Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.007
~ που να 'ναι αυτο το μελος που τα πεταγε πρωτα στα σκουπιδια και μετα ακουγε ? ~
Θα νομίζετε ότι κάνω πλάκα αλλά είχα και εγώ για αρκετά χρόνια τα jmlab Olympic με τα κίτρινα μεγάφωνα. Δηλαδή, είναι δυνατόν;@dapost Εννοείται ότι μου αρέσουν πολύ τα ATC.
Ήμουν έτοιμος να αγοράσω τα επετειακά τα 50αρια και την τελευταία στιγμή δεν τα βρήκαμε με το κατάστημα, ονόματα δεν λέμε.
Την επόμενη μου έτυχε μια ευκαιρία και έφερα στο σπίτι κάτι μεγαλύτερα ηχεία, τα Dynaudio Contour 3.3. Πριν απο αυτά στον ιδιο χώρο είχα τα JMLab Olymp 708 SE, τα οποία τα μετέφερα στο γραφείο μου και παίζουν μια χαρά ακόμα.. Ολα τα μεγάφωνα είναι της Focal απο υλικό polykevlar
Θα πέθανε ψάχνοντας στα σκουπίδια την επομένη ημέρα~ που να 'ναι αυτο το μελος που τα πεταγε πρωτα στα σκουπιδια και μετα ακουγε ? ~
Μια χαρά ακούγεται το βιολί, ποια βιόλα...
Είναι δυνατόνΘα νομίζετε ότι κάνω πλάκα αλλά είχα και εγώ για αρκετά χρόνια τα jmlab Olympic με τα κίτρινα μεγάφωνα. Δηλαδή, είναι δυνατόν;
Mη τον ακους κ. Ιωαννη εγω ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ της επερεσιας ΠΙΣΤΟΠΟΙΩ οτι πεζνε ΑΡΙΣΤΑπιο vintage (τα μεγάφωνα) δε γίνεται!
η ψαροκασέλα.. η καμπίνα ήθελα να πω, έχει 3 χρόνια!
αλλά εντάξει, βαράνε μάλλον!
Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα έχω ακούσει για υπερβολικά πολλές ώρες τα ρεντεκο, και ξέρω επακριβώς πως παίζουν.Αν ακούσεις κιθάρα ή βιολί απο Rehdeko, θα κοιτάζεις από πίσω για να δεις που έχουν κρυμμένο το μουσικό
Τι έχεις τραβήξει και συ ρε ψυχούλα..Θα νομίζετε ότι κάνω πλάκα αλλά είχα και εγώ για αρκετά χρόνια τα jmlab Olympic με τα κίτρινα μεγάφωνα. Δηλαδή, είναι δυνατόν;
Τα λαμβάνω όλα υπόψιν. Να πάρω KEF R7, Revel F206, KEF LS60, GoldenEar ημιενεργά ή να απευθυνθώ σε έναν επαγγελματία που κάνει ηχεία για κάτι αντίστοιχο των ανωτέρω επιλογών;Ο νηματοθέτης θεωρείς ότι έχει αποφασίσει για τα επόμενα βήματα ;
Εχουν γίνει τόσες προτάσεις για ηχεία σε μορφή KIT και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική ερώτηση .
Δεν θα άκουσες Rehdeko , μάλλον θα άκουσες Rendekο κινέζικα .Μπλα μπλα μπλα ρεντεκο.
Χρέπι.
Για διακοσμητικά σε studio μια χαρά είναι τα Genelec, αρκεί να είναι σε κατάσταση standby.Εγώ λέω να πάρεις genelec και μετά να αναθέσεις σε επαγγελματία που κάνει ηχεία να σχεδιάσει και να φτιάξει κάτι αντίστοιχο.
Όπως κάνει η samsung:
I’ve had a top-secret listen to the future of Samsung’s Dolby Atmos soundbars, and it sounds deeply impressive
Samsung has some game-changing new soundbar tech up its sleeve for 2025 and beyondwww.whathifi.com
Ta ηχεία που αναφέρεις πήγες και τα άκουσες ;Τα λαμβάνω όλα υπόψιν. Να πάρω KEF R7, Revel F206, KEF LS60, GoldenEar ημιενεργά ή να απευθυνθώ σε έναν επαγγελματία που κάνει ηχεία για κάτι αντίστοιχο των ανωτέρω επιλογών;
Nα ακούσεις το Revel Performa 3 F206.Τα λαμβάνω όλα υπόψιν. Να πάρω KEF R7, Revel F206, KEF LS60, GoldenEar ημιενεργά ή να απευθυνθώ σε έναν επαγγελματία που κάνει ηχεία για κάτι αντίστοιχο των ανωτέρω επιλογών;
Εγώ από αυτά θα είχα ήδη πάρει το f206.Τα λαμβάνω όλα υπόψιν. Να πάρω KEF R7, Revel F206, KEF LS60, GoldenEar ημιενεργά ή να απευθυνθώ σε έναν επαγγελματία που κάνει ηχεία για κάτι αντίστοιχο των ανωτέρω επιλογών;
Ναι, σαν πρώτη επιλογή σε παθητικά έχω το Revel F206 ή F208.Ta ηχεία που αναφέρεις πήγες και τα άκουσες ;
Nα ακούσεις το Revel Performa 3 F206.
Παρε τηλέφωνα σε όσους το διαθέτουν προς επίδειξη .
Τέτοιο ηχείο δεν φτιάχνεται εύκολα ως ιδιοκατασκευή από επαγγελματία σε αυτό το κόστος , 4Κ €
Εγώ με τα ενεργά έχω ενδοιασμό για το πόσο θα αντέξουν στο χρόνο . Θεωρώ παθητικά και separates πιο ασφαλή επιλογή .Ναι, σαν πρώτη επιλογή σε παθητικά έχω το Revel F206 ή F208.
Σωστά , αν διαθετει ήδη τους ενισχυτές , αλλά μόνο σε αυτή την περίπτωσηΕγώ με τα ενεργά έχω ενδοιασμό για το πόσο θα αντέξουν στο χρόνο . Θεωρώ παθητικά και separates πιο ασφαλή επιλογή .