Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Χμμμμ... Έμεινα λίγο "πίσω"...Ξεκίνησα ήδη το "Θνητοί Θεοί".
Το διάβασα! Μια χαρά ήταν! Ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα και - φαντάζομαι - για fans της metal μουσικής.Τώρα, διαβάζω το "Swing of the blade", το οποίο αποτελεί συνέχεια του "For the sake of heaviness: the history of Metal Blade records" (review).
Μέχρι στιγμής είναι ενδιαφέρον και το κείμενο είναι σε justified format, αντί για left indent (hooray!)
Παρόλο που η αστυνομική λογοτεχνία δεν είναι το forte μου, το συγκεκριμένο βιβλίο με συνεπήρε! Page turner κυριολεκτικά! Μικρά και ουσιαστικά κεφάλαια (υπό την έννοια ότι εξελίσσουν την υπόθεση, χωρίς αχρείαστες παρεκτροπές κτλ), η υπόθεση ξεδιπλώνεται σταδιακά διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο, μέχρι και τον επίλογο! Ο τρόπος γραφής του συγγραφέα ένιωσα ότι με "έπιασε από το λαιμό" από την ένταση και την αγωνία να μάθω τι έγινε στη εξέλιξη της ιστορίας. Απόδειξη ότι διάβασα το βιβλίο σε δύο ημέρες! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε fans της αστυνομικής λογοτεχνίας!
Υπάρχει χαρακτήρας βιβλίου με αυτό το όνομα!Page turner κυριολεκτικά!
Please, elaborate!Υπάρχει χαρακτήρας βιβλίου με αυτό το όνομα!
Please, elaborate!
δεν επανήλθες ...αλλά έρχομαι εγώ και συμφωνώ μαζί σου. Ανατριχιαστικά και σοκαριστικά περιγραφικό, ειδικά το τελευταίο μέρος είναι γροθιά στο στομάχι, στη μούρη, παντού.Nuclear War: A Scenario
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
θα επανελθω απο το σπιτι γιατι το ταμπλετ μου σπαει τα νευρα
και η σειρά στο Netflix είναι πολυ καλή...Το διάβασα! Μια χαρά ήταν! Ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα και - φαντάζομαι - για fans της metal μουσικής.
Θα συνεχίσω με το "Ο καστανάνθρωπος" του Soren Sveistrup.
View attachment 339707
Thanks dear!Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΕΗΝ ΕΥΡ
(...) Όταν ο Αχέρων Άδης, ο δαιμονικός κακός του βιβλίου, απάγει την Τζέην Έυρ από το πρωτότυπο χειρόγραφο της Σάρλοτ Μπροντέ, με αποτέλεσμα όλα τα αντίτυπα που κυκλοφορούν να γεμίσουν από λευκές σελίδες, προκαλείται σάλος. Ο σατανικός κακοποιός αφήνει να εννοηθεί ότι κι άλλοι ήρωες έχουν σειρά...www.politeianet.gr
Αυτή τη σειρά την έψαχνα! Thanks!και η σειρά στο Netflix είναι πολυ καλή...
Από αυτά τα βιβλία έχω δει τη μεταφορά μόνο του The pelican brief σε ταινία.Αυτα τα εχεις διαβασει?
View attachment 342134