Featured Περί μεγέθους γουφερ ο λόγος….

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.750
Το δωμάτιο σας μπορεί να αναδείξει τέτοιες διαφορές και να τις επιτρέψει να είναι ακουστές
Ναι.

με τις διακυμάνσεις που έχει έστω και καρφωμένο να ήταν το κεφάλι σας σε μέγγενη στην θέση ακρόασης ;
Ως μέγγενη δεχόμαστε μόνον τα μπούτχια της γειτόνισσας. ❤

Τα μπούτχια σουυυ

Γαλακτερά γαλακτεράααα
Σα να'σαι κόρη γαλατάααα

Τααααα μπού τχια σουυυυυυ

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.604
Για να το κλείσουμε.
Το ξέρουμε ότι είσαι εδώ μέσα για τον χαβαλέ και μόνον.
Τις συνθήκες ακρόασης τις έχεις γραμμένες.
Το ξέρουμε ότι είσαι εξόριστος στο ίδιο σου το σπίτι σε ένα δωματιάκι με τα ηχεία ατάκτως πεταμένα, χωρίς την παραμικρή φροντίδα κσι ακούς σε χαμηλές εντάσεις.
Μπροβο. Έλα Γερμανία κάποια στιγμή να σου απονείμω το βραβείο της ανοικτής παλάμης.

Εγω σου είπα ότι η ένταση συνδέεται με την απόλαυση της μουσικής και τρανταχτό παράδειγμα απότελουν τα διάφορα λαιβ έξω. Λες να σνομπάρουν και αυτοί τις χαμηλές εντάσεις?

Δεν έχω πρόβλημα να διαφωνήσεις με επιχειρήματα αλλά δεν θα κάτσω να ακούω για σνομπισμό και τακτικισμό.
Α καλά, ξέφυγες.. :rolleyes:
Μιλάμε για αδαμάντινο.. :whistling:

Ναι, περίμενέ με Γερμανία όπου να 'ναι φτάνω να εκστασιαστώ..
Μην κρατάς παλάμη, έχω..
Καμμιά γερμανική μπύρα να 'χεις..

Με υγεία και περαστικά ε?

Reaction score
18.816
Εσύ φαίνεται να έχεις κάνει εφήμερο σκοπό ζωής να με πείσεις (ή να πείσεις άλλους, τον εαυτό σου, δεν ξέρω) πως δεν απολαμβάνω έτσι όπως ακούω και πρέπει ν' ακούσω όπως λέει το Χ, Ψ, pdf.
Μην το παίρνεις προσωπικά ... σε όλους το ίδιο κάνει. :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.750
Έλα Γερμανία κάποια στιγμή να σου απονείμω το βραβείο της ανοικτής παλάμης.
Αυτό διανέμεται κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, και διανέμεται εδώ και δεκαετίες εντελώς δωρεάν και καθημερινά κατά την οδήγηση εντός αστικού ιστού, από οδηγό σε οδηγό, προς ένδειξη συμπαράστασης, στο τρελοκομείο στο οποίον όλοι μαζί ζούμε μέσα.

1000012912.jpg

Σταματάς στο φανάρι γιατί έγινε κόκκινο; Πάρτην να μη στη χρωστάω.
Δε σταματάς και φεύγεις με κόκκινο; Πάρτην να μη στη χρωστάω.
Πέρασες με πορτοκαλί; Πάρτην ρε, ασταδγιάλα επιτέλους.

Reaction score
18.816
Ναι.

Ως μέγγενη δεχόμαστε μόνον τα μπούτχια της γειτόνισσας. ❤

Τα μπούτχια σουυυ

Γαλακτερά γαλακτεράααα
Σα να'σαι κόρη γαλατάααα

Τααααα μπού τχια σουυυυυυ
Κατάλαβα τι placebo σας δέρνει. Ακόμη και για το δικό σου σύστημα. :D

Όταν σου είπα όμως εγώ κάποτε ότι κουνάω 5 mm το ηχείο μου και ακούω διαφορές ... με κοροιδεύατε όλοι μαζί χορωδία. Εσυ ήσουν ο μαέστρος της. :D

Reaction score
18.816
και τρανταχτό παράδειγμα απότελουν τα διάφορα λαιβ έξω. Λες να σνομπάρουν και αυτοί τις χαμηλές εντάσεις?
Μπορεί να το κάνουν βρε Ν.Κ. για να μην ακούνε τον θόρυβο απο τις ομιλίες, φωνές ή μαχαιροπίρουνα να χτυπάνε εκνευριστικά στα πιάτα όταν τρώνε τις μπριζόλες τους και πίνουν τα κρασιά τους (είμαι σνόμπ :D ). Ή μπορεί σαν εμένα και τον Lemmy να μην θέλουν να τα ακούνε. :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.750
Όταν σου είπα όμως εγώ κάποτε ότι κουνάω 5 mm το ηχείο μου και ακούω διαφορές ... με κοροιδεύατε όλοι μαζί χορωδία. Εσυ ήσουν ο μαέστρος της. :D
Άλλος είναι ο μαέστρος. ❤❤❤

Reaction score
18.816
Α καλά, ξέφυγες.. :rolleyes:
Μιλάμε για αδαμάντινο.. :whistling:

Ναι, περίμενέ με Γερμανία όπου να 'ναι φτάνω να εκστασιαστώ..
Μην κρατάς παλάμη, έχω..
Καμμιά γερμανική μπύρα να 'χεις..

Με υγεία και περαστικά ε?
Δεν σου έχω πεί ότι όλοι οι audio people είναι τρελοί. Και ο Ν.Κ είναι και απο τους κάπως νορμάλ. :D :D

Κάνε τον βλάκα και μην μιλάς. Σςςςς όπως μας έλεγαν στην χούντα, μη μιλάς. :D:D

Μην τσακώνεστε (πολύ). Να ακολουθείτε ομαλή και δίκαιη, αντρίκια κλιμάκωση (καπύλη). Είδα κάτι χτυπήματα κάτω απο την μέση. Δεν λέω από ποιόν τα είδα. :D
βάρα δυνατά για τη γειτόνισα
Την punk γειτόνισσα εν προκειμένω. Δεν ακούνε όλες και όλοι την ίδια μουσική. Εγώ έχω μια της κλασικής. Πώς νομίζεις άρχισα να ακούω κλασική ; Έτσι ; Απλώς επειδή μου άρεσε ; :D :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.604
Είδα κάτι χτυπήματα κάτω απο την μέση. Δεν λέω από ποιόν τα είδα. :D
Απ' όποιον κι αν προήλθαν σε street fight όλα επιτρέπονται.. :smoke:
Αυτό που επιβάλλεται είναι μια γερμανική μπύρα μετά για να πέσουν οι παλμοί.. :rolleyes:

Reaction score
18.816
Απ' όποιον κι αν προήλθαν σε street fight όλα επιτρέπονται.. :smoke:
Αυτό που επιβάλλεται είναι μια γερμανική μπύρα μετά για να πέσουν οι παλμοί.. :rolleyes:
Θα πάμε μαζί. Εσεις θα πίνετε και θα τον απασχολείς και εγώ θα του τρυπάω τα μεγάφωνα με καρφίτσα. :D :D Θα μου πάρει πολύ ώρα, έχει και πολλά απο ότι έχω καταλάβει. :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.750
Θα πάμε μαζί. Εσεις θα πίνετε και θα τον απασχολείς και εγώ θα του τρυπάω τα μεγάφωνα με καρφίτσα. :D :D
Αχ τι καλός άνθρωπος είσαι, και σε παρεξήγησαν ρε!

Βόηθα και αυτόν στο αυτοκίνητο για τα λάστιχα, δώσε λίγο ακόμα με την τρόμπα:

1000012913.jpg

Reaction score
18.816
Μαγική αυτή η πλατφόρμα. Δίνει ευκαιριακές λύσεις για κάθε συγκυρία...
View attachment 343261
Ωραίο χρώμα. Δεν τις θέλουμε αυτές. ¨Εχουμε ανακλάσεις απο πίσω στα αυτιά μας. Ξαπλωτές κάτι κάνουν. Πλησιάζει και το αυτί στο πάτωμα και αυξάνεις και το χαμηλό που ακούς. :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.604
Μαγική αυτή η πλατφόρμα. Δίνει ευκαιριακές λύσεις για κάθε συγκυρία...
View attachment 343261
Αν την τσιμπήσω γκουρού λες να φτιασιδωθούν τα ηχεία?
Να μπουν σε καλύτερες θέσεις ? :tongue:
Λες να παίζω και δυνατότερα..? :o

Ή ποντάρουμε στο ότι αν κάτσω σ' αυτή δεν θα με νοιάζει μετά τίποτα? :whistling:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.750
Πλησιάζει και το αυτί στο πάτωμα και αυξάνεις και το χαμηλό που ακούς. :D
Όχι με waveforming! 😜

Εν τω μεταξύ, έχω κάνει ένα πρισετ για τέρμα ξαπλωτή την πολυθρόνα της εμπρός κεντρικής θέσης ακρόασης - θέασης, κι είναι απίστευτο το πόσο τέλεια ακούγεται έτσι! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Βέβαια χάνω τη μέγγενη από τα βυζγιά της γειτόνισσας.. Ε, δε μπορείς να τα'χεις κι όλα!

Reaction score
18.816
Αν την τσιμπήσω γκουρού λες να φτιασιδωθούν τα ηχεία?
Να μπουν σε καλύτερες θέσεις ? :tongue:
Λες να παίζω και δυνατότερα..? :o

Ή ποντάρουμε στο ότι αν κάτσω σ' αυτή δεν θα με νοιάζει μετά τίποτα? :whistling:
Θα τραβάς κάτι ύπνους ... τέλειους. :D

Εγώ παλιότερα κοιμόμουν με το να παίζει κλασική μουσική ... απο τους πιο ωραίους ύπνους που έκανα. Αλλά σε κρεβάτι, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτε σε καρέκλα.
Όχι με waveforming! 😜

Εν τω μεταξύ, έχω κάνει ένα πρισετ για τέρμα ξαπλωτή την πολυθρόνα της εμπρός κεντρικής θέσης ακρόασης - θέασης, κι είναι απίστευτο το πόσο τέλεια ακούγεται έτσι! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εννοείται. Αυτό έλειψε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.750

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.109
. . ., η ένταση συνδέεται με την απόλαυση της μουσικής και τρανταχτό παράδειγμα απότελουν τα διάφορα λαιβ έξω . . .
Γύρω στις 7 στις 10 φορές, στα "διάφορα λαιβ έξω" (και μέσα), η ένταση συνδέεται με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ απόλαυση της μουσικής, γιατί είναι υψηλή σε απαράδεκτα επίπεδα
Λες να σνομπάρουν και αυτοί τις χαμηλές εντάσεις?
Λέω οτι δεν σνομπάρουν τους head bangers όταν αποτελούν πλειοψηφία του ενδιαφερόμενου κοινού

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM