύμπριζο (600€) αγοράζεις 6 χρόνια streaming!
Περιμένω τη ματιά στη δισκοθήκη!