- Reaction score
- 1.107
Audioquest Niagara 5000 γατάκια
Μόνο που δεν βρηκα το θάρρος ώστε να της εξηγήσω ότι το πολυπριζο είναι ελαφρώς ακριβότερο από το πιστολάκι μαλλιών.
Όντως αρέσουν σε πολύ κόσμο οι AC/DC. Και μένα μ αρέσουν, καλά δεν κόβω φλέβες αλλά έχουν ωραίο ρυθμό τα τραγούδια τους. Απο στίχο βέβαια είναι για κλωτσιέςΟι AC/DC είναι μετεξέλιξη της ρόκ και r'n'b στην disco. Φαίνεται και απο τι παίζει η ντράμς. Για αυτό αρέσουν σε όλους.
Σιγά ρε τα ωα.Audioquest Niagara 5000 γατάκια
Όχι, δεν είναι για το μπάνιο, για την κουζίνα είναι, πολυμπριζο.Νιαγάρα εμείς οι γέροι ξέρουμε μόνο τα καζανάκια.
Πρέπει να καθαρίζουν βαριές περιπτώσεις αυτά τα καζανάκιαΝιαγάρα εμείς οι γέροι ξέρουμε μόνο τα καζανάκια.
Καλά…Σιγά ρε τα ωα.
Τέτοιο έχω στο φούρνο μικροκυμάτων και στην αεροφριτέζα.
Κάνει κάτι πατάτες αεροκαλοψημένες, άλλο πράμα.
Audioquest Niagara 5000
www.athensproaudio.gr
ανταλλαγη με το αερατο πιο πανω ? και διαφορα απο μερος σου...Σιγά ρε τα ωα.
Audioquest Niagara 5000
www.athensproaudio.gr
Εάν δεν ήθελα να χάσω απο φίλο τον ΠΑΜ καθώς δεν έχω πολλούς ...θα σου έλεγα τώρα για τους στίχους της ρόκ.Όντως αρέσουν σε πολύ κόσμο οι AC/DC. Και μένα μ αρέσουν, καλά δεν κόβω φλέβες αλλά έχουν ωραίο ρυθμό τα τραγούδια τους. Απο στίχο βέβαια είναι για κλωτσιές
Μακριά από φίλτρα λεμεεεεεεε!Σιγά ρε τα ωα.
Όχι, δεν είναι για το μπάνιο, για την κουζίνα είναι, πολυμπριζο.
Audioquest Niagara 5000
www.athensproaudio.gr
....για φαγητο ερχομαι , δεν κανω ακροαστικα τετχοια.Πως απ' τα coral του Μάρκου καταλήξαμε στα πολυμπριζα ρε μαϊμού?
Τέσπα, θες να πάμε παρέα στον κύρ Γιάννη να τα ακούσουμε τα κοράλια?
Ακόμα και καλά να παίζουν εμείς θα τα βγάλουμε άχρηστα, να συνεννοηθούμε από τώρα, μη πάμε κει και άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος...
Μεγάλη κουβέντα αυτή όμως για άλλο νήμα.Εμενα με έχει καλύψει πλήρως ο Motorcycle Boy.Εάν δεν ήθελα να χάσω απο φίλο τον ΠΑΜ καθώς δεν έχω πολλούς ...θα σου έλεγα τώρα για τους στίχους της ρόκ.
Θα συμφωνούσε δηλαδή μάλλον αλλά δεν ρισκάρω να θεωρήσει ότι αυτά που θα πω ισχύουν και για αυτά τα παλιά που ακούει αυτός.
Στην αεροφριτέζα είναι σωτηρία λέμε, και μεταξύ των άλλων, καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό.Μακριά από φίλτρα λεμεεεεεεε!
Μάρκου; Ετοίμασε μια μακαρονάδα στον κύριο.....για φαγητο ερχομαι , δεν κανω ακροαστικα τετχοια.
Καλά και εγώ για τη μάσα θα πάω, αν μας βγάλει τίποτα καλό θα πω και έναν καλό λόγο για τα κοράλια....για φαγητο ερχομαι , δεν κανω ακροαστικα τετχοια.
Ελάτε ελάτε. Καμ χίαρ του χίαρ (3D).Να παμε στον Χερ Ντοχτορ με ολα τα κοαλα μεσα να το ακουσωμεν
Οταν θα παραδεχθούν τη διαφορά που θα κάνουν αυτά που θα φέρω!Ευτυχώς που είναι κοντά η Π.Ο.Χ.Να σας πάρει και την πίεση.
..μαγος εισαι..Στην αεροφριτέζα είναι σωτηρία λέμε, και μεταξύ των άλλων, καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό.
Μάρκου; Ετοίμασε μια μακαρονάδα στον κύριο.
Πάλι πείνασε.
εχει φυγει το παιδι.... πατατες αυριοΘα κάνω και πατάτες τηγανητές στην αεροφριτέζα.