Ότι δεν είχε διάρκεια.Ως το 5,5-6 και μετά έντονος ψαλιδισμος.Ότι δεν είχε δύναμη δηλαδή;
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ότι δεν είχε διάρκεια.Ως το 5,5-6 και μετά έντονος ψαλιδισμος.Ότι δεν είχε δύναμη δηλαδή;
Μάλλον χρειάζομαι φροντιστήριο, πώς ακούγεται ο ψαλιδισμος;Ότι δεν είχε διάρκεια.Ως το 5,5-6 και μετά έντονος ψαλιδισμος.
Παραμόρφωση.Μάλλον χρειάζομαι φροντιστήριο, πώς ακούγεται ο ψαλιδισμος;
Δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε... δεν ξέρω αλλά μπελάς μου φαντάζει ο λαμπατοςΑν μπορείς και θέλεις, δες και σε λάμπα, που λέει και στο #10 ο damian10.
Primaluna πχ
Θα προσπαθήσω να περιοριστώ στο ερώτημά σου, αν και βεβαίως υπάρχουν πολλές πτυχές που δεν καλύπτονται με ένα απλό ναι ή όχι.Καλημέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τις γνώσεις σας για το εξής: έχω τον μεριντιαν 551 (65watt) ολοκληρωμένο ενισχυτή. Πιστεύετε είναι αρκετός για τα harbeth shl5 plus ή χρειάζονται περισσότερα Watt; Με τα περισσότερα watt στον ενισχυτή κερδίζεις μόνο αν θες να καλύψεις μεγαλύτερο χώρο ή ακόμη και για τον ίδιο χώρο και μέτριες εντάσεις;
Σιγά μην αλλάζω ηχεία σαν πουκάμισα, τώρα τα πήρα, μια χαρά παίζουν, ακούω Bjork Debut, από cd, rme ADI 2 fs, σούπερ ακούγεται. Τέτοιες λεπτομέρειες δεν άκουγα ποτέ μέχρι τώραΌτι και να σκεφθείς να κάνεις, ηχεία ΜΗΝ αλλάζεις!
Ακούω τώρα με Leben+Harbeth 30.1+ Chord tt2 από το Tidal με στρημερ το Eversolo A6 ( ναι ναι, το ...περιβοητο) και ο ήχος είναι μούρλια!
ΥΓ μέχρι ώρα 10" ανεβάζω ένταση στον ενισχυτή και η οικιακή ένταση είναι υπεραρκετή!
Αυτό είναι το μεγαλείο της πετυχημένης τράμπας!Να ξανα ανακαλύπτεις τη δισκοθήκη σουΤέτοιες λεπτομέρειες δεν άκουγα ποτέ μέχρι τώρα
Τον topping pre90;Accuphase
Ακόμα και ο εισαγωγικός e280 θα παίξει θεϊκά με τα 5αρια το ίδιο και για τον 260 και 270
Και μια ανορθόδοξη προσέγγιση
Nad c298 τελικό
Και προ τον topping
Ναι.Τον topping pre90;