- Reaction score
- 18.848
Τα ανθρώπινα αισθητήρια δεν είναι να τα εμπιστεύεστε.δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα
Δεν τα καταλαβαίνουν αυτά οι audiopeople @thva
Ότι μελετάει, μαθαίνει, αισθάνεται καθένας καλό είναι και χρήσιμο.Δεν τα καταλαβαίνουν αυτά οι audiopeople @thva
Αυτοί είναι να τους δώσεις ένα spektro να το μελετήσουν να σε πουν σε ποια συχνότητα πάσχεις
Στο live μπορεί να κάνει ο καθένας ο,τι θέλει με τις διασκευες.Στο δίσκο όμως η δε θα τις βάλει καθόλου η θα τις βάλει όμως θα τους αλλάξει τα φώτα.Ειναι πιο εντιμο γιατί δεν παύει να δανείζεται την ιδέα αλλου.Μπορεί ένας νέος καλλιτέχνης να προσπαθεί να κάνει γνωστους και στην νέα γενιά καλλιτέχνες του παρελθόντος ή απλά γιατί έτσι του αρέσει.
Εγω άκουσα λαιβ 2 μπάντες που διασκευαζαν queen και AC/DC. Απλές αντιγραφές του πρωτότυπου. Θα έπρεπε δηλαδή με το ζόρι να αποστασιοποιηθουν απ το πρωτότυπο?
Θα γράψω ένα βιβλίο @thva για τους audiopeople μόλις τελειώσω αυτό που ξεκίνησα για το πως να ακούμε πανκ.
Μετα ίσως να πιάσω και τους άλλους τους περίεργους της εικόνας που δεν βλέπουν ταινία αν δεν είναι 4Κ
Στην μουσική ο ένας κλέβει τις ιδέες του άλλου.Στο live μπορεί να κάνει ο καθένας ο,τι θέλει με τις διασκευες.Στο δίσκο όμως η δε θα τις βάλει καθόλου η θα τις βάλει όμως θα τους αλλάξει τα φώτα.Ειναι πιο εντιμο γιατί δεν παύει να δανείζεται την ιδέα αλλου.
Οχι φυσικά, ας κάνουν οτι θελουν δεν υπαρχει πρέπει στην μουσική. Εγω πάντως πρωσοπικα αμα παω σε συναλία μια μπάντας και παίζουν μουσική άλλων και οχι την δικη τους ξενερωνω φουλ. Σορρι. Ειμαι απλα ετσι περιεργος. Το ιδιο με τις περισσότερες δοασκευές.δηλαδή με το ζόρι να αποστασιοποιηθουν απ το πρωτότυπο?
Αυτό εν μέρη δεκτό, αλλά έχουν βγει ρε γαμώτο κάτι τραγούδια φάση καρμον κοπι με άλλους στοίχους από πιο παλιά, και δεν δίνουν καν κρεντιτ τους αρχικούς δημιουργούς. Μιλάμε τέρμα αντιγραφή όμως με άλλους στίχους και παριστάνουν ότι είναι δικό τουςΜπορεί ένας νέος καλλιτέχνης να προσπαθεί να κάνει γνωστους και στην νέα γενιά καλλιτέχνες του παρελθόντος
Δηλαδή της τελείωσαν τα πολυμπριζα αντί της ζάχαρης;Ορέξεις θα είχε η γυναίκα, ωραίο παιδί θα είναι ο ΠΑΗ, είπε να του πιάσει την κουβέντα με κάτι...
Μάλλον ο ξεπεσμός της γειτόνισσας! Της το είπα όταν καθόμουν στο μπαλκόνι.Θα της δανείσω ένα καλώδιο ρεύματος μήπως ο βομβος μετατραπεί σε χαμηλό.Σκέψου όμως να έχει σαμπ η γειτόνισσα και να μην έχεις εσύ.. ό κσεπεζμός του όντιοφιλ. Ό.
Δε μ' αρέσει να διώχνω γείτονες προς άγνωστους τόπους όμως αν αναγκαστώ θα το κάνω!Η γειτόνισσα πριν το πολύπριζο..
Με την προσθήκη του νέου πολύπριζου..
Η γειτόνισσα (και όλη η υπόλοιπη γειτονιά) αν ενσωματωθούν sub..
Καλημέρες..
Δανεικά και,..... αγύρισταΜάλλον ο ξεπεσμός της γειτόνισσας! Της το είπα όταν καθόμουν στο μπαλκόνι.Θα της δανείσω ένα καλώδιο ρεύματος μήπως ο βομβος μετατραπεί σε χαμηλό.
Λες όταν διαπιστώσει την αξία του να το προσαρμόσει στο πιστολάκι των μαλλιών;(Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου)Δανεικά και,..... αγύριστα
Εξαρτάται από τους πελάτεςΛες όταν διαπιστώσει την αξία του να το προσαρμόσει στο πιστολάκι των μαλλιών;(Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου)