Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αυτές οι μέθοδοι πετυχαίνουν κυρίως στον κινηματογράφο.... Καλώς ή κακώς....Δεν εχεις αδικο, αλλα απο την αλλη δειραν το παιδι του ?
Πως θα κοοιμαται τα βραδια ? Δεν γινεταινα το αφησει ετσι επειδη εχουμε γ@μημενο συστημα δικαιοσυνης.
Τα βαζεις κατω κα ιτα ζυγιζεις, ποσο αξιζει να ρισκαρεις και μεχρι που εισαι διατεθειμενος να φτασεις.
Νομίζω ότι όλοι τους διέθεταν κινητά, όπως αποδείχτηκε, καθώς τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά αντί να καλέσουν την αστυνομία ή να καλέσουν έναν ενήλικα σε βοήθεια παρακολουθούν αμέτοχοι, χωρίς να συγκλονίζονται από αυτό που βλέπουν.Τι να πρωτοπιάσεις...
Την ηλικία των δραστών;
Το ότι το κίνητρο ήταν ο φθόνος;
Τη σφοδρότητα της επίθεσης;
Την αδιαφορία των περαστικών;
Ότι θα πάρουν (όχι σίγουρο) μια ποινούλα με αναστολή;
Πιστεύω οτι το μπο@ρδέλο που έχουμε για κυβέρνηση, θα αντιδράσει ίσως μόνο αν έχουμε 2-3 νεκρούς και δεν είμαι και σίγουρος.Ο 17χρονος που χτύπησε τον γιο της έχει κατηγορηθεί τρεις ακόμη φορές για ξυλοδαρμό, χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό.Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στη Μεταμόρφωση: «Ο κερατοειδής ήταν κομμάτια» | LiFO
«Τον βάζουν στη μέση και τρώει ένα μπουκέτο στο μάτι. Χάνει το φως του, πέφτει κάτω, δέχτηκε 20 με 30 χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά»www.lifo.gr
Με 57 νεκρούς λόγω (κατά βάση) κλοπών από το σιδηροδρομικό δίκτυο εξοπλισμου δεκάδων εκατομμυρίων για να πουληθούν ως χαλκός, εδώ και ενάμιση χρόνο αντί να κοπούν οι λεηλασίες των "κυκλωμάτων μετάλλου" έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Πόσο πιθανό είναι να νιώσουν, έστω και με 2-3 νεκρά παιδιά από τέτοια περιστατικά;Πιστεύω οτι το μπο@ρδέλο που έχουμε για κυβέρνηση, θα αντιδράσει ίσως μόνο αν έχουμε 2-3 νεκρούς και δεν είμαι και σίγουρος.
Αφού από την 1η γυμνασίου, περνάει τις τάξεις όσο άσχετο και να είναι κάποιο....
Συν το ότι είναι στουρνάρια.
Βγαίνουν από το λύκειο και δεν ξέρουν τίποτα.
....