Για να υποφέρεις!Ο ΠΑΗς επέστρεψε
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Για να υποφέρεις!Ο ΠΑΗς επέστρεψε
Μα πόσο πιο λιανά να στο κάνει ο άνθρωπος. Η γειτόνισσα ειδικέυεται στα πολύμπριζα.Άμα δεν έχει στάμπα γειτόνισσας, εγώ δε δέχομαι αύξηση διαμέτρου του γουφερ.
Σκυλιά και γατιά, δε με νοιάζουν, μόνο η γειτόνισσα, με το σωστό αυτί, το τσαχπίνικο.
Εγω γιατι να υποφέρω; Άλλοι θα υποφέρουν....Για να υποφέρεις!
Γι αυτό θα υποφέρεις.Γιατι δε θα μάθεις ποτέ πως παίζει το γνήσιο.Μα πόσο πιο λιανά να στο κάνει ο άνθρωπος. Η γειτόνισσα ειδικέυεται στα πολύμπριζα.
Εγω γιατι να υποφέρω; Άλλοι θα υποφέρουν....
Που λές φίλε πάη εγω το δοκιμασα το ψεφτοκιμπερ
Πειράζει;Γι αυτό θα υποφέρεις.Γιατι δε θα μάθεις ποτέ πως παίζει το γνήσιο.
Να λοιπόν που έκανες μισές δουλειές! Δεν ολοκληρωσες την αγορα!Πειράζει;
Κι όμως στο σύστημα που είχα κάνει demo τα ηχεία είχε το γνήσιο...
δηλαδή να δώσω 350 ευρω για ηχεία και άλλα 300 για καλώδια ηχείων? πριτσΝα λοιπόν που έκανες μισές δουλειές! Δεν ολοκληρωσες την αγορα!
Υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα.Αν μπορεί να πιστοποιηθεί η γνησιότητα τους.δηλαδή να δώσω 350 ευρω για ηχεία και άλλα 300 για καλώδια ηχείων? πριτσ
παρεπιπτόντως το μαγαζί δεν έχει τα κίμπερ ως μάρκα πιά. δεν τα βλέπω στο σάιτ του. το πήρα χαμπάρι οταν κοίταζα τις τιμές στα Original και δεν μπορούσα να τα βρώ. δεν έχω ιδέα γιατί.
και τα κινέζικα, που δεν χρειάζονται πιστοποιήσεις είσαι σίγουρος οτι είναι μούφαΥπάρχουν και τα μεταχειρισμένα.Αν μπορεί να πιστοποιηθεί η γνησιότητα τους.
Είμαι τοσο σίγουρος όσο είσαι εσύ που τα πλήρωσες για μουφα.και τα κινέζικα, που δεν χρειάζονται πιστοποιήσεις είσαι σίγουρος οτι είναι μούφα
Αισχρά τα τζάμπερς και σε μεγαλύτερα μοντέλα.Οι μεταλλικές μπάρες(βραχυκλωτηρες) που παρέχει η PMC αντικαταστάθηκαν με καλώδιο Neotech Soct-12,solid core occ.Ευκολα ακουστη βελτίωση.
Για τον ίδιο λόγο που,οι περισσότερες,δίνουν κοινά καλώδια με τις συσκευές τους.Για ν' αφήσουν τον αγοραστή να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα.Αισχρά τα τζάμπερς και σε μεγαλύτερα μοντέλα.
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό οι εταιρίες σε τόσο επίμαχα σημεία που επιδρούν τόσο δραματικά στην πιστότητα του ήχου , όπως και πχ με τις γυάλινες ασφάλειες του λεπτού στα μηχανήματα και τόσες άλλες γυφτοτσιγκουνιές.
Anyway, πραγματικά είναι η μεγαλύτερη και η ευκολότερη βελτίωση σε ηχείο!
Πού είσαι βρε Αρχηγέ ;Αισχρά τα τζάμπερς και σε μεγαλύτερα μοντέλα.
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό οι εταιρίες σε τόσο επίμαχα σημεία που επιδρούν τόσο δραματικά στην πιστότητα του ήχου , όπως και πχ με τις γυάλινες ασφάλειες του λεπτού στα μηχανήματα και τόσες άλλες γυφτοτσιγκουνιές.
Anyway, πραγματικά είναι η μεγαλύτερη και η ευκολότερη βελτίωση σε ηχείο!
Απλά έχω κάνει κάποιες αλλαγές .Πού είσαι βρε Αρχηγέ ;
Τι ; Πουλάς την συστηματάρα ; Δεν πιστεύω να αλλαξοπίστησες και εσύ και πας για πολυκάναλα και τέτοια. ; Ο τελευταίος των Μοικανών. Θα πάρεις καλύτερα ; Το πικάπ δεν έπρεπε να το βάλεις για δώσιμο.
Πότε θα μάθουμε τα μηχανήματα ; Ή δεν θα τα πείς ; καμιά πίεση , απλώς ρωτάω .Απλά έχω κάνει κάποιες αλλαγές .
(πολυκάναλο έχω ρε και πάρα πολύ καλό, τι δουλειά έχει αυτό με το στέρεο? Στο στέρεο τα φαντάζεσαι όλα εκεί που πρέπει στο άλλο σκύβεις όταν γαζώνουν από πίσω τα ελικόπτερα. Γαμώ και τα δύο)
Βλέπω τα βίνδεο που βάζεις από το σετάπιον αλλά μούγκα. Δεν λέω τι βλέπω.Απλά έχω κάνει κάποιες αλλαγές .
(πολυκάναλο έχω ρε και πάρα πολύ καλό, τι δουλειά έχει αυτό με το στέρεο? Στο στέρεο τα φαντάζεσαι όλα εκεί που πρέπει στο άλλο σκύβεις όταν γαζώνουν από πίσω τα ελικόπτερα. Γαμώ και τα δύο)
Που ; Πού ; Θέλω να δω και εγώ.Βλέπω τα βίνδεο που βάζεις από το σετάπιον αλλά μούγκα. Δεν λέω τι βλέπω.
Και τέτοιο και άλλο και παράλλο λάθος, ένα σύνολο λαθών είναι, κάψτο στο τζάκι το ρημάδι.με τους συγκεκριμένους βραχυκλωτηρες,η PMC έχει κάνει και εργονομικό λάθος
Αφού νοιάζεσαι μήπως παγωσω και μιας και το πεντεκιενατεταρτο γουφερ μου θα καει αμέσως,προσφέρεις προς αποτέφρωση τα δεκαπενταιντσοδεκαοκταιντσα γουφερς σου ώστε να βγάλω ολόκληρο το Χειμώνα;Και τέτοιο και άλλο και παράλλο λάθος, ένα σύνολο λαθών είναι, κάψτο στο τζάκι το ρημάδι.