Ο καλύτερος drummer

Reaction score
1.981
Ας αιτιολογησω κι εγώ την προτίμηση μου στον Keith Moon.Ειναι ο πρωτος που στην ουσία ΕΣΠΡΩΧΝΕ τις μπαγκέτες(τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια της καριέρας του),κάτι που κάνει πιο δύσκολο το παίξιμο.

Reaction score
18.983
Imho ο ορισμός του play to the song από τους ντράμερ του άρθρου είναι ο Jim Keltner, ο οποίος αναδείχθηκε ως μουσικός ηχογραφήσεων γαρ.
Μόνο να αναλογιστουμε σε πόσες τραγουδάρες έχει παίξει, και πόσοι κορυφαίοι τον έχουν εμπιστευτεί, φτάνει.
Session μουσικός τι περιμένεις ; :D Υπάρχουν ένα σωρό καλοί μουσικοί και συγκεκριμένα ντράμερ που μιλάμε, άλλες μπάντες όταν παίζουν είναι πιο πολύ για το παίξιμο άλλες για το θέατρο αλλά όπως και να έχει αυτοί όλοι οι διάσημοι ντράμερ πρέπει και επιλέγονται να μπορούν να βγάλουν πρόγραμμα και να περάσουν το παίξιμο τους στον κόσμο, είναι λίγο και show.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.937
Ως ηχογράφηση και μόνον, έχω την αίσθηση πως το drum record της Sheffield είναι (δυστυχώς) ακόμα αξεπέραστο.

Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Reaction score
1.981
Ως ηχογράφηση και μόνον, έχω την αίσθηση πως το drum record της Sheffield είναι (δυστυχώς) ακόμα αξεπέραστο.

Όχι όμως της Sheffield.Αργοτερα κυκλοφόρησε από άλλη εταιρία(δε θυμάμαι ποια)με καλύτερο ήχο.

Reaction score
18.983

Ε, σου είπα μόνο samples , test records που έχουν μόνο ντράμς και τα τοιαύτα. Υπάρχουν και uncompressed εντελώς. Αυτά να δείς. Αλλά είπες για μπάντες και νορμάλ μουσική.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.937
Αλλά είπες για μπάντες και νορμάλ μουσική.
Όχι απαραιτήτως.

Ίσα ίσα, μόνο ντραμς, όπως της Σέφιλντ.
Υπάρχουν και uncompressed εντελώς. Αυτά να δείς.
Που υπάρχουν; Στο τινταλ;

Αυτά ψάχνω, με την ελάχιστη το δυνατόν συμπίεση.

Έχω και σε ιμερσιβ κάποια, αλλά νταξ, είναι εκτός διαγωνισμού.

Reaction score
18.983
Όχι απαραιτήτως.

Ίσα ίσα, μόνο ντραμς, όπως της Σέφιλντ.

Που υπάρχουν; Στο τινταλ;

Αυτά ψάχνω, με την ελάχιστη το δυνατόν συμπίεση.

Έχω και σε ιμερσιβ κάποια, αλλά νταξ, είναι εκτός διαγωνισμού.
Όχι βρε ποιό tidal ... θες να ανατιναχθούν το 99 % των συστημάτων :D ... από κάποια studios βγαίνουν για επαγγελματίες αλλα και αυτό πολύ σπάνια. Ο Τσέσκι δεν είχε κάνει κάτι με ντράμς ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.937
Ε αυτό λέω.

Τι διατίθεται σε πλατφόρμες στρίμινγκ, όχι να τρέχεις σε στούντιο να πάρεις αρχεία.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.037

Reaction score
18.983
Jaki o πάντα in pocket μετρονόμος. :D

Επηρέασε πιο πολλούς και απο ότι οι Slayer τους μεταλάδες και τους death μεταλάδες. :D

Reaction score
6.373
Εμένα αυτή η Κινέζα μ'αρεσει.

Λες να έπαιζε ντραμς εκεί στον Ταραντίνο;
(Κιλ Μπιλ)
Κρίνοντας από το όνομά της είναι...Γιαπωνέζα...
Εντυπωσιακή...anyway...

Reaction score
6.373
Speaking of drummers...πάντα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η μουσικότητα των μουσικών που διάλεγε ο σπουδαίος πιανίστας της Jazz Jacques Loussier, o οποίος είχε Κλασσική παιδεία και ήταν εξαίρετος στις διασκευές του σε έργα της Κλασσικής Μουσικής.
Στο ανωτέρω βίντεο μπορεί κανείς να θαυμάσει και το σόλο (μαζί με το συνολικό μουσικότατο παίξιμο) και του drummer του...Andre Arpino...an unsung hero...indeed!..
(To σόλο του αρχίζει στα 7:15...αλλά αξίζει να δει και ακούσει οιοσδήποτε αγαπά την...καλή μουσική ολόκληρο το βίντεο).

Last edited:

Reaction score
3.464

Jay Postones-TesseracT αγαπημένος
Και τώρα ένα ενδιαφέρον κλιπ από έναν πολύ καλό άγνωστο drummer ο οποίος έκανε medley έναν δισκο τον Meshuggah όπου και αντέγραψε τα κομμάτια ακριβώς .
Ο original drummer είναι ο tomas haake απλά εδώ φαίνεται ένα δείγμα ολοκληρωμένο τις δουλειάς που κάνει αυτός ο άνθρωπος .
Γιατί άλλο να ακούς άλλο να το βλέπεις.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.595
Members
38.202