christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.382
Ο κιαρατάς ότι μαλακία τούρκικη υπήρχε την έβαλε.
Ο κιαρατάς ότι μαλακία τούρκικη υπήρχε την έβαλε.
Παναγία μου . Είναι αυτά για hi fi? Για φορητά ράδιοcd μπορεί!
Αυτό θα το άκουγα με immersive auro 3d upmixing για να το ευχαριστηθώκαι ενα για χαι ενδ σεταπια
Αυτο μαλιστα σωστο μεγεθος "γουφερ" σε coralι χρωματακικαι ενα για χαι ενδ σεταπια
Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ισχύει κάτι ανάλογο της αγγλοσαξωνικής ρήσης ΄΄if you can't do the time don't do the crime΄΄....
Εσυ ομως ρε Κωτσο για πες μου, 20 ηχεια +σαμπ πως τα εξαφανιζεις?
Με Ramones όπως πολύ σωστά λες το μυαλό δίνει άλλες εντολές άλλες προτεραιότητες και είναι αδύνατον να ασχοληθείς με το ηχοσύστημα.Γιατί μαρή δεν σου γεμίζ' τα ''κουτάκια'' η τσόντα?
Σνομπαρία..
Άμα έρθω Αθήνα και έχω χρόνο, θα περάσω.Λοιπόον , μετά από όλο αυτό το μαλιοτράβηγμα προσκαλώ όποιον θέλει να έρθει να ακούσει Ψωράλ .
Είτε τα δικά μου τα ενεργά είτε τα άλλα που έχω του 1977 .
Τα άλλα θα τα βρούμε στις ακροάσεις , και στις μπύρες .
Αυτά .
Τον @christos77 δεν είδα να απαντάει και δεν μου αρέσει .
Η μαϊμού κάτι είπε , οκ , ο @marlboro επίσης δεν φάνηκε .
Your trash,my pleasure!Εγώ ακούω ΚΑΙ από bluetooth ηχείο και την καταβρίσκω. Αυτό που λέει ο decembered είναι spot on. Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι θα έκαναν αγορά 90" TV για να βλέπουν μενεγάκη.
Τα καλά μηχανήματα είναι σαν τα πολύπριζα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να λάβεις ότι έδωσες.
Να το χέσω ότι έχεις 20.000€ ηχοσύστημα αν ακούς καρά, σφακιανάκη και celine dion.
Χίλιες φορές καλύτερα θα περάσεις με καλή μουσική στο φορητό JBL, παρά με σκουπίδια σε πανάκριβο εξοπλισμό.
Τι λε ρέυ..Με Ramones όπως πολύ σωστά λες το μυαλό δίνει άλλες εντολές άλλες προτεραιότητες και είναι αδύνατον να ασχοληθείς με το ηχοσύστημα.
Όπως και στην τσόντα, το τελευταίο που θα σου περάσει απ το μυαλό είναι το προβολι και το πανί.
Δεν ακούω τέτοια (εκκλησιαστικά) κι αν ακούσω (το έχω κάμει) δεν ψάχνομαι να δω πως παίζ' το ηχοσύστημα αλλά ''πειραματίζομαι'' με ήχους - moods να δω αν μπορώ να τα ενσωματώσω σε κάποια ρουτίνα μου..Βάλε ρε κάνα τέτοιο κομμάτι δυνατά να γουστάρεις, τι τυρανιεσαι με εκκλησιαστικα όργανα και τζαζ?
Άσε τον Μπετόβεν στον Μανεστρο με τα PA ηχεια του να τον απολαύσει
Ευχαριστω.Χείρα λανθάνουσα! Κράτησε μου την καλύτερη θέση αρκεί ν' ακούσω μόνο τη μουσική που μ' αρέσει.Αν έχεις cd θα φέρω μερικά.Με τα δικά μου δεν κινδυνεύεις από κανένα γείτονα.Μπα μάλλον treasure εννοείς .
Μόνο από... γειτόνισσες.Ευχαριστω.Χείρα λανθάνουσα! Κράτησε μου την καλύτερη θέση αρκεί ν' ακούσω μόνο τη μουσική που μ' αρέσει.Αν έχεις cd θα φέρω μερικά.Με τα δικά μου δεν κινδυνεύεις από κανένα γείτονα.
Πολυπριζο,όχι xlr.Το οποίο όμως δε βγαίνει από το σπίτι γιατί αγοράστηκε καινούριο και ανησυχώ για τις επιστρώσεις.Δεν ανησυχώ όμως για τα δύο από τα τρια καλώδια ρεύματος τα οποία είχε "περιποιηθεί" ο προηγούμενος κάτοχος τους σε Cary, Audio Research Ref. και...κοινό πολυπριζο.Οταν του είπα που θα τα συνέδεα,με κοίταξε απορημένος και με ρώτησε αν κάνουν διαφορα τα πολυπριζα.Τον συγχώρησα λόγω αγνής προθέσεως.Μόνο από... γειτόνισσες.
(σε περίπτωση που φέρει να δοκιμάσετε και xlr...)
Στον Θήβα να τα δείχνεις αυτά, που δε συγχωρεί τίποτα, τον πιάνει το γινάτι και τσακώνεται με το παραμικρό, θίγεται και φουρτουνιάζει, γέρος άνθρωπος θα μας μείνει καμιά ώρα στον τόπο και τι θα κάνουμε με τα προακ δε ξέρω.Τον συγχώρησα
Μη ζηλεύεις εσύ.Μόνο από... γειτόνισσες.
Α νόμιζα ότι είσαι κάνας άθεος που ακούει εκκλησιαστικά όργανα. Εντάξει νορμάλ είσαι ειδικά για την σημερινή εποχή.Δεν ακούω τέτοια (εκκλησιαστικά) κι αν ακούσω (το έχω κάμει) δεν ψάχνομαι να δω πως παίζ' το ηχοσύστημα αλλά ''πειραματίζομαι'' με ήχους - moods να δω αν μπορώ να τα ενσωματώσω σε κάποια ρουτίνα μου..
Δεν έχει κόντρα μαζί μου, του έδειξα το πολύπριζο μου και είπε (ως ειδικός κιόλας που έχει εντρυφήσει στο θέμα απο ότι βλέπω) ότι είναι το καλύτερο του κόσμου. Μην προσπαθείς να προκαλέσεις ρήξη στην σχέση μας. (δεν έχουμε και πολλές έτσι όπως πορευόμαστε ).Στον Θήβα να τα δείχνεις αυτά, που δε συγχωρεί τίποτα, τον πιάνει το γινάτι και τσακώνεται με το παραμικρό, θίγεται και φουρτουνιάζει, γέρος άνθρωπος θα μας μείνει καμιά ώρα στον τόπο και τι θα κάνουμε με τα προακ δε ξέρω.
Μη ζηλεύεις εσύ.
Σιγά το πολύμπριζό σου, δε πχιάνεις γκόμενα έτσι λέμε.
ΥΓ. Εκείνα τα γιαμάχα είναι αντίγραφα των κοραλ. Ή το αντίστροφο. Καρμπόν όμως.
Ορίστε. Παρακαλώ.κάνας άθεος που ακούει εκκλησιαστικά όργανα
Ωχ ωχ ωχ, να'τα μας.του έδειξα το πολυπριζό μου