Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πες τα όλα.Κρατιέμαι να μην σχολιάσω λόγω σοβαρής ενασχόλησης με το αθλημα.
Βάλε στο τινταλ αυτά που λέω, σοβαρή ηχογράφηση ντραμς.θα βάλω και βίντεο
Session μουσικός τι περιμένεις ; Υπάρχουν ένα σωρό καλοί μουσικοί και συγκεκριμένα ντράμερ που μιλάμε, άλλες μπάντες όταν παίζουν είναι πιο πολύ για το παίξιμο άλλες για το θέατρο αλλά όπως και να έχει αυτοί όλοι οι διάσημοι ντράμερ πρέπει και επιλέγονται να μπορούν να βγάλουν πρόγραμμα και να περάσουν το παίξιμο τους στον κόσμο, είναι λίγο και show.Imho ο ορισμός του play to the song από τους ντράμερ του άρθρου είναι ο Jim Keltner, ο οποίος αναδείχθηκε ως μουσικός ηχογραφήσεων γαρ.
Μόνο να αναλογιστουμε σε πόσες τραγουδάρες έχει παίξει, και πόσοι κορυφαίοι τον έχουν εμπιστευτεί, φτάνει.
Όχι όμως της Sheffield.Αργοτερα κυκλοφόρησε από άλλη εταιρία(δε θυμάμαι ποια)με καλύτερο ήχο.Ως ηχογράφηση και μόνον, έχω την αίσθηση πως το drum record της Sheffield είναι (δυστυχώς) ακόμα αξεπέραστο.
Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Ε, σου είπα μόνο samples , test records που έχουν μόνο ντράμς και τα τοιαύτα. Υπάρχουν και uncompressed εντελώς. Αυτά να δείς. Αλλά είπες για μπάντες και νορμάλ μουσική.Ως ηχογράφηση και μόνον, έχω την αίσθηση πως το drum record της Sheffield είναι (δυστυχώς) ακόμα αξεπέραστο.
Ron Tutt - Ron Tutt: Basic Drummer Free Improvisation
Listen to Ron Tutt: Basic Drummer Free Improvisation on your streaming servicetidal.com
Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Όχι απαραιτήτως.Αλλά είπες για μπάντες και νορμάλ μουσική.
Που υπάρχουν; Στο τινταλ;Υπάρχουν και uncompressed εντελώς. Αυτά να δείς.
Όχι βρε ποιό tidal ... θες να ανατιναχθούν το 99 % των συστημάτων ... από κάποια studios βγαίνουν για επαγγελματίες αλλα και αυτό πολύ σπάνια. Ο Τσέσκι δεν είχε κάνει κάτι με ντράμς ;Όχι απαραιτήτως.
Ίσα ίσα, μόνο ντραμς, όπως της Σέφιλντ.
Που υπάρχουν; Στο τινταλ;
Αυτά ψάχνω, με την ελάχιστη το δυνατόν συμπίεση.
Έχω και σε ιμερσιβ κάποια, αλλά νταξ, είναι εκτός διαγωνισμού.
..και βεβαια ο Jaki Lieberzeit....ο οποιος εχει ενα κακο εναντι μιας ντραμ μασιν....η ντραμ μασιν εχει κουμπι να κλεισει...
Κρίνοντας από το όνομά της είναι...Γιαπωνέζα...Εμένα αυτή η Κινέζα μ'αρεσει.
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Λες να έπαιζε ντραμς εκεί στον Ταραντίνο;
(Κιλ Μπιλ)
Δεν ξέρω τι έκαναν στο Tidal, πάντως σε βινύλιο που το έχω, ακούγεται μια χαρά!Άθλια ηχογράφηση..