- Reaction score
- 47
Καλησπέρα στην ομαδα. Σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση του ηχοσυστηματος μου στα ηχεια η ενισχυτη. Λογω οτι ειμαι φοιτητης εχω μικρο σαλονι 30τμ περιπου με σκοπο μετακομισης με μεγαλυτερο σαλονι σε καποια χρονια. Αυτη την στιγμη μου χαρισε ενας φιλος εναν harman/kardon AVR255 στον οποιο εχει γινει πληρες recap απο εναν αλλο φιλο. Μετα απο πολλους μηνες οικονομιας καταφερα και αγορασα ενα μεταχιρισμενο 15ρι Klipsch subwoofer R-115SW επειδη δινω πολυ βαση στο μπασο και ηθελα κατι δυνατο σε σχεση με ενα μικροτερο μεγεθος. Μετα βρηκα τα Dali Zensor 3 τα οποια τα εχω και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το μεγεθος τους και τον ηχο που βγαζουν. Εχω σκοπο να μαζεψω 800 ευρω μεχρι 1300 ωστε να αγορασω αλλον ενισχυτη η ηχεια. Θελω να ρωτησω σαν γνωστες τι θα προτεινατε ωστε να το θεσω σαν στοχο μελλοντικο. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Αν ειναι λαθος η κατηγορια λογω οτι κοιταω ενισχυτες κυριως Home Cinema η δικαναλους με δυνατοτηες AVR μπορει το θεμα να μεταφερθει σε αλλη κατηγορια.
Αν ειναι λαθος η κατηγορια λογω οτι κοιταω ενισχυτες κυριως Home Cinema η δικαναλους με δυνατοτηες AVR μπορει το θεμα να μεταφερθει σε αλλη κατηγορια.